Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי דייהטסו סיריון שנת 2007 (עשתה 195000)

הגעתי היום לעשות טסט ואמרו לי שאני צריך להחליף שני צמיגים קדמיים.

אני די מבולבל עם כל החברות שיש היום בארץ (סיני/לא סיני), אשמח להמלצות לצמיגים של חברות איכותיות, והאם עדיף לי להחליף את כל ארבעת הצמיגים או להחליף רק את מה שאמרו.

נ"ב

אני מחפש צמיגים בטווח של עד 250 לצמיג

תודה לעוזרים

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגים באותה הרמה, איכותיים ומחברות מובילות.

פאלקן בדרך כלל מתומחר יותר זול, אבל במידה הזאת אין הפרש גדול. לכן לדעתי עדיף Goodyear או Continental. מה עדיף? מה שתמצא במחיר יותר טוב באיזור מגורייך, וגם יותר חדש מבחינת תאריך הייצור ( מוטבע על הצמיג בצורת 4 ספרות, 1216= שבוע 12 שנת 2016 ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממה שאני רואה הבאת גרסא ספציפית של צמיג

האם זה מה שאני צריך לבקש? ספציפית את הגרסא Goodyear effigrip compact או שפשוט להגיד GOODYEAR חדש (עד חצי שנה מאז הייצור)

פורסם

הדגם המומלץ הוא effigrip compact ( יותר מאשר еagle sport ) של אותה החברה Goodyear. לכן תחפש דגם ספציפי.

• תוכן חדש...