Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מתייעץ לגביי תוצאות בדיקה - בסעיף הנקרא "מערכת שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה", כתוב שלרכב תיקון פגיעה מאחור, ומה שהכי מטריד - "כיפוף בקורת רוחב אחורית".

כשעברתי עם הבודק על התוצאות, אמר שזו לא פגיעת שלדה, ואף לא קצה שלדה. השלדה נקייה.

האם זה אכן נכון?

הדבר האחרון שאני רוצה זה לקנות רכב עם סכנה בטיחותית, וכשאמכור יתייחסו לפגיעה כנזק לשלדה.

תודה!

פורסם

1. כיפוף בקורת רוחב אחורית - כל עוד לא תוקן, לא מהווה סכנת בטיחותית.

2. בד"כ מקובל להתייחס רק לפגיעה בקורות האורך כפגיעת שלדה.

3. קשה לומר איך יתייחסו לזה כשתמכור.

4. אם מדובר ברכב נפוץ - הייתי ממשיך הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ובמידה וקורת רוחב מחוברת בברגים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם קורת הרוחב מחוברת בברגים - אפשר להחליף אותה - ואין לדבר השפעה כלל, אבל עד שפות"ש לא יגלה לנו באיזה רכב מדובר - לא נדע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

המשמעות היא בדיוק כמו שכתבתי בפוסט הראשון שלי - כל עוד לא בוצע תיקון בקורה - אין פגיעה בבטיחות. אבל לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה (שעלולה) לחלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם זה הליקוי הכי מהותי ברכב ואין דפורמציה לתא המטען והדלת האחורית אז לדעתי אפשר "לחיות עם זה" שהרי הקורות האורכיות תקינות.

אתה יכול גם לבקש למדוד את מידת הכיפוך ביחס למידה המקורית - שקע לעומק של 5 מ''מ? 5 ס"מ? מה מידת הקורה?

חשוב גם לבדוק את מצב הריתוכים של קורת הרוחב לקורות האורכיות, אם הריתוך קרוע, שכח מכל מה שאמרתי.

פורסם

אם ריתכו ומדובר בריתוך שאיננו מפס הייצור יש לרכב בעייה בטיחותית כי הריתוך ה"חדש" יהווה נקודת כשל בעת תאונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תמחק את הפרטים המזהים שלך ושל הרכב ותעלה את הבדיקה לכאן.

אני לא הייתי קונה את הרכב הזה, אבל ננסה לחוות דעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבדיקה כמובן מוזמנת ע"י הטרייד של סוזוקי וייתכן והרכב לא נקי כמו שהוא נראה בבדיקה בשאר התחומים.

בנוסף,

הנזק שמתואר פה אצל חלק מהמכונים יירשם כמשמעות יותר גבוהה - נתון לפרשנות, אני הייתי ממשיך הלאה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הרכב עבר מתיחת שלדה - עבור הלאה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...