Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי הגלגלת מיותרת לגמרי בi10 שלי. 3 שנים וישבו מאחורה 0 פעמים בינתיים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה?

כי אני לא מעשן וגם אילו הייתי מעשן לא הייתי מעשן באוטו. סתם שריד היסטורי עתיק שמסרבים לשנות אותו, עם הסליל המטופש שנעלם לך איפה שהוא ברכב כי איזה מתאם תורן תחוב בדרך-לא-דרך בשקע המצית שנגיש רק כשהמאפרה פתוחה...

אגב תא כפפות - אני לא מגיע אליו ממושב הנהג אפילו בחנייה, על נסיעה אין מה לדבר. כשיעצרו אותי וידרשו רישיונות, אני אאלץ לצאת מהאוטו... קטעים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

- פלסטיקים רכים ונעימים למגע במקומות שאין צורך לגעת בהם, כמו מעל הדשבורד, במיוחד כשהם יותר רגישים לשמש.

- חישוקים גדולים שרק פוגמים באיכות הנסיעה, מייקרים את הצמיגים ולא נותנים שום ערך ממשי

ואם לא מדברים רק על הרכב שלי

- מזגן שחוזר להכניס אוויר מהחוץ באופן אוטומטי אחרי שבחרתי סחרור פנימי. על זה אפסול רכב על הסף.

- תיבת הילוכים דו מצמדית. מעצבנת בחניות צמודות, במיוחד בשיפוע. מייצרת המון בעיות, והערך של החלפה מהירה. נו שוין. מילא אם ההחלפה שלה היתה יותר נעימה.

פורסם
כי אני לא מעשן וגם אילו הייתי מעשן לא הייתי מעשן באוטו. סתם שריד היסטורי עתיק שמסרבים לשנות אותו, עם הסליל המטופש שנעלם לך איפה שהוא ברכב כי איזה מתאם תורן תחוב בדרך-לא-דרך בשקע המצית שנגיש רק כשהמאפרה פתוחה...

אני מבין ששקע כוח לא נחוץ לך? אתה לא מטעין את הטלפון?

אגב תא כפפות - אני לא מגיע אליו ממושב הנהג אפילו בחנייה, על נסיעה אין מה לדבר. כשיעצרו אותי וידרשו רישיונות, אני אאלץ לצאת מהאוטו... קטעים.

לא שהיו לי מכוניות ענקיות מדי מתישהו, אבל לא זכורה לי בעיה להגיע לתא הכפפות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

CD Player, BY FAR.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בהנחה שכתבת את זה ברצינות: זה מראה על חוסר הבנה שלך, בשביל מה קיים הכפתור הזה. הוא לא מיותר, תתחיל להשתמש בו.

יודע בדיוק מה הוא עושה. גם במצב הכי גבוה שלו זה לא מספיק רחוק, ולא משנה מה תפוסת האוטו. כבר כמה מכוניות ככה.

פורסם
כי אני לא מעשן וגם אילו הייתי מעשן לא הייתי מעשן באוטו. סתם שריד היסטורי עתיק שמסרבים לשנות אותו, עם הסליל המטופש שנעלם לך איפה שהוא ברכב כי איזה מתאם תורן תחוב בדרך-לא-דרך בשקע המצית שנגיש רק כשהמאפרה פתוחה..

טימטום של פורד ועוד כמה - תקעו את שקע המצית בתוך מאפרה. זה באמת שריד מהתקופה שבה הרוב עישנו, ובכל רכב, גם ברמות גימור הכי נמוכות הייתה מצית ומאפרה.

היום בהרבה רכבים כבר אין את זה (או שצריך להזמין smoker package בנפרד), שקע מצית מכונה "שקע 12V" וסגור עם מכסה, והמאפרה, אם יש, היא קופסת פלסטיק שנכנסת למחזיק כוסות. ככה זה בטויוטה לפחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השקע הזה זה הדרך היחידה להטעין את הפלאפון במהירות נורמלית כי יצרני הרכב מתקמצנים על להוסיף אמפר אחד לשקע usb שלהם

פורסם

אבארת' 595 - גג פנורמי.

כשהוא פתוח לחלוטין הוא מרעיש, כשהוא פתוח בהטייה הוא מרעיש וכשהוא סגור השמש פשוט מחממת את הראש ואת חלל הרכב (הרשת שלו מאוד "אוורירית" והכל חודר דרכה).

בכללי, מעבר לעניין הכנסת האקסטרה אור לחלל הרכב, זה מיותר לגמרי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סיטרואן קקטוס - מגביל מהירות. :brickwall:

אני באמת לא מצליח להבין בשביל מה הדבר הזה קיים.

כאילו, שאני לא אמצא את עצמי במהירות אסורה?

אם אני לא יכול לשלוט במהירות הרכב, קחו ממני את הרישיון.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

מגביל מהירות יש לא רק בקקטוס, אלא במכונית רבות שיש בהן קרוז קונטרול

דוקא יש מקומות שאני משתמש בו, כדי לא לעבור בטעות את המהירות המותרת - למשל במקומות שתנאי הכביש מאפשרים נסיעה על 120 קמ''ש בבטיחות ובנוחות, אבל משום מה (בעיקר זכר לזה שבעבר הכביש היה לא טוב) המהירות מוגבלת ל70. המשטרה אוהבת במיוחד את המקומות הללו.

כ

דוגמא:

כביש 38 למשל. בעבר היה אחד הגרועים בארץ. עבר שדרוג משמעותי - דו נתיבי, מואר, סלול היטב, מחלפים במקום רמזורים, בקיצור - תענוג.

המהירות? 70.

משטרה מממלזת קבוע מעל הגשר האקולוגי שבאמצע הכביש חיד מסילת ציון. כמה וכמה איבדו שם את הרשיונות שלהם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני מבין ששקע כוח לא נחוץ לך? אתה לא מטעין את הטלפון?

לא שהיו לי מכוניות ענקיות מדי מתישהו, אבל לא זכורה לי בעיה להגיע לתא הכפפות.

לא הבהרתי את עצמי כנראה: שקע כוח זה סבבה, מה שמעצבן זה שהוא מחופש לאיזה חור עגול שתקוע בתוך מאפרה. הן הצורה והן המיקום - שמרנות ותו לא.

לגבי תא הכפפות - אמיתי לגמרי ודי משעשע. אני מניח שבטנדרים אמריקניים הסיפור דומה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
סיטרואן קקטוס - מגביל מהירות. :brickwall:

אני באמת לא מצליח להבין בשביל מה הדבר הזה קיים.

כאילו, שאני לא אמצא את עצמי במהירות אסורה?

אם אני לא יכול לשלוט במהירות הרכב, קחו ממני את הרישיון.

נניח שאתה נוסע בכביש צפוף ולא באמת יכול להפעיל בקרת שיוט מצד אחד, ומצד שני כל הזמן קצת מאיץ או מאט כדי לעקוף ולעבור בין נתיבים. למה לך כל שניה להסתכל בדיוק על כמה אתה נוסע? שים מגביל מהירות על קצת מתחת לסף האכיפה, כשתגיע לשם הוא כבר יעצור אותך בעצמו. לדעתי אחד האביזרים השימושיים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...