Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שלי מפריע זה הצירוף של מילים "להשקיע" ו"רכב חדש".

להשקיע זה כשאתה מצפה שהכסף הזה יחזור אליך בריבית, לדוגמא להשקיע בנדל"ן, מניות, כלי עבודה לעסק, רכב שישמש לפרנסה.

פה אתה מוציא כסף על משהו שמאבד חלק ניכר מהערך שלו כבר ברגע שאתה מקבל מפתחות, ורק ימשיך לשאוב ממך כסף אחר כך, כשאולי תצליח להחזיר חלק ממנו במכירה, וזה יהיה בהפסד גם אם יימכר מתחת למחירון, בדיוק כמו שאתה מוציא כסף על טלוויזיה, אייפון, בגדים, שכר דירה או אוכל. אין שום דבר פסול בזה, רק אל תקרא לזה השקעה.

אין פה ציפיה שהכסף יחזור ולא יניב רווח...

הוא דווקא עבר בסוכנות של זכיין של לובינסקי. הסוכנות היחידה בחיפה שקשה לספור את כמות התלונות על המקום הזה ושום דבר לא משתנה כבר שנים.

רק לא ברור לי איזה רכב 0 ק"מ עולה 100 אלף כשc3 הכי יקרה בקושי מגיעה לסכום הנ"ל. אולי זו רק הייתה דרך לתאר רכב חדש מהיבואן.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

הרכב חדש מהחברה!!!!!

לא ליסינג וכול מיני שטויות

רכב חדש עם 5 שנים אחריות

סווירלים ניחא, לא ראיתי כמעט רכב חדש שהגיע ללא סווירלים.

אבל ניקלים שרופים ופגיעות צבע נשמע לי באמת מאכזב.

כן

המחשבה הראשונה אחרי שקראתי את הפוסט הייתה:

"מדהים שנותנים לאדם להחזיק\ללוות 100,000 ש"ח, אף אחד לא מלמד אותו איך להתנהל כצרכן עם כסף".

זה נכון שהיית צריך להתנהל אחרת, אבל איך אתה אמור לדעת ש-"אתה הלקוח והמוכר צריך לשרת אותך, ולא להיפך"?

איך אתה אמור לדעת ש-"תחת לחץ ומתח" אלו בדיוק התחושות שהמוכר רוצה לגרום לך כדי שתשלם?

אם עד לא מזמן חשבתי שמי שפועל עפ"י רגשות ולא מפעיל שיקול דעת- בעיה שלו ולכן הוא ישלם על כך

כנראה שהפוסט שלך הפיל איזשהו אסימון אצלי, צריך שינוי בדרך בה אנחנו מגדירים "מהו חינוך?" ו-"אילו כלים צריכים להקנות לילדים בביה"ס ובבית?"

חבל שהוצאה של 100K ש"ח תהיה הטריגר הראשון שלך בכדי ללמוד את השיעורים-החלקיים האלו (חלקי כי הרי למדת כבר מה לא לעשות אבל עדיין לא למדת מה כן לעשות במקרים אלו.)

לדעתי יש דרך שבה ניתן ללמד ילדים (מבוגרים-לעתיד) כישורי חיים ואפילו שיעורים בתכנון תקציב, לקיחת הלוואה והתנהגות צרכנית נבונה.

לדעתי הם היו עוזרים לך להתנהג בצורה פחות רגשית ולהתנהל אחרת מלכתחילה.

דבריי לא אמורים לגרום לך להרגיש יותר טוב, רק רק אולי לזרוע רעיון לגבי מה חשוב ללמוד בחיים ומה חשוב ללמד היום את המבוגרים-לעתיד.

לא הבנתי למה אנשים קונים רכב "חדש" שהוא לא מהסוכנות הרשמית. כמה אתה כבר חוסך שאתה עובר דרך לובינסקי?

לא הבנתי את נושא ההרצאה שלך

אני לא ילד ואני איש עובד

בן 29 נשוי

כול יום ,כול שניה לומדים משהו חדש...

