Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עקב החלפת רכבים בעבודה עומדת בפניי אפשרות לבחור בין קורולה לבין אלנטרה..

מה עדיף?

תודה מראש! :)

פורסם

נדרש קצת יותר פירוט,

מה הצרכים? כמה נוסעים יסעו ברכב? כיסאות ילדים? צריכת דלק חשובה?(לא בכל המקומות משלמים דלק מלא) מערכות בטיחות?.

בעיקרון לקורולה יש יתרון גדול במערכות בטיחות מקוריות(מול התקנה מקומית של מוביילאי הנחותה יותר באלנטרה) וצריכת דלק עדיפה.

ולמרות אלה יצא לי לנהוג ב2 הרכבים ואהבתי יותר את הנהיגה באלנטרה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני בעד הקורולה בזכות מערכות הבטיחות המקוריות.

לאלנטרה תא נוסעים נעים ואוורירי יותר ומערכת מולטימדיה מצויינת.

בדוק אפשרות ליונדאי איוניק שתחסוך בדלק ובשווי שימוש ומגיעה עם חבילת מערכות בטיחות עשירה במיוחד.

פורסם

אם יש לך אפשרות תבחר משהו אחר,יש אופציות טובות יותר,אבל מבין שתיהן הייתי הולך על היונדאי,הגיר בקורולה כל כך מעצבן.

פורסם

שני הרכבים נותנים תמורה דומה מבחינת מרווח פנימי, תא מטען ביצועים, אבזור. לי אישית קורולה מרגישה יותר משעמת ולכן הייתי בוחר ביונדאי.

לטויוטה יש אבזור בטיחותי נוסף כמו מובילי מובנה מקורי ומערכת קדם התנגשות.

פורסם (נערך)

אם זה כבר בליסינג תבחר מה יותר נוח לך.

הקורולה תיהיה קצת יותר חסכונית, מרווחת וחזקה, כל השאר כמעט אותו הדבר.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לדעתי תנסה לארגן לעצמך נסיעת מבחן כדי להחליט מי מהן יותר נוחה לך. שתיהן דומות למדי מכל הבחינות.

הגיר של הטויוטה לא מעצבן כל כך כמו שנהוג לחשוב, בטח שלא בהשוואה לגיר הלא מלהיב במיוחד שיש ביונדאי. אמנם ביונדאי זה גיר אוטומטי אטמוספרי 6 הילוכים, אבל הוא לא מצטיין במיוחד בשום תחום. הרוב לא ירגישו הבדל ביניהם כיוון שגם הגיר הרציף של הקורולה מדמה יחסי העברה בצורה לא רעה בנסיעה רגועה.

אני מצאתי את הכיסא של האלנטרה נוח יותר לישיבה עם תנוחת נהיגה עדיפה במעט. שתיהן לא מהנות במיוחד לנהיגה ומציעות התנהגות פושרת בלבד ובלי תקשורת בכלל עם הנהג. מצד שני האחיזה גבוה ושתיהן משדרות ביטחון לנהג.

אישית דווקא הייתי הולך על הקורולה. המושב של היונדאי לא עדיף בהרבה (לדעתי), והיא מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות עדיפות, אבזור נדיב יותר וביצועים עדיפים.

פורסם

מנסיון אישי- הקורולה עולה ו/או משתווה לאלנטרה בכל פרמטר מדיד.

היתרון היחיד של האלנטרה טמון בנוחות הנסיעה, שלא תבין לא נכון- הקורולה נוחה דיה, אבל היונדאי (לטעמי) היא מובילת הקטגוריה בסעיף הנוחות יחד עם האימפרזה.

פורסם

תשב בשתיהן ותראה לאיזה רכב אתה מתחבר יותר.

אם יש ילדים בקורולה הרצפה מאחור שטוחה.

הגיר הרציף מעצבן לשבוע,אחרי זה מתרגלים אליו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...