Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר מהיום הראשון שקניתי את הרכב נתקלתי בכך שלפעמים שתי הנוריות נדלקות ונכבות לסירוגין מדי פעם לזמן קצר של כמה שניות או מקסימום 20 שניות. זה לא קורה יותר מדי אבל קורה בכל נסיעה.

אני כבר ככה חודש וקצת והספקתי להחליף רפידות וצלחות בלמים.

לפי מה שקראתי, אולי יש צורך לבדוק מפלס נוזל בלמים שלדעתי בדקו.

אם המפלס תקין מה יכולה להיות הבעיה? ושתי הנוריות דולקות בהכרח ביחד ואף פעם לא לחוד

פורסם

כמה כבר מתחים יש למצבר??

לבדוק טעינה זה נכון, לבדוק קודם כל כי חיבורי המצבר תקינים, הארקה ראשית וחיבור קו טעינה של אלטרנטור.

פורסם
כמה כבר מתחים יש למצבר??

לבדוק טעינה זה נכון, לבדוק קודם כל כי חיבורי המצבר תקינים, הארקה ראשית וחיבור קו טעינה של אלטרנטור.

בדקתי עם רכיב OBD2 והטעינה בבוקר היום הייתה בין 14.2 ל 15.6. בנסיעה של 50 דקות זה התחיל באזור ה 14 ועלה עד לשיא של 15.6 וירד

אני אגש למוסך לבדוק

פורסם

תבדוק אפשרות לשפץ לו את הווסת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מתח מעל 14 וולט נובע מבקרת טעינה תקולה.

תסדר את זה בהקדם כי אחרי שהאלקטרוניקה תתחיל להישרף ברכב זה יהיה הרבה יותר לתקן.

מתח מעל 14 וולט לא מצביע על שום תקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם
בדקתי עם רכיב OBD2 והטעינה בבוקר היום הייתה בין 14.2 ל 15.6. בנסיעה של 50 דקות זה התחיל באזור ה 14 ועלה עד לשיא של 15.6 וירד

אני אגש למוסך לבדוק

1. תבדוק את המתח על קטבי המצבר בעזרת רב מודד.

2. האם מנורות הרכב נשרפות בקצב יחסית מהיר ?

3. האם יש סימנים של אלקטרוליט שנזל על פני המצבר ?

פורסם
מתח מעל 14 וולט לא מצביע על שום תקלה.

זה לא מדוייק, מתח מעל 14.8 וולט למערכת טעינה רגילה, כפי שיש בלנסר המדוברת, מצביע על תקלה במערכת הטעינה ויש לבצע בדיקת יסודית לחיבורי האלטרנטור, המצבר והאלטרנטור עצמו.

פורסם

כתבתי שמתח מעל 14 וולט לא מצביע על שום תקלה קרי המתח עשוי להיות 14.1,14.2 וגם 14.9 וולט בטמפ' של 20 מעלות צלזיוס.

פורסם
כתבתי שמתח מעל 14 וולט לא מצביע על שום תקלה קרי המתח עשוי להיות 14.1,14.2 וגם 14.9 וולט בטמפ' של 20 מעלות צלזיוס.

המתח גם יכול להיות 18 וולט, אבל לדעתך זה תקין כי זה 14 וולט ולכן אתה מטעה.

• תוכן חדש...