Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 307 -1.6 מנורת מנוע דולקת - תקלת Anti Pollution Faulty

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אשמח לקצת יעוץ, הרכב פיגו 307 שנת 2007 1.6 ליטר, עבר 127אלף,מטופל טיפולים שוטפים.

לפני שבועיים התחלתי להרגיש שהרכב קצת רועד והיה לפעמים קפיצות בסל"ד ממש קטנות ולא מורגשות, פורק הסליל הצתה(כוילים) נעשה ניקוי הוחזרו למקום אותו דבר, לאחר יום קפצה תקלת מנוע ANTIPOLLUTION FUALT ונדלקה נורת המנוע, והרכב התחיל ממש לגמגם.

נסעתי רכשתי מסילה חדשה של כויילים הוחלף ליחידה חדשה,התקלה נעלמה והרכב עבד חלק.

אחרי יומיים התקלה חזרה מנורת מנוע דולקת קבוע, אבל הרכב עובד מעולה, אין לי סורק ולא יודע מה יכול להיות.

יש עצות ? הייתי בכייף נוסע לגבע\אורן אבל אני מחיפה, יש המלצות למוסך מומלץ בחיפה? למישהו יש סורק שיכול להתאים?

תודה מראש.

פורסם

איך לך ברירה אלא להיכנס למוסך כלשהו עם סורק. עם ניחושים אי אפשר לאתר את הבעיה, יכול להיות שמדובר במשהו ממש ממש פשוט (ניקוי וכיול) ואולי מדובר בחלק שעומד להחזיר נשמתו לבורא.

החלפת פלאגים ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי,הפלאגים לא הוחלפו רק הכויל, הפלאגים הוחלפו לפני שנה למקורי ועברו בקושי 10 אלף, הרכב עובד חלק.

פורסם (נערך)

היי חברים,

הרכב חובר לסורק בשישי, היו 4 תקלות שונות.

1. בעיית כויילים - הוחלפו מאז כוילים והרכב עובד חלק.

2. חיישן חמצן

3.ממיר

4. ונתק חשמלי

התקלות אופסו, אמרו לי להוסיף תוסף דלק ולחזור במידה וזה חוזר.

התקלת מנוע חזרה אתמול בערב, צריך להתחבר לסורק שוב פעם לבדוק איזה תקלה יש הפעם.

תודה,

עריכה אחרונה על ידי rgod54
פורסם

עדכון קטן,

אחרי האיפוס התקלה חזרה אחרי יומיים - התקלה היא P0420 יעולית ממיר , יש המלצות איך להמשיך?

תודה,

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק לעדכן,

הוחלף הממיר לפני כחודשיים לממיר תחליפי, כרגע התקלה לא חזרה והכל תקין.

עלות 1400 שח בחיפה.

• תוכן חדש...