Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי תאורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי נורות בצבע תכלת במקום שקוף,אם אני יתקין אותם ברכב בפנסי חזית יהיה לי אור כחלחל?

היה כתוב על האריזה שלהם H4 שזה לפי מה שאני יודע הנורות הסטנדטיות אבל מתחת לזה היה כתוב XENON אז זה לא ברור לי אם אני יכול להישתמש בהם, הרכב המדובר הוא הונדה סיוויק.

האם יש איזה סעיף בחוק שמאפשר שימוש בפנסי ערפל קדמיים בתנאי דרך מסוימים?

פורסם

אם המנורה המדוברת היא אכן מנורת קסנון(תוכל לדעת לפי המחיר בעיקר) אזי אתה לא יכול להשתמש בה ללא קיט קסנון(עלות של כ-2000 ש"ח לפחות)

פורסם

רועי,המנורות שכול האנשים מתקינים הן מנורות רגילות שמאירות אור כחול או בהיר או משהוא בסיגנון אולי זה ממש יפה אבל מחיר גבוה יחסית ומשך חייהם מאוד מאוד קצר בין חודש לשבועיים...

אלה אם כן אתה מעניין להתקין קסנון שעולה 2000שקל פלוס שמחזיק לאורך שנים....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...