Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום נשרפו לי הלדים בסיאט איביזה,חפשתי אצל חנויות חלפים ולא מצאתי אם מישהו יכול להביא לי קישור באייבי אלו הלדים (העליון ) :

IMG_20170726_165941.jpg

פורסם

זה נראה t10.

http://www.ebay.com/itm/4PCS-white-1206-T10-8smd-led-194-168-192-W5W-Super-Bright-Car-lighting-wedge-New-/272568307874?hash=item3f765650a2:g:UTMAAOSwSlBYsNr~&vxp=mtr

ממליץ לך לפרק לעלות תמונה כדי נוכל להגיד לך ביותר בטחון. יש מספר דגמים, גוונים וגדלים שלאחרונה עשיתי מחקר די מעמיק עליהם ואמשח לשתף אותך בממצעים שלי ובמידה וזה מה שאתה מחפש.

פורסם
כול הכבוד על המחקר אבל אשמח לדעת איך מחליפים את הלדים ברכב של פותח האשכול.

אני ממש מעריך את הערכה שלך.

לא יודע איך מחליפים את הלדים בסיאט איביזה, אבל אני בטוח שיש סרטונים ביוטיוב שיראו זאת במידה וזה מסובך.

ושוב, ע''פ המראה לפחות הלדים נראים כמו ה-t10 שניתן למצוא בקישור של אייבי שצירפתי.

פורסם

אלה אורות חנייה בגודל T10, תושיט יד מאחורי הפנס ותחליף

פורסם

Taipan, האם אלו נורות שמונעות את ההתראה על נורה שרופה?

אשמח לקבל גם כן קישור לכאלו שלא מתריעות, הוואגיות רגישות לכל הנושא הזה.

פורסם
מרק, זה לד סיני למהדרין שהותקן פה בארץ ולא הגיע מקורי מהיצרן .

ייתכן שאתה צודק. לא הייתי בטוח לכן כתבתי לדעתי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...