Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון קושחה לSSD OCZ VERTEX 3 - הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התקנתי את הSSD המדובר, הכל טוב ויפה אבל מה,

הגירסא שעליו כרגע היא 2.15 כשיש כבר מזמן גירסא 2.25.

הSSD UTILITY "צורח" שיש עידכון אבל מה, לא נותן לי לעדכן בטענה שהוא לא יכול לעדכן מתוך מערכת ההפעלה,

ויש לבצע BOOT מתוך USB ואפילו התוכנה מייצרת אחד כזה.

עכשיו השאלה היא כיצד אני מבצע את כל זה?

להריץ BOOT מתוך הUSB? ומה הלאה? מאיפה לוקחים את קובץ העידכון?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

את זה אני מכיר, וגם את זה שהמצב בביוס אמור להיות על AHCI, ואצלי אין מצב כזה יש רק IDE.

ודבר שני הוא לא נותן לעדכן כונן שמריץ מערכת הפעלה אקטיבית.

מה עושים?? אני מתחיל להיתייאש מצד אחד ומצד שני מפחד להרוס משהו עם איזה ניסיון לא מוצלח.

יש עוד פיתרון שחשבתי עליו:

יש לי את הHD הישן שממנו הייתי מריץ מערכת הפעלה וממנו ביצעתי שיכפול לSSD. הHD עדיין עובד,

אז חשבתי אולי לבצע BOOT מהכונן הישן ולהגדיר את הSSD ככונן משני וכך לבצע את השידרוג.

פורסם

אז אל תעדכן.

מה העידכון גירסה אמור לתת לך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יציבות, מהירות, שיפור ביצועים.. כמו כל עידכון שיוצא.

אבל מצד שני הכל כרגע עובד ללא בעיות.

פורסם (נערך)

ב-SSD יש קונטרולר, שיש לו CPU וזיכרון, ואת FIRMWARE שהיא המערכת הפעלה שלו, ששולטת בכל הפרמטרים שלו.

עדכון יכול להשפיע המון. יכול גם לדפוק הרבה דברים.

גילוי נאות - אני עובד בחברה שמייצרת את הדברים האלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תגבה את המידע ותעדכן.

או שלא תעדכן אם זה עובד גם ככה, אתה לא באמת חייב (אלא אם יש עדכון שפותר באג קריטי, אז תעדכן).

• תוכן חדש...