Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק לנסיעות מהבית לרכבת מדי יום (כ- 5 ק"מ)

יש המלצות לרכב שיתאים לשימושים הללו בסביבות ה-20?

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ידני הוא אופציה הייתי דובק בו כי הוא יהיה יותר זול, אחזקה (כנראה) יותר זולה וחסכוני יותר בדלק.

הייתי בודק רכבי מיני כמו פיג'ו 107 (או תאומתה סיטרואן C1), פיאט פנדה (מהדור החדש שמעט גבולי בתקציב שלך) או אם תרצה משהו חזק יותר אז פונטו גרנדה 1.4.

רכבי המיני שציינתי (גם סוזוקי אלטו אופציה אבל היא הרגישה לי מעט פשוטה מהאחרות) הם לא בדיוק פאר היצירה, אבל בשביל נסיעה קצרה כל יום,, הם מספיקים לגמרי, וחסכוניים וזולים לאחזקה ואמינים.

פורסם

מצטרף להמלצות של bencl100.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם ידני הוא אופציה הייתי דובק בו כי הוא יהיה יותר זול, אחזקה (כנראה) יותר זולה וחסכוני יותר בדלק.

הייתי בודק רכבי מיני כמו פיג'ו 107 (או תאומתה סיטרואן C1), פיאט פנדה (מהדור החדש שמעט גבולי בתקציב שלך) או אם תרצה משהו חזק יותר אז פונטו גרנדה 1.4.

רכבי המיני שציינתי (גם סוזוקי אלטו אופציה אבל היא הרגישה לי מעט פשוטה מהאחרות) הם לא בדיוק פאר היצירה, אבל בשביל נסיעה קצרה כל יום,, הם מספיקים לגמרי, וחסכוניים וזולים לאחזקה ואמינים.

מצטרף להמלצות של bencl100.

מהי כמות הקילומטרז' האידיאלית בקירוב לרכב מהסוג הזה?

פורסם

הממוצע בערך 17 אלף בשנה.

פורסם
מהי כמות הקילומטרז' האידיאלית בקירוב לרכב מהסוג הזה?

אין ממש נסועה אידיאלית. אתן לך דוגמא-

רכב X נסע 20 אלף ק"מ, אבל בתוואי עירוני, עם הרבה גז-ברקס, בלאי למואץ לקלאץ' למנוע, לוקח למנוע זמן להגיע לטמפ' עבודה ועוד.

רכב Y נסע 50 אלף ק"מ, אבל בתוואי בין עירוני, נסיעות ארוכות בהילוך גבוה, בלי הרבה בלימות, שטופל כראוי עם היסטוריית טיפולים מסודרת- הייתי מעדיף אותו ולא את X.

כמובן שקילומטראז' חריג (או גבוה במיוחד או נמוך במיוחד) צריך להתבטא במחיר (ובבדיקה מעמיקה של היסטוריית הטיפולים).

עדיף רכב שכבר עבר החלפה של קלאץ', זו עלות של כמה אלפים (סדר גודל של 3K) שעדיף שכבר תהייה על המוכר או תתבטא במחיר.

• תוכן חדש...