Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו עד 70k

שיהיה אמין

כיף לנהיגה

מאובזר

מנוע חזק יחסית,אם יהיה טורבו בכלל טוב

ושייראה טוב,אני בחור בן 27

אלה המכוניות שמצאתי עד עכשיו:

mazda 2 2015

toyota auris 2013

seat ibiza 1.0 tsi 2015

seat ibiza 1.2 tsi fr 2014

hyundai i30 2013

honda civic 1.8 2013

אלה פחות או יותר בתקציב ועונות על הצרכים

אם יש לכם הצעות לעוד דגמים אני פתוח להצעות

פורסם

דעתי:

- הטויוטה, והיונדאי לא קשורות בשום צורה שהיא לכיף מנהיגה - הייתי פוסל.

- הסיוויק סתם יקרה ביחס לשנתון שלה.

- האיביזה FR היא רמת גימור - לא שווה לרדת בשנתון בשביל לקבל את אותו הרכב רק עם קצת יותר אבזור.

מהרשימה שלך נטו - האיביזה והמאזדה נשמעות המתחרות האמיתיות(במידה והמאזדה זה הגירסא החדשה).

הDSG שבאיביזה אגב עם אמינות דיי מפוקפקת בשוק - מחפש מנוע טורבו עם גיר כפול מצמדים אמין יותר? הקליאו 1.2 יכולה להיות אופציה טובה - אני איתה בחודשים האחרונים ונהנה מהשילוב גיר-מנוע.

ידני אופציה?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הסיאט איביזה 1.0 רכב מהנה לנהיגה, נראה טוב (לדעתי), מאובזר וגם עם צריכת דלק שפויה, זו תהיה המלצתי מהרשימה שנתת

פורסם

מה עם אלפא רומאו ג'וליטה? מנוע טורבו, מתנהגת מעולה ביחס לרכב שלא מוגדר ספורט, ונראית מעולה (לטעמי), יש גם כפולות מצמד (TCT) וגם ידניות בתקציב

עברתי לסקייטבורד

פורסם

הFR מאובזרת יותר אבל ב2015 האיביזה עברה מתיחת פנים וקיבלה כאמור את המנוע החדש בנפח 1.0 אך גם הסלון עבר שידרוג וכעת בעל איכות חומרים טובה יותר.

לדעתי היא תהיה מהנה לנהיגה שכן היא זריזה מאוד,תיבת ההילוכים גם כן זריזה, הנוחות טובה לצד מושבים טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...