Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת חטיפת חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי כתבה שקראתי לאחרונה על בן אדם שהיה עם בת הזוג שלו בתחנת דלק בארה"ב או באנגליה. בקיצור ניגשו אליהם 2 שודדים עם נשק ודרשו את הרולקס שלו. הבן אדם החליט להיות גיבור ולהתנגד והשניים רצחו אותו במקום וכמובן לקחו את השעון שלו.

עכשיו עולה השאלה: אם החיים שלך היו על המדף במחיר של 10,000 דולר, היית קונה אותם ?

אם החיים שלך היו על המדף בעבור מקום חניה, היית קונה אותם ומוותר על החניה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קרה לי מקרה חמור יותר, סינימה סיטי ראשל"צ: היינו אני גיסי ואחותי, אני נהגתי ואחותי יצאה לשמור פיזית על חנייה (כלומר literally עמדה באמצע החניה),

הגיע ערס-מערב-ראשלצ במהירות עם סיאט איביזה משוברת לתוך החניה, במהירות כזו שאחותי פשוט ברחה מהחניה מחשש שידרוס אותה.

גיסי ('חנון' עם תעודות, אבל בן אדם גדול מאוד, גם לגובה וגם לרוחב) יצא מהרכב, אדום מרוב עצבים ודפק לאיביזה על החלון, לא שמעתי את חילופי הדברים אך כעבור כמה שניות האיביזה ברחה משם.

כנראה שאם הדבר היה תלוי בי הייתי אכן הולך לחפש לי חניה אחרת.

האם אתה חושב ששמירת חניה זה דבר ראוי?

אם כן, אשמח להסבר למה אתה בעדיפות על נהג אחר שלפי התיאור שלך נמצא כמה רכבים לפניך.

פורסם

בתל אביב מאוד מקובלת השיטה בה הגבר נוהג מחפש חניה והאשה גם היא עושה זאת ברגל.

מצאה מקום חניה , מצלצלת לבחור שיבוא, ובינתיים שומרת על מקום החניה כמו לביאה פצועה.

לאור המצוקה באזורים מסויימים, לא הייתי מסתכל על כך בעין עקומה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גניבת חנייה לא קרתה לי, אבל חשבתי על זה כשבאתי להיכנס רוורס כמה פעמים. זה באמת סיטואציה מעצבנת ולא מוסרית, אבל יש פה בהמות לא מוסריות ולצערנו גם אין איזה חוק נגד הדבר הזה... חבל.

לגבי שמירת חנייה - אני חושב שזה בסדר גמור בזמן הסביר. אני מעולם לא נדחפתי למישהי שמחכה לשמור חניה למישהו. הרי חניה זה בתכלס, עניין של מזל. אז מה אם עומד שם מישהו לכמה שניות עד שהאוטו יגיע אחרי שהוא מסתובב, לעומת מציאת האוטו עצמו? בסדר בעיניי, במיוחד בחניונים שמסתובבים כמה וכמה פעמים ומה לעשות, צריך ליעל את העניין. הבעיה היא אם מישהו תופס חניה לדקות ארוכות, אז יש כאן עניין של סבירות.

פורסם

אפשר לעשות כזה דבר:

לתת לו לחנות, ורגע לפני שהוא מסיים לגשת אל הנהג ולהגיד לו "בוא נשחק משחק. אתה גנבת לי את החניה, ועכשיו אני יודע איפה האוטו שלך חונה כשאתה הולך לקניות/בנק/מסעדה/מהשזהלאיהיה. אתה סומך עלי שלא תחזור לשני פנצ'רים?"

ואז להסתובב, לחזור לאוטו שלך ולנסוע משם. כמובן לא לעשות כלום לאוטו שלו, אבל המועקה על הנשמה שלו לכל הזמן שהרכב שלו יחנה שם - פרייסלס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה קרה לי כמה פעמים האמת, משהו כמו 3. אני זוכר פעמיים בוודאות.

פעם אחת הנהגת התנצלה וזזה. הרכב שיצא לקח לו זמן והוא הסתיר אותי.

פעם אחרת אדם, שאני מעריך בשנות ה50 או 60, התחיל לקלל ויצא מהרכב והלך. נשארתי לעמוד ליד הרכב שלו במקביל. ואז הוא קלט את זה, חייכתי. הוא עמד כמה שניות בהלם. הלך ותוך 5 שניות יצא. ואני עדיין עומד ופשוט מסתכל עליו.

בסוף הוא נכנס פנימה ואני רואה אותו מסתכל מהחלון של הסופר עליי. זה היה משעשע.

מודה שאני לא גאה בזה, אבל באותו רגע זה היה בגדר נקמונת קטנה ומתוקה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אפשר לעשות כזה דבר:

לתת לו לחנות, ורגע לפני שהוא מסיים לגשת אל הנהג ולהגיד לו "בוא נשחק משחק. אתה גנבת לי את החניה, ועכשיו אני יודע איפה האוטו שלך חונה כשאתה הולך לקניות/בנק/מסעדה/מהשזהלאיהיה. אתה סומך עלי שלא תחזור לשני פנצ'רים?"

