Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההפרש בין נירו ל CX5 רק 50 ש"ח לחודש למרות שההבדל במחיר המחירון ביניהם יותר מ-30K. לתשומת ליבו של מי ששוקל לרכוש CX5 מהיבואן.

פורסם (נערך)

תבדוק גם באויס אקספרס:

https://www.avis.co.il/%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%A1/

ההצעה על שברולט ספארק LT -

7500 + 1040 לחודש (740 + 300 ביטוחים וטיפולים - חבילת אקספרס).

שים לב שבאויס זה ל-30 חודש.

מה זה השבה לקדמות?

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

על קיה פיקנטו LX בליסינג פרטי + טיפול +ביטוח למשך 36 חודשים תשלם 52500 , דגם זה נמכר במסגרת הליסינג 0 ק"מ ב 65K.

כלומר בפועל אתה משלם קרוב ל80% ממחיר הרכב (נשים בצד את זה שזה כולל ביטוח וטיפולים) ובסוף התקופה הרכב לא בבעלותך.

נניח הייתה קונה ב65K ומשלם ביטוח מדי שנה של 6K , פלוס טיפול נגיד 1K ונקח ירידת ערך של 30% - 19.5K ,

מופסד 40K אבל עדיין יש לך רכב ביד. איזה אופציה עדיפה לך ?

עסקה מהסוג הזה אתה כבר צריך לשקול לקחת רכב בשווי 130K ומעלה כדי שזה יתחיל להיות כדאי לך.

פורסם
על קיה פיקנטו LX בליסינג פרטי + טיפול +ביטוח למשך 36 חודשים תשלם 52500 , דגם זה נמכר במסגרת הליסינג 0 ק"מ ב 65K.

כלומר בפועל אתה משלם קרוב ל80% ממחיר הרכב (נשים בצד את זה שזה כולל ביטוח וטיפולים) ובסוף התקופה הרכב לא בבעלותך.

נניח הייתה קונה ב65K ומשלם ביטוח מדי שנה של 6K , פלוס טיפול נגיד 1K ונקח ירידת ערך של 30% - 19.5K ,

מופסד 40K אבל עדיין יש לך רכב ביד. איזה אופציה עדיפה לך ?

עסקה מהסוג הזה אתה כבר צריך לשקול לקחת רכב בשווי 130K ומעלה כדי שזה יתחיל להיות כדאי לך.

החישוב שלך לא נכון.

ביטוח מדי שנה 5 אלף. טיפול שנתי עוד 700 בממוצע.

כלומר 17,100 שתוריד ממחיר עסקת הליסינג.

יוצא לך ש"ירידת הערך" שלך היא 35000 ש"ח ב-3 שנים.

אתה קונה קיה פקינטו 0 ק"מ.

משלם 65,000.

עוד 3 שנים מוכר אותה בכמה? נגיד 35.

"הפסדת" 5 אלף ש"ח והרווחת נוחות ואי התעסקות. לחלק זה שווה לחלק לא.

ונשארת עם 30 אלף שקל ביד, שלא שילמת על הפיקנטו 0 ק"מ - שזה שקול פחות או יותר לפיקנטו בת 3 שתישאר לך אם תקנה את הרכב.

פורסם

אני זרקתי מספרים , הביטוח יכול להיות גם גבוה יותר אם הוא נהג צעיר , זה לא העניין .

נניח וכל המספרים שלך מדויקים לחלוטין והרכב 0 ק"מ לאחר שלוש שנים סופג ירידת ערך של 54% שזה די דרסטי אבל אני זורם, בסכומים האלה יוצא שכמעט אין הבדל בין קניה של הרכב לליסינג של הרכב(נזניח אפילו את ה5K) , אז בתרחיש הכי טוב שלו הוא יכול להגיד שהרוויח נוחות ואי התעסקות, האם זה הופך את העסקה הזו לכדאית ? אני מניח שזה תלוי את מי תשאל

פורסם

מסכים. אתה משלם פה על נוחות.

אין כאן שום יתרון כלכלי פרט לזה.

נוחות והעובדה שאתה לא צריך לשים את כל הכסף "על השולחן" עכשיו, אלא מקדמה קטנה.

לגבי ירידת הערך.

אני מנסה להיות הגיוני.

אם פיקנטו 0 ק"מ חדשה עולה עכשיו 65 אלף שקל.

בכמה הגיוני למכור אחת בת 3 עם עבר ליסינג?

נכנסתי ליד 2.

פיקנטו מדצמבר 14. עם 44 אלף ק"מ. ליסינג לשעבר.

מבקשים עליה 44 אלף שקל.

אני מניח שאחרי מו"מ כזה או אחר - זה יירד קצת. נגיד ל-42?

באמת הפער יוצא גדול יותר ממה שחשבתי.

אז נגיד יוצא לך לשלם כ-5-10 אלף יותר על הנוחות.

זה תלוי בהאם הכסף זמין לך - אם לא - יש עלויות ומשמעויות של הלוואה ברכישה.

מה עלות הביטוח והטיפולים לעומת החבילה שמציעה חברת הליס.

אבל אני מניח שזה איפשהו בציר הזה.

גילוי נאות - אני לקחתי כבר רכב שני בשיטה הזאת, סופר מיני, ההפרש בין רכישה לבין הליסינג היה נראה לי משתלם. מבין שזה לא לכל אחד.

פורסם
אני זרקתי מספרים , הביטוח יכול להיות גם גבוה יותר אם הוא נהג צעיר , זה לא העניין .

נניח וכל המספרים שלך מדויקים לחלוטין והרכב 0 ק"מ לאחר שלוש שנים סופג ירידת ערך של 54% שזה די דרסטי אבל אני זורם, בסכומים האלה יוצא שכמעט אין הבדל בין קניה של הרכב לליסינג של הרכב(נזניח אפילו את ה5K) , אז בתרחיש הכי טוב שלו הוא יכול להגיד שהרוויח נוחות ואי התעסקות, האם זה הופך את העסקה הזו לכדאית ? אני מניח שזה תלוי את מי תשאל

דרך מי אתה עשית ליסיניג?

פורסם

אני עשיתי דרך אויס.

אבל תשווה מחירים אצל כולם, אין איזו חוקיות לגבי מי הכי זול.

אם אתה פתוח ולא נעול על דגם תוכל למצוא עסקאות טובות.

פורסם
דרך מי אתה עשית ליסיניג?

אני באופן אישי לא עשיתי ליסיניג, קניתי רכב מאדם פרטי. ההמלצה שלי מבוססת בעיקר על השיקול הכלכלי.

אם אתה נעול על אופצית ליסינג הייתי ממליץ לך לקחת רכב כמו נגיד המיצובישי שמסומן לך בצהוב הוא יעלה לך 17460 שח יותר מהפיקנטו , אבל תקבל רכב שנמכר ב0 ק"מ ב119K.

אם אתה נעול על הפיקנטו לדעתי כבר עדיף לרכוש אותו אלא אם כן אתה נהג צעיר + הוצאת רשיון לא מזמן אז אולי באמת אופצית הליסינג עדיפה לך בגלל עלות ביטוח יקרה.

• תוכן חדש...