Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי כרגע בטמבון רשת מפלסטיק ואני רוצה להחליף אותה לרשת מתכת

משהו בסגנון הזה:

A2215-12S_grande.jpg

איפה אפשר לקנות כזה רשת בארץ (אזור המרכז או הצפון) או להזמין מהאינטרנט.

איפה שהחצים אני מתכנן לשים את הרשת:

20171013_133650_HDR.jpg

תודה מראש

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

שבוע הבא אני אעשה את ההתקנה ואשלח תוצאות,

אני אנסה להדביק את זה עם סיליקון אם זה לא יחזיק מעמד אני כנראה אשים ברגים.

מה זאת אומרת מסגרת? אני גוזר את הרשת לפי איך שאני רוצה ומדביק אותה בטמבון מבפנים.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

מה זאת אומרת מסגרת? אני גוזר את הרשת לפי איך שאני רוצה ומדביק אותה בטמבון מבפנים.

ממליץ שתחפש בסרטונים של RWB (הפורשות עם הבודי-קיטים הרחבים) איך הוא עושה את הרשתות מתכת ואיך הוא מקבע אותן. אמור לעבוד לך טוב.

בהצלחה!! :D

פורסם

אם אתה רוצה שזה יצא יפה,מקצועי ועמיד- הייתי ממליץ לך לקבע את זה בצורה רצינית יותר מסיליקון.

אם תכין מסגרת בצורה של הפלסטיקים השחורים ועליה תמתח את הרשת- זה יצא ישר ומתוח היטב ותמיד תוכל לפרק את המסגרת ולהחזיר לקודמת.

בכל אופן, יש חומרי הדבקה רציניים יותר מסיליקון רגיל, כמו סופר הייטק 7.

ועכשיו כשאני חושב על זה, אם כל מטרתך היא לקבל צבע אחר לרשת, למה לא לפרק את החלקים המקוריים ולקחת לציפוי בצבע כרום או ניקל? יש המון חברות שעושות ציפוי חפצים בכל מיני צבעים.

פורסם (נערך)
ממליץ שתחפש בסרטונים של RWB (הפורשות עם הבודי-קיטים הרחבים) איך הוא עושה את הרשתות מתכת ואיך הוא מקבע אותן. אמור לעבוד לך טוב.

בהצלחה!! :D

יש לך אולי קישור?

כל מה שמצאתי ביוטוב זה מפגשים של פורש, לא מצאתי סרטון שהוא מסביר.

אם אתה רוצה שזה יצא יפה,מקצועי ועמיד- הייתי ממליץ לך לקבע את זה בצורה רצינית יותר מסיליקון.

אם תכין מסגרת בצורה של הפלסטיקים השחורים ועליה תמתח את הרשת- זה יצא ישר ומתוח היטב ותמיד תוכל לפרק את המסגרת ולהחזיר לקודמת.

בכל אופן, יש חומרי הדבקה רציניים יותר מסיליקון רגיל, כמו סופר הייטק 7.

ועכשיו כשאני חושב על זה, אם כל מטרתך היא לקבל צבע אחר לרשת, למה לא לפרק את החלקים המקוריים ולקחת לציפוי בצבע כרום או ניקל? יש המון חברות שעושות ציפוי חפצים בכל מיני צבעים.

הרשת שיש כרגע ברכב היא מפלסטיק והיא לא נדבקת טוב בגלל זה אני מחליף אותה,

הרשת שקניתי היא מברזל ומתוחה לא ממש הבנתי למה צריך להוסיף מסגרת ?

סופר הייטק 7 יצליח להדביק מתכת לפיברגלאס ?

עריכה אחרונה על ידי yoelb00

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

הרשת שיש כרגע ברכב היא מפלסטיק והיא לא נדבקת טוב בגלל זה אני מחליף אותה,

הרשת שקניתי היא מברזל ומתוחה לא ממש הבנתי למה צריך להוסיף מסגרת ?

סופר הייטק 7 יצליח להדביק מתכת לפיברגלאס ?

מה זאת אומרת שהיא מתוחה? היא קשיחה ולא מתקפלת?

תנסה לצלם אותה מקרוב שיהיה אפשר להבין מה בדיוק קנית.

גם לפי התמונה שהעלת בהודעה הראשונה- רואים שהרשת לא מגיעה עד למפגש עם הטמבון אלא מורכבת על מסגרת והמסגרת מחוברת לטמבון, בדיוק כמו כל פלסטיקה שמחוברת לטמבון.

אני לא בטוח לגביי החומרים אליהם מיועד הסופר הייטק 7, אבל אני יודע שהוא אמור להדביק הכל. משתמשים בו גם לתחום הבנייה, תראה סרטונים ביוטיוב, מסוגל להדביק בלוקים ענקיים לקיר.

• תוכן חדש...