Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוחות חדשות בסופרבייק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאות האימונים בקאטאר לקראת פתיחת העונה מראות על משב-רוח מרענן.

שני המהירים ביותר היו על סוזוקים (והשלישי ימאהה). העשיריה הראשונה כוללת חמישה רוכבי R1, שני רוכבי R1000, שני רוכבי דוקאטי ואחד קאוואסאקי.

מוצא חן בעיני.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ד"א קוואסקי... מה ההיגיון של להוציא הון על אופנוע חדש ל-GP ולהשאר עם אותם רוכבים בינוניים (במקרה הטוב)?
אין היגיון פשוט אני מאמין אין תקציב לכרישים האמיתיים

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
ד"א קוואסקי... מה ההיגיון של להוציא הון על אופנוע חדש ל-GP ולהשאר עם אותם רוכבים בינוניים (במקרה הטוב)?

למה אתה מגדיר אותם כבינוניים?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
למה אתה מגדיר אותם כבינוניים?

לפי ההישגים שלהם עד כה. אני מאד מקווה שאני טועה ועם האופנוע החדש הם יצליחו יותר, כי לא נעים לי להודות אבל אני די מחבב את ה"גרין מינס" :roll:

JoyRider בתפוז... :turn-l:

פורסם
לפי ההישגים שלהם עד כה. אני מאד מקווה שאני טועה ועם האופנוע החדש הם יצליחו יותר, כי לא נעים לי להודות אבל אני די מחבב את ה"גרין מינס" :roll:
זה "גרין מיני'ז", כמובן.

ולחידת השבוע: מהיכן הגיע הביטוי?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
תוצאות האימונים בקאטאר לקראת פתיחת העונה מראות על משב-רוח מרענן.

שני המהירים ביותר היו על סוזוקים (והשלישי ימאהה). העשיריה הראשונה כוללת חמישה רוכבי R1, שני רוכבי R1000, שני רוכבי דוקאטי ואחד קאוואסאקי.

מוצא חן בעיני.

טל

אם אני לא טועה לKagayama היה יתרון על שאר הרוכבים - הוא השתתף במרוץ הGP בQatar שנה שעברה (החליף את קני ג'וניור הפצוע)

פורסם
זה "גרין מיני'ז", כמובן.

ולחידת השבוע: מהיכן הגיע הביטוי?

טל

מהדגם KR750 ששלט בפורמולה 750 בשנות ה-70. אם אני לא טועה את הכינוי הדגם קיבל מאחד המגזינים.

JoyRider בתפוז... :turn-l:

פורסם
:shock: לא חוזרים על חידה פעמיים. :nono:

(אבל גם הפעם נתאפק מלגלות... :turn-l: )

בגילי אתה מצפה שאזכור את כל החידות ששאלתי פעם?

בכל מקרה, כבר ניתנו שתי תשובות חלקיות שיחד נותנות את התשובה המלאה. האופנועים הראשונים שקיבלו את הכינוי היו הטריפלים הדו-פעימתיים בתחילת שנות ה-70 (שבהחלט היו Meanies, וללא ספק green). הביטוי אכן נשאל מהבלו-מיניז, שהיו הרעים בסרט המיתולוגי של החיפושיות "צוללת צהובה".

טל

(ואגב, אתה שם לב ששנינו מוגדרים כאן "נהג צעיר"? איזה כיף...)

פורסם

(ואגב, אתה שם לב ששנינו מוגדרים כאן "נהג צעיר"? איזה כיף...)

"שבוע הבא נקבל את הרישיון הקבוע ונראה, אולי אבא סוף סוף ייתן ת'אוטו :mrgreen: "

וגם מזכרת מתקופה שבה סרט מצויר לא היה עוד פיסת תוכנה בעולם ממוחשב :puppydoge

blue_meanies.jpg

• תוכן חדש...