Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת שאני אוכל להניע את הרכב אני צריך לסובב חצי סוויץ ואז מופיע סימן של מפתח בלוח שעונים. ואז אני יכול להניע. אבל לפעמים הסימן של המפתח לא מופיע. ואז אי אפשר להניע, האוטו עושה רעש כאילו הוא הולך להניע אבל לא מצליח. אז מה שאני עושה זה סוגר סוויץ ואז פותח עוד פעם עד שיופיע הסימן של המפתח. בעבר הבעיה לא הייתה מפריעה לי כי הייתי מסובב סוויץ 2-3 פעמים גג ואז מניע אבל עכשיו אני אשכרה צריך לסגור ולפתוח סוויץ בערך 30 פעם עד שמופיע הסימן של המפתח ואני מפחד שיום אחד אני יתקע.

יש לכם מושג מה זה הדבר הזה?

הלכתי לפני חודש בערך למישהו שמתעסק בזה. הוא אמר שיבדוק את זה אבל כמו תמיד חוק מרפי. לא הייתה שום בעיה כשהוא בדק והרכב הניע בלי בעיה כול פעם וגם אמר לי שאין לו מושג מה זה יכול להיות אז אני קצת נואש פה חייב עזרה דחוף.

×
×
  • תוכן חדש...