Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nissan micra 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו חדש מהניילון (עדין לא נרכש) ויש מספר חששות

חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי תשובות מדויקות לשאלות שעלו לי,

1.האוטו צריך לנסוע טווח מינימלי של 150 עד 500 קילומטר לנסיעה לא יעבור את ה25,000 שנתי, האם יש השפעה קשה על האוטו מבחינת בלאי?

2.מה עלות הטיפול התקופתי לרכב? (ממוצע אני יודע שיש הבדל בין המוסכים השונים)

3.האם זה אוטו שיכול להכיל שלושה נוסעים ששניים מהם גברים (1.90 ו100 קילו ממוצע) ולא יחווה תופעות של בעיה בסחיבה?

4. ביחס ישיר לשאלה הקודמת האם יש מקום יחסית לשלושה נוסעים כאשר אחד מהם הוא גבר בגובה 1.90 שיושב מאחורה (רגלים שלא צריך לזרוק ימינה או שמאלה וראש שלא צריך לכופף)

אשמח להתייחסות בתודה מראש.

פורסם (נערך)

הבלאי של הרכב לא צריך להטריד אותך מאוד - הרכב סביר להניח ישרוד, להגיד לך אם לי היה נעים לעשות 25 אלף קילומטר בשנה בפחנוע כמו מיקרה? לא, המושבים לא נוחים(הגב שלי נשבר מהנסיעות הארוכות המתלים נוקשים הקלאצ׳ כבד והגיר נוראי).

אני חושב שכדאי שתבדוק דאצ׳יה סנדרו באותו מחיר - רכב נוח יותר מרווח יותר לנוסעים מאחור והרבה יותר ״שלם״ מהמיקרה, המיקרה הידנית הייתה צמודה אלי לכ-1,500 קילומטר ושבועיים - רכב כזה גרוע לא נהגתי בחיי.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אממ, לא ציפיתי לתגובה כזו חייב לציין.

סוג של טרפת לי את הקלפים במיוחד כאחד שסובל מכאבי גב כתוצאה מנהיגה.

אצטרך לעשות חושבים עם המידע שנתת

פורסם

בדוק בעצמך - אני נוסע 3 שבועות על המיקרה הידנית מודל 2012 של הבן שלי ולא סובל מהגב .

נכון שזה רכב low cost ואין מה לצפות ממנו לביצועים במיוחד לא עם מזגן אבל הפיצוי מגיע בדמות צריכת דלק מעולה.

היום מדדתי 1 ל14.4 ק"מ לליטר בתוואי בערך 40% בינעירוני והשאר עירוני ופקקים . ומזגן כמובן עובד 100% מהזמן

טיפול קטן בקרסו ירושלים לפי קבלות שיש לנו מהבעלים הקודמים - בערך 700 שקל

אינני מכיר את הסנדרו אבל חבר שלי התלבט בין מיקרה ליונדאי I10 ידנית חדשות ובחר ביונדאי לדעתי בצדק

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על הסנדרו, המיקרה פשוט לא נוחה.

אם אומרים שהסנדרו נראית מיושנת מבפנים ,אז זה כלום ליד המיקרה, שהיא באמת מיושנת מבפנים ומבחוץ , ומהילוך שלישי אין עם מי לדבר.

לסנדרו יש גם קלף חזק לנסיעות בין עירוניות, בקרת שיוט.

פורסם

לזוגתי מיקרה ידנית, עושה כ25KKM בשנה, מתקרבת ל100KKM סה"כ. עד כה רק טיפולים תקופתיים (כל 20KKM), עלות טיפולים סבירה לרכב (באזור ה600 וקצת במוסך מורשה לטיפול רגיל). אין בעיה של גובה, הגג מאוד גבוה. אין בעיה של סחיבה. המושבים אכן לא משהו, במיוחד הספסל האחורי. לדעתי פנים הרכב הרבה יותר נעים מהסנדרו.

פורסם (נערך)

אולי לא הבנתי נכון אבל אתה באמת רוצה לנסוע ברכב כזה מינימום של 150 עד 500 ק"מ בנסיעה אחת???

גבר בגובה של 1.90 ומשקל 100 ק"ג לא ירגיש (כנראה)בנוח בשום רכב מיני בנסיעה של שעות..

ידידי, לי יש רכב מיני, דווקא נוח ונעים בהרבה מהמיקרה ואני אומר לך חד משמעית, הרכב ישרוד את הנסיעות, אתה והחברים שלך, לא.

לפחות, לפחות סופר מיני, עדיף לרכוש למשל 208 (אפילו דיזל) בת שנה-שנתיים ושמורה, אם אין לך בעיה עם ידני, גם קקטוס תעשה את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי spidrman

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לצערי/שמחתי היכן שאני גר נסיעה לעיר הקרובה היא 75 קילומטר צד ולרוב אתה קופץ אליה לרופא/לקנות אוכל (כחצי שעה וחוזר) לכן אני מחשיב את זה נסיעה של 150.. יצא לי לנסוע הרבה ב107 בתור נוסע., לאוטו הזה לדוגמא קשה נורא לסחוב עם נוסע שלישי במשקלי ולמעשה אי אפשר להושיב מישהו מאחורי.,

האם זה מה שאני אמור לצפות מהרכב הזה או שבאמת הבדל הכח סוס והבדל קטגוריה (סופר מיני) יעשה את ההבדל.

• תוכן חדש...