Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייבש כביסה

benj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חמי מעוניין במייבש כביסה. הוא גר לבדו (ובהתאם נפח הכביסה) ואין צורך בקונדיסור (יש מקום לצינור פליטה).

עד סוף השבוע הקרוב יש יריד "חבר" ולכן אנו זכאים למחירים נוחים יותר בחנויות שקם אלקטריק או אלמ.

אין לי ממש את הידע על מה חשוב לשים את האצבע, איזו חברה לבחור (גם מבחינת נותן שירות) ואשמח לשמוע מכם המלצות, בפרט אם מישהו רכש לאחרונה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיון טוב עם ציוד של בוש. כעת יש לי, בין השאר, מייבש בוש בן 3.5 שנים - מצויין. לפניו היה באוקנכט שגם הוא ראוי לשבחים, החזיק מעמד כ-15 שנים, כולל הצפה במים חמים מדוד חשמלי שהיה מותקן על הקיר מעליו וחיבור המים החמים שלו נפרץ.

ניסיון טוב גם עם השירות (היתה תקלה במכונת כביסה, טופלה היטב במסגרת האחריות, בלי ניסיונות לחסוך עלויות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^^

שמעתי דברים טובים על השירות של בוש/סימנס/קונסטרוקטה בארץ אז באמת זו הנטייה- אני מקווה רק שהמחירים לא מוגזמים מידי (בכל זאת מדובר על אדם אחד).

אציין שיש לי דלונגי שנקנה מתצוגה ועובד מזה 7 שנים. הבעיה איתו זה זמן הייבוש הארוך ודרוג אנרגטי גרוע.

יש איזשהו דגם מומלץ שכדאי לבדוק?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

זמן הייבוש תלוי מאד בטיב הסחיטה במכונת הכביסה.

כאשר יש לי כביסה כבדה (מגבות, ציפות) לעתים בשלב הסחיטה אני מוציא אותם, סוחט את שאר הכביסה ומעביר למייבש, ואז סוקט את הכבדים ומצרף למייבש. הסיבה היא שכאשר מכונת הכביסה מזהה משקל כבד או חוסר איזון של התוף - וזה קורה כאשר יש כבסים כבדים - היא לא סוחטת.

תכנית סחיטה במכונת הכביסה אוכת כ-15 דקות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התחלתי לקבל המלצות גם על זנוסי. מה דעתכם?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

לנו יש של indesit כבר שנתיים אבל דגם עם קונדיסור.

בנתיים ללא בעיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנו יש בוש. גם עם מגבות הוא מתמודד יפה מאוד, זמן ייבוש של 6 ק"ג עומד על 2.5 שעות (כביסה מעורבת).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

קניתי לפני 9 חודשים מייבש (קונדנסור) של AEG. לאחר הקניה המוכר אמר לי "עשית בחוכמה. זה אותו מייבש כמו הבוש שחשבת עליו. אפילו מיוצר באותו פס"

ביררתי קצת ו-AEG ובוש מייצרים את המייבשים באותו מפעל בפולין. ההבדל? בד"כ 20% פחות.

המייבש מתמודד מצויין עם 6 ק"ג כביסה בשעה ו-40 דקות. לעיתים מאוד נדירות נדרשת הפעלה של עוד חצי שעה (מכונת כביסה ישנה ומזייפת בסחיטה)

לצערי אני לא זוכר את הדגם, מה גם שאתה רוצה בלי קונדנסור.

אני רק זוכר שעלה לי 2000 ש"ח (+120 הובלה)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

יש לי אלקטרולוקס עם קונדנסר וחיישנים שעלה 1,900 לפני כ-7 שנים.

התקלקל לוח פיקוד פעם אחת, לאחר שביקשו 1,000 ש"ח לתיקון או 1,200 ש"ח לביטוח 3 שנים פלוס התיקון, פירקתי את הכרטיס, לקחתי אותו לחנות בדרום ת"א שמתקנת אותם, תיקנו בתמורה ל-250 ש"ח ומאז ממשיך לעבוד.

פורסם

אולי אני לא מעודכן, אבל מבחינתי - מייבש זה מכשיר "טיפש" [להבדיל ממכונת כביסה למשל] - שאין בעיה לקחת את הזול ביותר, וברגע שיש תקלה להעיף ולרכוש חדש.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תלוי. יש מייבשים עם משאבת חום, אבל אלה יקרים וכבדים אבל חסכוניים בחשמל.

כמובן, יש מייבשים שעובדים עם טיימר מול אלה שעובדים עם חיישנים.

פורסם

מזה מספר שנים AEG לא קיימת, הפכה מותג של אלקטרולוקס. היתה לי מכונת כביסה כזו ש"נגמרה" אחרי 4 שנים.

פורסם

יש לי מייבש של אלקטרולוקס פשוט עם טיימר בנפח 6 קילו כבר כ10 שנים ללא תקלה אחת,עובד על בסיס מס' פעמים בשבוע.

לא רואה סיבה להשקיע במייבש.

זמן ייבוש ממוצע כשעה וחצי.

פורסם
קניתי לפני 9 חודשים מייבש (קונדנסור) של AEG. לאחר הקניה המוכר אמר לי "עשית בחוכמה. זה אותו מייבש כמו הבוש שחשבת עליו. אפילו מיוצר באותו פס"

ביררתי קצת ו-AEG ובוש מייצרים את המייבשים באותו מפעל בפולין. ההבדל? בד"כ 20% פחות.

המייבש מתמודד מצויין עם 6 ק"ג כביסה בשעה ו-40 דקות. לעיתים מאוד נדירות נדרשת הפעלה של עוד חצי שעה (מכונת כביסה ישנה ומזייפת בסחיטה)

לצערי אני לא זוכר את הדגם, מה גם שאתה רוצה בלי קונדנסור.

אני רק זוכר שעלה לי 2000 ש"ח (+120 הובלה)

המייבש שלי עלה 2000 כולל הובלה ברשת SWITCH. לגבי AEG - אצל ההורים שלי יש מכונה בת 15 לפחות שכתוב עליה Designed in germany --- Assembled in turkey

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

AEG ישנים הם AEG אמיתיים.

מ-2005 המותג שייך לאלקטרולוקס שככלל נחשב מותג לא רע, אבל כנראה נחות מ-AEG המקורית והניסיון האישי המצומצם שלי אתו לא היה מבריק (ד"א להורים שלי היו מכשירי אלקטרולוקס לפני הרבה שנים שהיו טובים. ככל הנראה הדדרו במסגרת ההדרדרות הכללית של איכות הייצור).

• תוכן חדש...