========================================================

חברים לא להתבלבל הרכב חדש מהחברה מהניליונים

רמת האבזור הכי הגבוהה שיש כולל פיונטר מקס ומערכת טאצ

קניתי במקום מסודר שנקרה רכב הצפון - הם עובדים עם לובנסקי

http://www.citroen.co.il/wp-content/uploads/2014/07/%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%A4%D7%A1.png

,

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואדים

להשקיע מלשון להטביע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

זה לא נורא. אנחנו כנראה הדור האחרון שעוד יקנה מכוניות (חדשות חדשות או משומשות). השוק הזה הולך לגווע גם אם כרגע לא נראה לכם אפשרי.ירידה בביקושים. מהפכה של ממש. יותר גדולה ממכונת הכביסה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
זה לא נורא. אנחנו כנראה הדור האחרון שעוד יקנה מכוניות (חדשות חדשות או משומשות). השוק הזה הולך לגווע גם אם כרגע לא נראה לכם אפשרי.ירידה בביקושים. מהפכה של ממש. יותר גדולה ממכונת הכביסה.

context?

פורסם

לא הבנתי מה קורה כאן חוץ מפרסומת לאורן.

* רכב חדש, לא מן הנמנע מריג'קטים קלים. קורה,קרה, ועוד יקרה..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

מה קורה פה : עוד פוסט של נפגע אולם לובינסקי בצ'ק פוסט. חפש אותם פה , תראה שהם ידועים. הוא לא הראשון ולא האחרון. לא יודע מי זה אורן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לצערי הבנתי שאני לא היחיד שנפגע מהסוכנות שלהם.

אשמח אם יש עוד כאלה שמוכנים לכתוב לי בפרטי או פה.

תופעה כזו לא צריך להעביר בשתיקה.

פורסם
לא הבנתי מה קורה כאן חוץ מפרסומת לאורן.

* רכב חדש, לא מן הנמנע מריג'קטים קלים. קורה,קרה, ועוד יקרה..

לא יודע מה איתך, אבל אם אני הייתי מוציא סכום של עשרות אלפי שקלים על מוצר חדש כלשהו, הייתי דורש לקבל אותו מתוקתק מצמיג ועד סאנרוף.

זה נראה לי הזוי שאפשר בכלל לחשוב על לשלם כל כך הרבה על מוצר חדש, ולהסכים לקבל אותו במצב שהוא פחות ממושלם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נער הייתי וגם זקנתי, ויצא לי לאסוף רכבים חדשים מהסוכנות כבר לפחות שש או שבע פעמים - מכמה יבואנים שונים.

בכל הפעמים האלה נציג החברה עבר איתי על כל ההיקף של הרכב בפנים ובחוץ ונתן לי זמן נוסף להסתכל לבד עד שחתמתי שהרכב סופק ללא פגמים.

לא ברור לי איך קורה שאוספים רכב, חותמים עליו ורק אז מגלים בעיות. פשוט בחוויה שלי הנציגים תמיד הבהירו לי שזה הזמן להסתכל וממש לא הפריע להם שאני בודק באור שמש או עם פנס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה בואגיות בטח

שם התקלות בפנים:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אופציה שניה לא מפריע להם שאני לא יקבל את הרכב ובתמורה הם יחזירו אותו לאחסון ואני יצטרך לשלם מכספי על כל יום שהוא יושב שם .

אני רוצה לתת פה תובנה כללית למו"מ.

כמשאיימים עליכם, זה בד"כ אומר שלצד השני גם יש מה להפסיד. אז שווה לעצור ולראות אם האיום בכלל שווה משהו, כי דבר אחד בטוח אתה לומד מהאיום, שלצד השני דווקא יש גם מה להפסיד.

במקרה הזה דווקא מאוד ברור, אחרי שתי דקות של חשיבה, שהאחסון עולה כסף.

לחייב את הלקוח באחסון, ברור שזה דווקא לא יכול להיות אוטומטי... מה שמי שבצרה פה זה המוכר, לא הקונה.

אז ללקוח דווקא יש כאן מנוף.

אז אני מבין את המעמד ואת הלחץ, אבל שווה לעצור במקרים כאלו וללכת להתייעץ ולחשוב כמה שעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מדובר בסוכנות זוועה שהיו עליה פה לא מעט ביקורות נוראיות ורצוי לחפש המלצות גם על סוכנות לפני שרוכשים רכב במיטב כספך.

אני לא חושב שזה מעיד במשהו על לובינסקי ככלל. לי הייתה חוויה מדהימה בלובינסקי שורק ראשל"צ, החל מהנציג שמכר לי את הרכב והיה איתי בקשר במשך חודשיים עד שהגיע הרכב ועד יום האיסוף והמעבר וההדרכה על הרכב.

פורסם

יש הבדל גדול בין סוורלים לפגיעות צבע מאבנים וכו' כמו שאתה מתאר. צילמת את הפגיעות כדי שנוכל לראות על מה אתה מדבר?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...