ואז להסתובב, לחזור לאוטו שלך ולנסוע משם. כמובן לא לעשות כלום לאוטו שלו, אבל המועקה על הנשמה שלו לכל הזמן שהרכב שלו יחנה שם - פרייסלס.

לא כולם אותו דבר , ויש כאלו שיענו לך על המסר האסרטיבי במסר אגרסיבי .

לפעמים עדיף להגיד מה שעל הלב - מאשר מסרים מבלבלים ומאיימים לא פחות .

פורסם

רוצים את זה ביותר מגעיל? חשבתי שבאוניברסיטה המצב טוב יותר.

אני הגעתי 20-30 דקות לפני תרגול לאוניברסיטה כי יש מצוקת חניה (היו שיפוצים וסגרו חלק מהחניות), מסתובב כמו לא יודע מה, בסוף מוצא מקום שהתפנה. פתאום איזה מרצה נדחף לחניה ואומר לי בשיא חוצפתו: "מצטער, אני חייב ללכת, יש לי שיעור". לא, ואני באתי לשחק דוקים עם החברים. זה כמובן לא ממש עניין את האדון שאני הייתי שם לפניו וחיכיתי שהמקום יתפנה.

צר לי, אבל התואר שלו שווה לקליפת השום אם הוא לא יודע להתנהג כמו בן אדם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתל אביב מאוד מקובלת השיטה בה הגבר נוהג מחפש חניה והאשה גם היא עושה זאת ברגל.

מצאה מקום חניה , מצלצלת לבחור שיבוא, ובינתיים שומרת על מקום החניה כמו לביאה פצועה.

לאור המצוקה באזורים מסויימים, לא הייתי מסתכל על כך בעין עקומה.

נתקלתי בזה בחניון חינם מול שרונה. אני מחפש חניה ופתאום רואה איזה 4 חניות פנויות שליד כל אחת מהן עומדת מישהי. מי שבא לבד אין לו סיכוי למצוא שם חניה. בסוף חנינו בשיטה שלהם.

פורסם

למקומות כמו ת''א או הדר חיפה וכדומה אני מזמן לא נכנס ברכב,

חונה בחנה וסע רידינג או מרכזית המפרץ וממשיך עצמאית, אם אין ברירה

או שאני מסיע (הייתי מסיע) נכה על כ''ג מברר במקום מראש לגבי חניה אפילו

בתשלום.

בכלל,השיטה שלי היא פשוט לחכות בתוך הרכב ליד מעלית או מקום שאנשים יוצאים

לכיוון הרכב שלהם ואז להצמד אילהם ולקחת את החניה שלהם.לפעמים אפילו הייתי מסיע אותם איתי עד

לרכב שלהם,ומפליא כמה הם נחמדים ועוזרים. מעולם לא חיכיתי יותר מ 5/10 דק'.

פורסם
האם אתה חושב ששמירת חניה זה דבר ראוי?

אם כן, אשמח להסבר למה אתה בעדיפות על נהג אחר שלפי התיאור שלך נמצא כמה רכבים לפניך.

כמובן שזה דבר ראוי. העובדה שאני נוהג לאט ובזהירות בחניון עמוס נערים בני 15 לא אמורה לגרום לכך שלא אמצא חניה לעולם.

פורסם

בחניון עמוס אני פשוט נעמד בעמדה אסטרטגית וממתין שאחת המכוניות במקום בו אני עומד תצא. לרוב זה מהיר יותר מאשר להסתובב כמו פורפרה בחניון.

פורסם

קרה לי בחניון לא מזמן החנייה התפנתה, נאלצתי לסגת משם כמה מטרים כדי שהרכב יצא.

ראיתי ג'יפ-פוזה, באתי במהירות לחנייה ושנינו נכנסו אליה בכח (בלמתי הוא "ניצח")

יכול מאוד להיות שהוא היה בטוח שהוא ראה אותה קודם...

בכל מקרה, לא אמרתי לו כלום העדפתי לא להסתכן.

אנשים שקרובים אליי, אמרו לי שאני חי בפחד ולא עומד על שלי ואני חייב להתחיל להתעמת עם אנשים כשצריך.

אני אישית מעדיף לצאת "לא גבר" , אבל מנגד לוותר על דקירה/מוט לום או כל אמצעי אחר.

פורסם

חניה היא לכלי רכב, והרכב שהגיע אליה קודם זוכה, לא הנהג שראה אותה ראשון מרחוק וצריך עכשיו למצוא מקום לפרסס.

כן, זה מבאס לראות חניה פנויה ולא להגיע אליה בזמן, אלה החיים. כל עוד לא הגעת אליה היא לא שלך.

• תוכן חדש...