Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי טויוטה הייאס שנת 1998 ויש לי רצון להבין יותר טוב איך לשמור ולטפל בה כמו שצריך. וכמובן גם לא לצאת בקנסות מטורפים.

הייתי רוצה לבקש אולי אם יש קישור להודעה עם טיפים כלליים לאחזקת רכב שאוכל לעבור עליהם.

וגם כמובן המלצה על מוסך שיכול לטפל בטויוטה הייאס כזה. יש לי הרבה זמן פנוי ואין לי בעיה ליסוע לירכא אם צריך. (כנראה שזה הכיוון).

שמח להיות כאן ומאחל שבוע טוב לכולם!

אמיר

• אחראי פורום
פורסם

ברוך הבא.

זה רכב שאני מניח שלא יהיה לגביו הרבה מידע פה, גם מסחרי וגם לא חדש.

אתה יודע משהו על העבר שלו מבחינת טיפולים?

ואגב, למה דווקא ירכא? ציין את איזור מגוריך ויכול להיות שיתנו עוד הצעות למוסכים טובים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ברוך הבא

חיפוש בפורום של המילה "הייאס" ייתן לך 116 שרשורים

חלקם אינפורמטיביים יותר וחלקם פחות

תתחיל משם ותראה לאן זה מוביל אותך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה רבה על התגובות!

הרכב אוטומט, שנת 1998, יש עליו 140,000 ק"מ.

אני לא נעול על ירכא , אני גר בתל אביב. פשוט יש לי הרבה זמן פנוי להתעסקות, אז מוכן ליסוע לאן שצריך!

פורסם

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מדהים, 11 מקומות? אחי מחפש כזו ולא היו רכבים כאלו לא שחוטים או שאינם במחיר מאוד גבוה (יש לו 9 ילדים)

קילומטראג הזוי

פורסם

אם הק''מ נכון. יש הרבה בעלי היילקסים שישמחו למנוע.. [emoji2]

מנוע 2lt. אמין וטוב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם (נערך)

תתחדש!

בחיים לא ראיתי שנתון כזה בארץ, מסקרנות נכנסתי לגוגל, רכב מכוער אבל חמוד, מאמין שנקנה במטרה מסויימת.

אני זוכר את הדור החדש יותר, כביש מעט חל עם הרכב = סכנת נפשות!

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כן, זה לא בדיוק פאר תעשיית עיצוב הרכב וגם לא נועד לזה. רכב שנועד לעבוד, ולעבוד חזק. למען האמת, העדפתי נסיעה עליו, במיוחד על הידני, לעומת פיז'ו בוקסר וג'מפי מודרניות. רכב שכולו הגיון ופרקטיות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...