Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1200 או 1400?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עניין הכוח רצוי מאוד...

תנסה אולי למתוח את התקציב עד לכ -80 אלף ש"ח וחפש או מאזדה 3 החדשה מנוע 2.0 או פיג'ו 308 1.2 טורבו שהמנוע שלה די חזק והוכיח את עצמו. ה-308 נראית קטנה מבחוץ אולם היא מאוד גדולה+ תא מטען גדול מבפנים (כן אני מתכוון להאצ'בק ולא לסטיישן). אחרת אולי ללכת לכיוון אינסיגניה אם לא האסטרה ברלינה. הצעה נוספת היא פורד מונדאו טורבו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?637521-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%97-%D7%91%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94-70K&p=5495284

פורסם

מזדה 3 צריכת דלק גבוהה.

308 ראיתי היא כמו הפאביה..

מישהו הציע לי רנו פלואנס...1.6 115 כ''ס שנת 14

אבל אני ספקן לגבי הרנו.

לגבי האופל מוסכניק נתן לי חוות דעת שלילית לגבי הגירים שלהם כמו באוקטביה.

פורסם

אם אתה מחפש כוח, אין לך מה לחפש אצל הפלואנס בנזין, אמנם לא עגלה כמו ה1.6 אוטומט , אבל עדיין לא זה ובטח שלא עם גיר רציף.

פורסם
מזדה 3 צריכת דלק גבוהה.

308 ראיתי היא כמו הפאביה..

מישהו הציע לי רנו פלואנס...1.6 115 כ''ס שנת 14

אבל אני ספקן לגבי הרנו.

לגבי האופל מוסכניק נתן לי חוות דעת שלילית לגבי הגירים שלהם כמו באוקטביה.

מאזדה 3 תעשה ממוצע של 10/11 בזכות תיבת 6 ההילוכים, שזו אותה צריכת דלק של אוקטביה מנוע 1.4 ואתה תרוויח אמינות ברמה מאוד גבוהה, אחזקה וביטוח יותר זולים מאשר כל הסקודות. וגם אם המאזדה תעשה 8 ייצא לך יותר זול מאשר כל תיקון של האוקטביה. ההורים שלי החזיקו פעמיים מאזדה 5 שזו יותר כבדה ממאזדה 3 - המצב הצריכה הכי גרועה שהגענו אליה בזמנו הייתה ליטר ל- 8.8 ק"מ וזו הייתה תוך כדי עמידה בפקקים, מזגן ועליות (אגב המאזדה הזו הייתה עם 4 הילוכים והשנייה עם 5 הילוכים בצורכת ליטר לכל 10ק"מ)

הפיג'ו 308 להלן השוואת המידות עם הפאביה:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=15807&compare-version[]=12899

פורסם (נערך)

כמו שנאמר אל תיגע באוקטביה או בכל רכב מקבוצת VAG ללא אחריות, ים של תקלות שיבזזו לך את הארנק.

ואגיות חדשות טובות רק לליסינג ולמי שמחליף רכב כל שנתיים שלוש ואז זה הופך לרולטה, החסר ישע שיקנה אחת מחוץ לאחריות לוקח סיכון לנפילה לבור ללא תחתית.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אי אפשר בכלל להשוות את האוקטביה למאזדה 3 מבחינת מרווח פנים ותא מטען. בהשוואה לאוקטביה, המאזדה מרווחת כמו רכב סופר מיני.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לא, 10 שניות גם בסדר חח

נסעתי על הרנו טורבו דיזל ואני חייב לציין שהיא נותנת אחלה פייט לאוקטביה 1.4

בנוסף לפי מה שאני מבין היא עושה בערך 1ל20

פורסם

הטורבו דיזל של רנו אחלה, תזהר מהגיר, גם רובוטי.

עדיף על האוקטביה זה בטוח.

והחסכון מנצח ברנו, ובוא נודה, אתה לא הולך להתחרות בכבישים, אם כזה חשוב לך להיות ראשון ברמזורים אז תכוון למנועים גדולים יותר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
הטורבו דיזל של רנו אחלה, תזהר מהגיר, גם רובוטי.

עדיף על האוקטביה זה בטוח.

והחסכון מנצח ברנו, ובוא נודה, אתה לא הולך להתחרות בכבישים, אם כזה חשוב לך להיות ראשון ברמזורים אז תכוון למנועים גדולים יותר.

לא חייב להיות ראשון...אבל שיהיה לאוטו כוח זמין ומהסיבוב שעשיתי יש לה...

פורסם (נערך)
שלום,

האם יש הבדל משמעותי בין המנוע 1.2 ל1.4 בשנתונים 2012-2014?

כי רוב הרכבים שעומדים למכירה הם 1200.

האם יש חסרון משמעותי במנוע הזה?

אתה יכול לעלות בשנתון? הDSG7 יותר אמין בשנתונים החדשים, לי יש אוקטביה 1.8 2016 מחוזקת טיפה, ואין בעיות מיוחדות טפו טפו, כן נראה לי שיש שחיקה במצמדים לאורך זמן אבל לא משהו שדורש כרגע החלפה . מצד שני עדיין קורא פה ושם שעדיין יש בעיות בגיר (ראה תגובת דיסקו למשל)

וכן, נהגתי על כל סוגי המנועים שהרכב מציע למעט הדיזל ויש הבדל בין המנועים וגם בנוחות נסיעה.

עריכה אחרונה על ידי mavric

• תוכן חדש...