Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקשה עם פניות שמאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לצערי נכשלתי טסט שני כבר.

אני מתקשה עם פניות שמאלה, כעיקרון אני לא יודע אם הכביש שאליו אני פונה הוא חד סטרי או דו סטרי, לפעמים הוא צר וממש מטעה!

יש דרך לדעת או שאני פשוט אמור להתייחס לכל כביש כדו סטרי אם אין את התמרור הכחול עם החץ הלבן?

התחלתי להתייאש כבר,אני מרגיש שאני לעולם לא אעבור את הטסט:-(

פורסם (נערך)

היי לך. קצת סדר בפנייה שמאלה. (ומבלי להכניס משמעויות פוליטיות).

אתה צדקת, מה שקובע זה "התמרור הכחול עם החץ הלבן" (שמשמעותו כמובן: כביש חד סטרי).

פשוט חפש אותו לפחות באחד הצדדים, או אפילו בשני הצדדים כמו בתמונה למטה.

אם הוא קיים אז זהו כביש חד-סטרי, כלומר בפנייה שמאלה, עלייך להיצמד לשמאל.

אם אין את התמרור, אז זה בהכרח כביש דו-סטרי ועלייך להיצמד לימין.

בהנחה כמובן שזהו כביש רגיל עם נתיב אחד לכל כיוון.

אם אתה פונה לכביש שבו יש שני נתיבים ומעלה לכל כיוון (עם אי תנועה או קו הפרדה באמצע),

אז עלייך להכנס לנתיב הכי שמאלי, שצמוד לאי-תנועה / קו הפרדה.

ואם גם בכביש שממנו אתה פונה יש 2 נתיבים ומעלה לכל כיוון, אז עיניים לכביש,

אמור להיות סימון של הנתיב שבו אתה פונה. הקפד לא לחרוג ממנו במהלך הפנייה.

אל ייאוש, כולם עוברים בסוף! בהצלחה!!! :wink:

Derech_Lomda_Image2_15236.jpg

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

במקרה האחרון, התכוונתי כמובן למצב שבו יש גם לפחות שני נתיבים לפנייה שמאלה.

ואז חשוב להקפיד לשמור את הנתיב שבחרת במשך כל הפנייה.

פורסם

היי

לפי שאלות זה מזל לאחרים שלא עברת טסט כי לא מוכן לנהוג לבד.איפה מורה לנהיגה שלך ? ולמה משחרר אותך לטסט שאתה לא מוכן ?

תמשיך ללמוד נהיגה ותחליף מורה אם שלך לא מספיק טוב.

אתה לומד נהיגה לא בשביל לעבור טסט אלה בשביל לדעת לנהוג נכון ולפי חוקים ,להתחיל ולסיים נהיגה ללא נזקים.

תמשיך ללמוד ! במקרה שלך תאמין לי שזה טוב לכולם.

פורסם

אלצ׳קו. מורה נהיגה ״משחרר״ לטסט לפני הזמן כי התלמידים לוחצים וכל שיעור עולה כסף.

אם המורה לא ישחרר יגידו עליו שהוא גונב כסף מתלמידים על שיעורים מיותרים.

להחליף מורה נהיגה במעמד של טסט שני זה העצה הכי גרועה שאפשר לתת כי המשמעות שלה היא עוד מאות שקלים מבוזבזים והמון זמן מיותר.

אכן לומדים נהיגה כדי לנהוג ולא בשביל הטסט, אבל העלות ומספר השיעורים המינימלי יחסית לא מאפשר ללמד לנהוג כמו שצריך באמת, את הלימוד האמיתי לצערי עושים בתקופת המלווה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

קח חבר\אבא\אח עם רשיון וצאו לנסיעה ברחבי העיר, בעיקר במסלולים הנפוצים של הטסטרים.

אתה יושב ליד הנהג ובכל פניה שמאלה מכריז לאן צריך לפנות, והנהג יאשר או יתקן אותך.

גם תרויח תרגול, כשאין לך את הלחץ של הנהיגה והשליטה ברכב וגם תכיר את הפניות הנפוצות בטסטים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
היי

לפי שאלות זה מזל לאחרים שלא עברת טסט כי לא מוכן לנהוג לבד.איפה מורה לנהיגה שלך ? ולמה משחרר אותך לטסט שאתה לא מוכן ?

תמשיך ללמוד נהיגה ותחליף מורה אם שלך לא מספיק טוב.

אתה לומד נהיגה לא בשביל לעבור טסט אלה בשביל לדעת לנהוג נכון ולפי חוקים ,להתחיל ולסיים נהיגה ללא נזקים.

תמשיך ללמוד ! במקרה שלך תאמין לי שזה טוב לכולם.

לא מסכים איתך בכלל. כמובן שצריך להקפיד על החוק ולדעת את הכללים (לפחות בתיאוריה, בפועל על הכביש המצב אצל רוב הנהגים שונה) אבל מלימודי תיאורייה ונהיגה זה בטוח לא יגיע. אני חושב שעדיף להתמקד בלעבור את הטסט נטו (כי בתכלס זה מה שמורי נהיגה מלמדים בפועל) ואחרי זה עם הנהג המלווה כבר ללמוד לנהוג כמו שצריך. ואני מדבר בתור מי שבזמנו עבר טסט ראשון.

פורסם
ואני מדבר בתור מי שבזמנו עבר טסט ראשון.

כפיים.

ומי זה הנהג המלווה? זה שלא מאותת? זה שלא עוצר בעצור? כי האבות והאמהות של כולנו עושים את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...