Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קבריולט בתקציב 70-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכנן להחליף את הרכב בקרוב לרכב קבריולט.

התקציב הוא באזור ב70-80K.

ראיתי שמיאטה בשנת 2007 בערך נכנסת לתקציב, רציתי לדעת האם הגג חשמלי או ידני בשנתון זה?

ומאיזה שנתונים יש גג קשיח שנפתח? או שלא ייבאו את הדגם הזה לארץ?

בנוסף חשבתי על TT שנת 2000-2001, אני יודע שזה ממש ישן אבל תמיד הייתה פנטזיה על האוטו הזה...

יש לכם אולי יתרונות חסרונות לרכבים הנ"ל?

או אולי המלצות לקבריולט אחרים? אני מחפש משהו בתקציב הנ"ל ללא יותר מדי דרישות...

תודה!

פורסם

במיאטה גג רך הוא ידני וגג קשיח הוא חשמלי.

גג רך שווקו משנת 2006 וגג קשיח משנת 2007.

אני בספק שגג קשיח נכנסת לך בתקציב.

אתה צריך לעשות סיבוב ב-2 הרכבים בשביל להבין שההבדל בניהם הוא אדיר ולא כל כך בר השוואה.

אם אתה מחפש בעיקר נראות וביצועים הפוטנציאל באאודי גדול יותר. אם אתה מחפש מכונת נהיגה משובחת אז המיאטה מנצחת.

זה מבלי להתייחס לפער הגילאים וההשלכות שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
במיאטה גג רך הוא ידני וגג קשיח הוא חשמלי.

גג רך שווקו משנת 2006 וגג קשיח משנת 2007.

אני בספק שגג קשיח נכנסת לך בתקציב.

אתה צריך לעשות סיבוב ב-2 הרכבים בשביל להבין שההבדל בניהם הוא אדיר ולא כל כך בר השוואה.

אם אתה מחפש בעיקר נראות וביצועים הפוטנציאל באאודי גדול יותר. אם אתה מחפש מכונת נהיגה משובחת אז המיאטה מנצחת.

זה מבלי להתייחס לפער הגילאים וההשלכות שלו.

תודה, האמת שלא ראיתי בכלל 2007 למכירה עם גג קשיח.

אתה יודע במקרה האם הפתיחה והסגירה ברכבים האלו זה עניין של כמה שניות?

אני מחפש בעיקר נראות וביצועים ללא שיפורים וכאלה, אני לא מתכנן "לעבוד" עליה יותר מדי, מעדיף משהו מקורי ככל האפשר, לפחות בזמן הקרוב...

פורסם

שוב, אני ממליץ לך ללכת לראות רכבים כאלה שמוצעים למכירה, כך בעל הרכב יוכל להדגים לך את תהליך הפתיחה/סגירה.

לגבי הזמן זה עניין של 20-15 שניות במיאטה בגג הקשיח (תוכל לראות גם סרטונים ביוטיוב), בגג רך זה בדיוק שנייה וחצי לפתוח 2 קפילסים ו"ללוות" את הגג אחורה לתוך הבית שלו.

לגבי ה-TT, לא היה בבעלותי כזה רכב אבל מהזכרון הגג שם חשמלי (גג רך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן אני כנראה אתחיל לראות עוד מעט.

שוב תודה! ופשוט חשבתי שהידני יותר זמן כי יש לאבי אספנות sl450 ושם לסגור את הגג זה לפתוח את התא מאחורה לקפל לסגור ורציתי לדעת האם זה אותו עיקרון.

פורסם

במיאטה NC 2006-2013 בעלת גג בד הפתיחה נעשית מתוך הרכב בדיוק כפי שציינו כאן, זה לא אורך יותר מ4 שניות, הסגירה דורשת הרמה, שוב שאתה ספון בתוך הרכב ואורכת גם כן שניות בודדות.

הגג נשלף ואין צורך בפעולה מיוחדת, אתה יכול לצפות בסרטונים ביוטיוב להמחשה ברורה.

פורסם

אתה יכול לחפש ABARTH 500C או FIAT 500C ולקבל שנתון גבוה בהרבה יותר וקצת יותר שימושיות מרכב 2 מושבים

מי תהיה מהנה יותר לנהיגה זה כבר שאלה אחרת

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

TT אל תיגע.

עלויות טיפולים וחלקים גבוהות במיוחד + רכב רגיש יחסית + רובן יד 10 וכאלה.

מה עם 206CC פיג'ו?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הן לא גבוהות במיוחד. גבוהות, אבל לא במיוחד. אחרי הכל, הרכב חולק מכלולים (מנוע, תיבות הילוכים, חלקי פנים, חלקי מתלה ושלדה) עם גולף דור 4, אוקטביה ולאון 1, ובעצם כל רכבי קבוצת פולקסווגן שיושבים על פלטפורמת (A4 (PQ34, ולכן אפשר להשיג חלקים מפירוק או יד שנייה בזול יחסית ובמצב טוב.

פורסם
TT אל תיגע.

עלויות טיפולים וחלקים גבוהות במיוחד + רכב רגיש יחסית + רובן יד 10 וכאלה.

מה עם 206CC פיג'ו?

הבנתי שגם הם עושות די הרבה בעיות... ורובן יד גבוהה גם כן..

• תוכן חדש...