Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני חייל ואני קונה רכב בסכום גדול עבורי (15 אלף) בעבר היה לי הונדה סיוויק ישנה שלא טיפלתי בה והיו לי מלא תקלות בה. בקיצור לא נעים בכלל

עכשיו שאני קונה רכב חדש אני לא רוצה סתם לשים דלק ולנסוע, אני רוצה להבין מעבר וללמוד.

אני אשמח אם תסבירו לי מה זה רכב בעצם ואיזה טיפולים עושים לה כדאי שלא תגיע למוסך ותהיה שמורה ומלוקקת.

תודה רבה לעונים הודה לכם מאוד!

פורסם

ברוב הרכבים נדרש טיפול שנתי או לפי נסועה, בדרך כלל 15000 ק״מ - המוקדם מביניהם. לכל רכב שגרת טיפולים משלו והיא מתןעדת בספר הרכב שמגיע איתו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש דברים שאתה אמור לבדוק אחת לשבוע למשל לחץ צמיגים, מפלס שמן ונוזל קירור, מבט מפלס נוזל בלמים.

טיפולים עושים אחת לשנה או לפי הקמ בהתאם להוראות יצרן בדרך כלל 10/15/20 אלף.

יש פה את חברי כנופית הטיפולים:

https://sites.google.com/site/knufiattipulim/

תוכל להיעזר בהם לצורך טיפולים ואני בטוח שאפשר להיפגש איתם לצורך הסבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...