Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פילטר פחם מצליח לסנן את כל הגזים הרעילים האלה?

יחסית את רוב הגזים הרעילים. פילטר מסנן פחם הכולל גם שכבת סינון רגילה ואיכותית חשוב מאוד לנוסעים ברכב עם ילדים אשר סובלים מאסטמה או מחלות ריאה שונות או/גם רגישות גבוהה לאלרגניים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כתבתי שהאטימה היא לא ברמה של פילטר אוויר אבל היא מספיק טובה ואינני רואה סיבה להתעכב על סוגייה זו.

גם אני לא רואה טעם להתעקב על הסוגיה הזה.

שאלת למה האטימה לא 100% וגם ענית בשורה הבאה שהיא לא 100% ביחס לפילטר אוייר וזה גם מה שאני כתבתי.

לדעתי ערכת את ההודעה והוספת בה כמה שרות בזמן שפירסמתי את התגובה שלי.

פורסם

הסודות של פילטר מזגן וההיתרונות בשימוש בפילטר איכותי או מקורי לעומת פילטר NO NAME.

שתפו עם חברים ותנו בלייק.

Volvo Cabin Air Filters.pdf

Pages from Air conditioning The AC system Thermal comfort loop-Part1-2.pdf

Pages from Air conditioning The AC system Thermal comfort loop-Part1.pdf

פורסם

לייק? על מה? על שלוש פרסומות שמסבירות כמה האוויר שאנחנו נושמים מזוהם? :roll:

רוצה להגן על עצמך 24/7? שים מסכה ירוקה כזו של רופאים. בבייג'ין זה תפס יופי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסנני VALEO הם ברמה גבוהה ביותר. הם המקוריים בהמון דגמים ואיתמר זה לא עניין של פרסומת, זה עניין של מודעות. בדיוק כמו שפעם לא ידעו שסיגריות מסרטנות...

עד לפני עשור לא באמת הסיקו או חקרו לעומק את השפעות זיהום האוויר בתוך הרכב (אפקט המנהרה) מגדיל את כמות החשיפה עשרות מונים וחשיפה לגזים רעילים גם מורידים את רמת הריכוז ומעלה סיכון לתגובה איטית במצבי קיצון. אם הייתם יודעים אילו הבדלים תהומיים יש בין מסנני מזגן טובים ל"סתם מתאים לרכב" והייתם רואים בעיניים או לפחות במודד חלקיקים כמה זבל הילדים שלכם נושמים באוטו הייתם חושבים אחרת. הבעיה היא שלרוב הציבור הישראלי אין מודעות ולא תמיד יש סדר עדיפות נכון בחיים אז שמים מסנן שמן, דלק או אוויר מנוע מקוריים אבל מסנן מזגן בשקל תשעים.

הזול עולה ביוקר

פורסם
לייק? על מה? על שלוש פרסומות שמסבירות כמה האוויר שאנחנו נושמים מזוהם? :roll:

איתמר, בדיוק כפי שאתה חוקר או חקרת ומתעניין במסנני שמן מנוע וקורא בפורומים של בעלי מקצוע, קימים אנשים שמתעניינים וקוראים חומר מקצועי בתחום מסננים למערכת המיזוג ברכב.

אי לכך ובהתאם לזאת תתחיל מקריאת מאמרים שנכתבו באירופה, יפן ובעיקר בארה"ב כבר לפני שני עשורים בנושא זיהום אוויר בתא הנוסעים וכיצד ניתן להפחית את רמת הזיהום.

אני בטוח שתהנה ואולי גם תבין את חשיבות התקנת פילטר מזגן איכותי ולא זבל סיני :roll:

CabinAirFiltration2001.pdf

• תוכן חדש...