Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
follow me home

האורות הראשיים נשארים לדלוק חצי דקה אחרי שיצאת מהאוטו.

אבל אתה נשאר ליד האוטו את הזמן הזה כי אתה רוצה להיות בטוח שהם נכבו, כמו כן בכל מקום שאתה חונה ביום אתה מקבל צעקה ׳ שכחת את האורות!׳.

זה פיצ'ר חובה בשבילי באוטו. אני החלטתי שלא יהיה לי רכב בלי זה. זה מרגיש לי מאוד יוקרתי כשיש.

אני חושב שזה כי הדבר הזה מתקשר לי לרכבים החדשים שאבא היה מקבל מהליסינג שהיה להם את זה ושלפיג'ו העתיקה של אמא שלי לא היה. זה יצר חיבור בין רכבים חדשים יותר/מאובזרים יותר ואורות follow home. זה ובקרת אקלים שגם החלטתי שלא יהיה לי אוטו בלי.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חשבתי שרק אצלי זה התפקיד שלה.

כנראה שלא.. :)

לפחות ברכב השני (הטוסון) המאפרה היא כלי בתוך המחזיק כוסות, ואותה ישר הוצאתי מהרכב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בג'ולייטה קיים שקע מצת נוסף בתוך תא המטען, לפחות כשאחטוף מישהו ואזרוק אותו בתא המטען הוא יוכל להטעין את הסלולארי :roll:

עברתי לסקייטבורד

פורסם

תחטוף מישהו עם אוטו איטלקי, הוא עוד יברח דרך חור ברצפה או מרווחים בין הפנלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתכלס כשחושבים על זה, ידית הילוכים אוטומטית בימינו זה דבר די מיותר...

כן ולא. אם קיימת משענת למרפק זה אחלה אביזר משלים להניח עליו את כף היד בנסיעות ממושכות.

פורסם

מנורות על המראות החיצונית שיתנו תאורה לאחר שמכבים את הרכב.

הייתי מחליף במשהו שימושי כמו כיוון גובה למושב הנוסע או תא כפפות שיכול להכין קצת יותר מספר רכב +מסמכי רישיון.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בתכלס כשחושבים על זה, ידית הילוכים אוטומטית בימינו זה דבר די מיותר...
האמת מסכים.

הרבה יותר נוח וקומפקטי היה לשים מוט הילוכים על ההגה (כמו באמריקאיות של פעם), או כפתורי PRND איפשהו על הדשבורד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאני אבין, אתם לא מורידים הילוכים בירידות ארוכות?

רתם לא מורידים הילוכים בעליות בזווית מסויימת (קשה לתאר בטקסט) כדי שהגיר לא ישחק מדי עם ההילוכים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בשביל להוריד הילוכים לא צריך ידית, יש פאדלים מאחורי ההגה.

מרצדס הולכים עם פתרון הידית מאחורי ההגה, כפתורים לרוב תמצא במכוניות ספורט (פרארי, אלפא 4с, אלפין 110).

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ידית הילוכים ליד ההגה - מחזיר אותיח ל-404 שהייתי לוקח מדי פעם בתקופת הקבע שלי. אסוציאציה שלילית לגמרי.

אבל, ברצינות - מה ההבדל העקרוני בין ידית ברצפה, ידית ליד ההגה או כפתורים בדאשבורד? למעשה מדובר באותו דבר במיקום שונה. להזכיר כי הפאדלים משמשים להעברת הילוך, אבל נדרשת ידית (או כפתורים) נוספים כדי למתג מצב אוטומטי או שליטה ידנית, רברס, ניוטרל וחניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ידית הילוכים בהגה : יש בהחלט יתרונות. זה מאפשר כמובן רצפה שטוחה בין המושבים הקדמיים. זה מאפשר לכלב לנוח שם. כמו במסחרית .

זה עוד מקום אחסון. זה מאפשר לנהג לצאת בקלות דרך דלת אחרת במצבים של חנייה דחוקה.

מאפשר לאמא , אחרי שהניקה את התינוק, לחזור למושב הקידמי בנסיעה. (ככה זה בפיקאסו).

שקע 12V בתא המטען בפיקאסו גם כן שימושי :שם הילד מטעין את הטאבלט בנסיעה ארוכה. ראיתי מישהו שתקע בו מקרר מיני... . לא נשכח את הפנס הנשלף שיש שם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מבחינתי הסטארט&סטופ לוקח מקום ראשון ובגדול. צריך לנתק אותו מחדש בכל התנעה ,בדרך כלל אני נזכר בזה ברמזור הראשון כשהמנוע כבה.

דבר הזה לא אבזור זה חלק מערכת של רכב אבל בכל מקרה דבר דבילי לחלוטין במיוחד ברכבי טורבו.

בהחלט יש צורך לבטל אותו לתמיד וזה מה שעשיתי אצלי ברכב.

פורסם

בגולף הSTART&STOP משתלב עם הhill hold/"בלם יד" אוטומטי שמתבצע בכל עצירה. כל הסיפור הזה דווקא נעים מאוד.

כל פעם שנכבה, נגיעה קטנה בדוושת הדלק ונדלק. והוא גם נדלק כל פעם שהרכב מלפניי מתקדם מעט, כאינדיקציה שזמן העצירה נגמר.

אף פעם לא יצא לי לכבות אותו (חוץ ממצבים שאנשים חונים על הכביש ואתה צריך לתמרן :shock: הגרמנים לא בהכרח הניחו שיהיה גן חיות שבו זה לא יעבוד)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...