Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפתעות יהיו לך כמו שהיו בבראבו, זה מה שנסיתי לרמוז...לפעמים יש לפעמים אין.

הלנציה "פיאט" בכללי לא נורא כלכך כמו שכולם רוצים לחשוב, היתה לך פיאט, אז אותך

צריך לשאול.

כמה זמן היתה אצלך הבראבו? ואם היו לך בעיות מיוחדות או הוצאות מפתיעות איתה במהלך

הזמן שהיתה אצלך.

אם אתה מקבל, לך על הלנציה הטויוטה משעממת וגם הסובארו...מכוניות מגניבות כן, אבל הלאנציה

יותר בהכל.

כן ברור לי שהלצ'יה הרבה יותר מעניינת והרבה יותר חזקה, הפתעות בפיאט? לא הייתי קורא לזה הפתעות, אבל נניח 4500 שח החלפת קלאץ' (אומנם בלאי טבעי אבל עדיין יקר), חוץ מזה הטיפולים היו יחסית יקרים..

Sent from my MI 5s using Tapatalk

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הלאנצ'יה לא מספקת חוויית נהיגה שמצדיקה להעדיף אותה דווקא. מהכרות עם אחת מ-2012, איכות הגימור שלה מחפירה.

האוונסיס מכונית טובה אבל משעממת - למי ששוקל לאנצ'יה, איך הגעת דווקא אליה?

הסובארו מהדור לפני אחרון פחות חדה כמכונית נהיגה, אך מספקת נוחות נסיעה מעולה. דגם ה-2.0 ליטר מאד אנמי, כך ששווה לחפש את דגם ה-2.5.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לדעתי הלאנצ'יה לא מספקת חוויית נהיגה שמצדיקה להעדיף אותה דווקא. מהכרות עם אחת מ-2012, איכות הגימור שלה מחפירה.

האוונסיס מכונית טובה אבל משעממת - למי ששוקל לאנצ'יה, איך הגעת דווקא אליה?

הסובארו מהדור לפני אחרון פחות חדה כמכונית נהיגה, אך מספקת נוחות נסיעה מעולה. דגם ה-2.0 ליטר מאד אנמי, כך ששווה לחפש את דגם ה-2.5.

הגעתי אליה כי אני מחפש רכב חזק יותר משפחתית רגילה, האמת שבכלל אין צורך בגודל הזה, או ברכב משפחתי, אבל מבחינת כוח, תקציב וכמובן תיבה אוטומטית פלנטרית או רציפה שכרגע זו הדרישה שלי..

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

שוב אני אומר את זה - יש מאזדה 6 עם מנוע 2.5 ליטרים. נותן מענה לדרישות ומרחיב אפשרויות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

סתם דוגמה:

yad2.co.il/s/c/mkw4jt

אגב, אם אין צורך ברכב משפחתי גדול, מאזדה 3 עם מנוע 2000 נותנת יותר זריזות והנאה מאשר אוונסיס עם גיר רציף.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במעבר די חד, לאחר יאוש קל משוק היד שנייה

הדיל של הקקטוס האוטומטי ב85 אלף מאוד קורץ לי, סה"כ מנוע מוצלח זריז וחסכוני לפי מה שאני מבין,

חישוקים 17 אינץ' מוביל איי ואבזור לא רע, הרכב זול אך לא מגיע "עירום", כמובן ש5 שנות אחריות גם מאוד מעודדות.

אומנם אין כל קשר בין הרכבים שהצגתי בכותרת לקקטוס, אבל מה שבאמת חשוב לי מהרכב, זה שלא יהיה עגלה, שיראה טוב (ענייין מאוד סובייקטיבי, בכלל שמדברים על הקקטוס), ושיהיה יחסית מאובזר.

אשמח לשמוע השגות בנושא,

תודה לכולם על התשובות

פורסם (נערך)
בעיות דשבורד קיימות בהרבה רכבים, קיימת גם בדלתא, למיטב זכרוני קראתי שקיימת גם באלפא ג'ולייטה, פיאט 500 וגם במאזדה 3.

לומר אחזקה יקרה זה לזרוק סיסמה לאוויר, צריך לכמת במספרים. עלות ביטוח, אגרת רישוי, ירידת ערך טיפולים ותיקונים. לאחר שקיבלת את המספרים צריך להשוות אותם למכוניות אחרות ואז לשאול אם ההפרש (במידה וקיים) שווה את ההשקעה. מאחר ואני מחזיק דלתא אני יודע לומר מה העלות שלה, אין לי אוונסיס או B4 כך שאיני יכול להשוות אבל אני מעריך שהפער ביניהם לא יהיה גדול מכיוון שאלה אינם מיני/ סופר מיני.

חפש וקרא שרשור שפתחתי לגבי הדלתא והסיכום השנתי שביצעתי.

מתעלק על השרשור.

לאחרונה הרכב הזה מאוד מעניין אותי,

מאוד מצא חן בעיני השילוב של מנוע חזק, תיבה אוטומטית רגילה, מרווח פנים מכובד ועיצוב שמאוד לטעמי...

אך מה שמטריד הם נתוני הסחירות או יותר נכון העדרם

כאחד שעוקב אחרי יד 2 אני רואה דלתות שנתקעות כבר כמה חודשים בלוחות ופשוט לא נמכרות גם כשהמחיר המוצמד נמוך בעשרות אחוזים מהמחירון ...

לדוגמא יש אחת שנת 2012 מחירון 66 אש"ח מחיר מבוקש 54 ועוד הרבה אקזמפלרים מ 2011 ללא קונים.

זה מתאים לקלישאה של יד ראשונה ואחרונה...

מה הסיבה לכך?

עריכה אחרונה על ידי nath

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

תנסה להוריד כמה שיותר, מתוך ידיעה שאין לרכב סחירות, אם אתה לא תקנה את הרכב, אף אחד אחר לא יקנה. ככלל ממה שהבנתי, התחזוקה של הרכב יקרה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

הבעיה של הדלתא, להבנתי, היא המחירון הלא ריאלי שלה.

הדלתא היא מין יצור מוזר שלא באמת מתאים לשום קטגוריה. היא בוודאי לא תתאים למי שמחפש רכב פשוט, אמין וזול לתחזוקה, היא לא ספורטיבית (למרות שהיא מהירה), היא לא פרימיום (בלי להיכנס לוויכוח של טובה יותר או פחות מ-a3, a class או סדרה 1 מאותו שנתון, פשוט אין לה סמל מתאים), והיא יקרה מדי עבור "קומפקטית אירופאית עם מנוע סביר" בסגנון גולף, ליאון או 308.

תוסיף לכל זה את בעיית הסחירות והתדמית, ותקבל רכב שכמעט לכל דרישה יש אלטרנטיבה עדיפה פחות או יותר באותו מחיר.

במחיר נמוך יותר היא היתה יכולה להיות אלטרנטיבה לא רעה נניח לגולף או 308, בהינתן שהיא חזקה וקצת יותר "פרימיום" (מושבי עור למשל, למי שזה מדבר אליו), אבל במחיר כזה היא פשוט לא משתלמת. מצד שני, אני מניח שלבעלים קשה מנטלית למכור ב-40% פחות מהמחירון, ואז הרכבים לא נמכרים, מה שבתורו לא מחזק את תדמית הסחירות שלה וחוזר חלילה.

בקיצור, אתה צריך למצוא מישהו שנמאס לו מהרכב ומוכן למכור ב-35-40, בהנחה שאתה מבין שהתחזוקה שלו קצת יותר יקרה משל טויוטה או יונדאי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...