Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החליפו לי שמשה קדמית במסגרת האחריות, לאחר שעף לי חצץ לשמשה וניפץ לי אותה.

תמונה לפני

9578176.jpg

תמונה אחרי:

5126744.jpg

החיישן הודבק עם חומר שקוף ועכשו הוא גם נראה לא הכיי יפה כמו מקודם.

מה עושים ומה הפתרון?, לוסיא גלס אמר שאין מה לעשות ככה זה ולא מוכנים לעשות כלום מעבר לזה.

פורסם

גם אני עשיתי שם רק מטעם הביטוח (בגולף גם מחצץ) הזמנתי חלון מקורי בתוספת תשלום ולאחר יומיים היו רעשי רוח והם אמרו שאין מה לעשות... פניתי לביטוח והם אמרו לי להגיע לאיזה מקום במרכז (למרות שאני בקריות) ושם הורידו את החלון המקורי והתקינו שוב כנראה...

כך שאני ממליץ לך שאם אתה אומר שזה מטעם האחריות, תפנה למי ששלח אותך ללוסיא גלאס (כנראה המוסך המורשה) שם הם כנראה לא יתנו לזה להישאר ככה, מה גם שזה עלול לפגום בעבודת החיישן שיש שם..היות וזה צ׳מפיון אז אם המוסך ינפנף אותך תפנה ישירות לשירות לקוחות של צ׳מפיון...

פורסם

שלח אותי ביטוח ישיר שעובד עם אילן קארגלס שעובד עם לואיס גלס.

כמה עלה לך התוספת והאם החזירו את החיישן כמו שהוא היה?. זה חלון חלופי ולא מקורי

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה מטעם ביטוח שמשות ולא אחריות... הוספתי עוד 4K אצלי בגולף ההדבקה היא שונה קצת, אם נניח נסתכל על התמונה שהעלאת אז בחלק השחור היתה ההדבקה והעיגול (איפה שרואים את ההדבקה אצלך) היה אך ורק החיישן..

פורסם
אתה רציני?

4K?! כמה כבר עולה שמשה חדשה בלי ביטוח של זה?

6.4K עשיתי את זה רק בגלל שהאוטו היה בן 3 חודשים. היום אם קורה לי מצב שכזה אני שם חלופי או מרכב מפירוק..

פורסם

כמו שרשמו -

במידה וההתקנה לא מוצאת חן בעינך, צור קשר עם חברת הביטוח.

האחריות להחזיר את הרכב למצבו הקודם, היא של חברת הביטוח.

ובתיאום שלהם אתך, יטפלו בכך - דרך האחריות של ביטוח השמשות.

יש חברות ביטוח אשר ינסו להתחכם ולהפנות אותך רק לביטוח השמשות- זה לא נכון.

האחריות הכללית היא של חברת הביטוח - והם אחראים גם על ביטוח השמשות.

גם כאשר הוא מופיע כניתן ע"י ספק חיצוני .

השילוב בתלונה, צריך להיות לחברת הביטוח ולספק ביטוח השמשות.

בצע הכל דרך הביטוח הראשי של הרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דרך אגב, אמרת שהרכב שלך הוא שנת 2015. אם ואין לו עדיין שנתיים ואתה רוצה לדווח לחברת הביטוח על הנזק של השמשה, היא מחוייבת לתת לך שמשה חדשה מקורית (כל עוד לרכב אין שנתיים על הכביש, זה חוק), ללא קשר לביטוח שמשות שזה תמיד רק שמשה חלופית ללא תוספת תשלום על השמשה, ורק תוספת של 50 שקלים על גומיות לחלונות במידה ויש כאלה בכלל...

החיסרון של פנייה כזו ישירות לביטוח היא שהביטוח יחשיב לך את זה כתאונה. אם לא אכפת לך, אולי שווה לשקול זאת.

פורסם

החיישן גשם לא עובד. היום נסעתי והיה גשם והחיישן לא עובד, לא מפעיל אוטומטית וישירים רק ידני, למי אני פונה?.

למתקין או לביטוח?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אתה פונה למי שמשלם את הכסף. שזה הביטוח.

ואל תדבר בצורה יפה כי הם לא מבינים ככה ויסבנו אותך.

היה לחבר מקרה דומה לשלך, רק אחרי איומים בתביעות הם פנו למתקין ובוצעה התקנה איכותית של השמשה

• תוכן חדש...