Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרניבל שלי מכסה הרדיאטור (מערכת הקירור בעצם) אינו ממוקם על הרדיאטור אלא על אחד מצינורות המערכת (ראה בתמונה) ליד מיכל ההתפשטות. אני יודע שגובה הנוזל במיכל ההתפשטות אמור להיות קרוב ל MAX וברדיאטור עד המכסה, אלא שאצלי המכסה אינו על הרדיאטור, אלא ממוקם בחלק האחורי של המנוע במקום הכי גבוה של מערכת הקירור. האם אני צריך למלא נוזל עד לגובה הפקק או שרק במיכל ההתפשטות? ההיגיון שלי אומר שאם אמלא עד לגובה הפקק, בעצם במערכת הקירור אצלי יהיה הרבה יותר נוזל מאשר ברכב בו הפקק נמצא ממש על הרדיאטור.

מה דעתכם?

אגב, היה חסר נוזל במיכל, מילאתי כ 2 כוסות והרצתי את המנוע 10 דקות. גובה המים במיכל נשאר תקין (לא ירד בכלל). המנוע כמובן אינו מתחמם וגם לא התחמם בעבר.

מכסה רדיאטור.jpg

פורסם

אולי אני אחדד את השאלה: האם מערכת הקירור צריכה להיות מלאה כולה בנוזל (כלומר כל הצינורות מהרדיאטור ואיליו צריכים להיות מלאים בנוזל)?

פורסם

מילאתי עד סוף הפקק. לא היה חסר הרבה. משהו כמו כוס או כוס וחצי. על פניו כשהסתכלתי זה נראה היה כאילו חסר הרבה בהתחלה, אבל לא. שוב תודה, אסף.

פורסם

שחסר ברדיאטור עצמו הוא אמור למשוך ממיכל העיבוי ולכן הוא תמיד יהיה מלא עד הקצה ובהתאם לכך ייתבטא החוסר במיכל העיבוי. אם היה לך חוסר של כוס כדאי שתבצע מעקב מידי פעם שאין חוסרים.

• תוכן חדש...