Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת חיפוש רכב ראיתי היום רכב עם ק"מ מאוד נמוך מצד אחד (13000) ששייך לאדם מבוגר, אך מאידך מלא בפגיעות פח ושריטות ממש בכל היקף הרכב.

אני צריך רכב לנסיעה ופחות חשוב לי האסתטיקה אך ישנן כמה פגיעות שעלולות להחמיר ללא טיפול ואחרות שמקשות על השימוש.

העליתי תמונות אך אוסיף תאור לפגיעות המשמעויות יותר:

1. מעיכה של כנף ימין ודלת ימין במפגש ביניהן. יש גם מעיכה על הפח של תחתית מפתן הכניסה לרכב שמתפתחת בו חלודה, קשה לפתוח את הדלת ובנוסף וינקר ומראה שבורים.

2. מעיכה על דלת שמאל אחורית שיוצרת חריקה בסגירת/פתיחת הדלת.

מעבר לכך יש שפע של שפשופים ומעיכות קלות על הפגוש , טמבון, כנף שמאל וכל יתר הדלתות... למעשה בהיקף הרכב רק מכסה המנוע ודלת אחורית ללא נזק.

אשמח לדעת מבעלי נסיון הערכת עלות תיקון של כל אלו. הסיבה היחידה שבגללה שוקל לבצע את העסקה היא העובדה שהרכב נסע מעט מאוד והחלק המכני במצב חדש.

הרכב אגב משנת 2014. לאור נתוני הפתיחה מחיר הרכב ההתחלתי נמוך ב20 אחוז ממחיר המחירון המשוקלל.

אשמח לחוות דעת גם על כדאיות העסקה וגם על עלויות תיקון כולל המלצות לפלח רכב אמין, מקצועי והגון.

תודה ושבוע טוב,

שחר

DSC_0447-864x1536.jpg

DSC_0450-864x1536.jpg

DSC_0454-864x1536.jpg

DSC_0455-540x960.JPG

פורסם

לך לא אכפת מהקוסמטיקה אבל תחשוב שלמכור יהיה לך מאוד קשה בתוך ים הi20-ים שעוברים השבחה בשקל.

אם הרכב אכן במצב מכני מעולה תיקח את הרכב לפחח לקבל הצעת מחיר, אני רואה שם במפתן התחלה של חלודה שזה מחייב טיפול

• תוכן חדש...