Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1200 או 1400?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש הבדל משמעותי בין המנוע 1.2 ל1.4 בשנתונים 2012-2014?

כי רוב הרכבים שעומדים למכירה הם 1200.

האם יש חסרון משמעותי במנוע הזה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הבדל - לדעתי לא מאד משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי 1.2 ליטר מהעבודה. מודל 2015.

הוא מרווח מאוד, נוח, וחסכוני.

לקנות כזה - בחיים לא. לא עם הגיר הדפוק שלו, כלומר כשהוא תקין הוא דפוק. לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהוא לא תקין.

ולא עם הרעשים מהמנוע כשמניעים אותו בבוקר.

בלי קשר לשני עמיתים לעבודה שהחליפו מנועים, ואחד שהחליפו לו עכשיו לרכב חדש אבל המנוע הקודם גמור.

אם אתה שוקל לקנות אחד כזה משומש, אני ממליץ לך בחום לחשוב אחרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש לי 1.2 ליטר מהעבודה. מודל 2015.

הוא מרווח מאוד, נוח, וחסכוני.

לקנות כזה - בחיים לא. לא עם הגיר הדפוק שלו, כלומר כשהוא תקין הוא דפוק. לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהוא לא תקין.

ולא עם הרעשים מהמנוע כשמניעים אותו בבוקר.

בלי קשר לשני עמיתים לעבודה שהחליפו מנועים, ואחד שהחליפו לו עכשיו לרכב חדש אבל המנוע הקודם גמור.

אם אתה שוקל לקנות אחד כזה משומש, אני ממליץ לך בחום לחשוב אחרת.

אתה יודע אם זה ככה גם ב1400?

פורסם

הגיר הוא אותו גיר.

סיבה מספיק טובה לפסול את הרכב מבחינתי.

אני לא מסוגל להמליץ לאף אחד לקנות סקודה באופן פרטי ישר מצ'מפיון, אז משומשת? בלי אחריות?

תעבור לפורום הכללי ותסתכל על שני שרשורי צ'מפיון העדכניים, של מכוניות באחריות.

אתה באמת רוצה את זה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה יודע אם זה ככה גם ב1400?

סקודה אוקטביה מנוע 2000 באה עם גיר DSG 6 הילוכים, נשמע יותר אמין מזה שמותקן במנועי 1.2 ו1.4

אם חשוב לך לא להתעסק עם בעיות בגיר (לרוץ למוסכים, נסיעה דפוקה בעת שמתקלקל משהו בגיר) אז חפש רכב עם גיר אוטומטי פלנטרי ויש לא מעט.

כמה התקציב שלך?

פורסם

פה בפורום כבר אמרו לי לא להתקרב למנוע 1.8 טורובו כי זה הדגם שבו הגיר הכי גרוע וצריכת דלק הכי גבוהה...

אני מחפש משהו באיזור 65 אלף

אוטו לא קטן אבל חסכוני. שנים 2012-2013

דווקא על האוקטביה 1.4 המליצו לי..

פורסם
פה בפורום כבר אמרו לי לא להתקרב למנוע 1.8 טורובו כי זה הדגם שבו הגיר הכי גרוע וצריכת דלק הכי גבוהה...

אני מחפש משהו באיזור 65 אלף

אוטו לא קטן אבל חסכוני. שנים 2012-2013

דווקא על האוקטביה 1.4 המליצו לי..

אופל אסטרה ברלינה 1.4/1.6 טורבו או אינסיגניה (תצליח לקבל גג 2012 מנוע 2.0 טורבו שהוא די חזק)?

נכון שהם לא חסכוניים כמו סקודה אבל סה"כ מדובר בהדל של 1-2 ק"מ לליטר אך אתה קונה אמינות. גיר DSG עולה בממוצע 6K ש"ח לפחות ועם פוטנציאל לתקלות חוזרות.

פורסם

אינסיגניה זה רכב מנהלים, נוסע ומרגיש ככזה, אוקטביה עם כל הכבוד לטעמי האישי ואחרי נהיגה ארוכה עליה לא מתקרבת לנוחות שכזו.

פותש, רד מהסקודות, בלאגן של תקלות בגיר, ונגיד ותחסוך בדלק, תיקון באלפי שקלים יחזיר אותך 10 שנות חסכון

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
אופל אסטרה ברלינה 1.4/1.6 טורבו או אינסיגניה (תצליח לקבל גג 2012 מנוע 2.0 טורבו שהוא די חזק)?

נכון שהם לא חסכוניים כמו סקודה אבל סה"כ מדובר בהדל של 1-2 ק"מ לליטר אך אתה קונה אמינות. גיר DSG עולה בממוצע 6K ש"ח לפחות ועם פוטנציאל לתקלות חוזרות.

לפי מה שאני רואה הברלינה היא לא טורבו..רק הenjoy היא טורבו, אני צודק?

פורסם
הבנתי...

השאלה אם האופל אסטרה באמת יותר אמינה מהסקודה אוקטביה שזה נשמע מוזר לטעמי...

חפש בפורום זה ובפורום טכני "אופל אסטרה" ותסיק מסקנות. חשוב להתרחק מליסינג ולחפש רק רכב פרטי שהבעלים שלו הקפיד לטפל בו בזמן.

מאוד חשוב לך עניין הכוח או שאפשר מנוע אטמוספרי ללא טורבו?

• תוכן חדש...