Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת לא שגרתית.

עשיתי בדיקת אולטרה סאונד במכון ממוגרף ברעננה. קופת חולים כללית.

איך אני אמור לקבל את התוצאות ?

האם זה עובר במחשבי הכללית למחשב של הרופא או שאני אמור לקבל את התוצאות באתר או במייל ?

(לכל מי שרוצה לייעץ לי לדבר איתם בטלפון, תאמינו לי שאני מנסה...)

פורסם

אם זה במכון של הקופה התשובה תגיע לרופא. יתכן שתשלח גם אליך, עניין של נוהל מקומי. הרופא השולח אמור לקבל התראה כאשר התשובה מגיעה אליו.

יש סיכוי שיופיע גם בדף האישי שלך באתר הקופה.

אם מדובר במכון מור - קיבלת סיסמא בעת הבדיקה והתשובה תנתן באתר האינטרנט לפי מס. ת.ז. והסיסמא שקיבלת.

במכונים חיצוניים אחרים נהלים מקומיים בהתאם לחיבור של כל מכון לרשת של הקופה - חלקם שולחים הביתה, חלקם לרופא, חלקם לשניהם, חלקם דרך רשת הקופה.

והמלצה אידשית - אם לא תקבל הודעה קודם, גש בעד מספר ימים למכון וקח את התשובה. בדרך כלל מקובל שהם נותנים לך מסגרת זמן לקבלת התשובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעבור למכבי תראה את זה במחשב אצלך בבית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם כך קרוב לודאי שתוכל לראות את זה גם במחשב שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...