Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתלת שיער

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

יש לי בעיית מפרצים די חמורה בשיער וזה בעיה שאני רוצה לפתור.

אני בן 20, לא רואה נשירה מיוחדת, ובשאר הראש השיער מלא ולא דליל.

לפי מה שזכור לי ולפי תמונות עבר - אף פעם לא היה לי שיער באיזור הקדמי( מה שנקרא מפרצים ) ולכן להבנתי כל התרופות למיניהם לא רלוונטיות לא, אלה רק השתלת שיער.

יש מישהו שעבר את התהליך ויכול לספר במה הוא כרוך?

בין היתר:

1. כמות טיפולים / זמן?

2. אמינות הדבר( האם מחזיק לאורך זמן )

3. איך התוצאות?

4. מה סדר גודל של המחירים - ואם זה מוכר בקופות חולים וכו או שזה רק במקומות פרטיים.

אם אפשר בבקשה לא להכנס לשאלת הכדאיות.. אני באמת מרגיש שהדבר מפריע לי והייתי רוצה לפתור אותו

בתודה רבה!

פורסם

הבעיה מה יקרה כשהשיער אחרי המפרצים ינשור.

השיער המושתל לא נושר ולא בטוח שקרחת עם שתי צמות יתאים לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי מושג. אתה מתאר מצב מולד וסטאטי אז אולי הכיוון הוא להתרגל או לעבור לקרחת. שווה להתייעץ עם רופא עור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאו דווקא שהבחור יאבד שיער, יכול מאוד להיות שזה פשוט מבנה השיער שלו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

קרא בבלוג הזה.

יש שם פוסטים מאוד מפורטים על השתלות שיער.

http://www.fullhair.co.il

לדעתי האישית, עזוב אותך. אני מתקרח מגיל 20.

מגיל 23 בערך עושה תספורת 0 ולאחרונה גם מגלח את הראש.

תקנה מכונה טובה לתספורת 0+סכין לגילוח הראש.

1. השתלה לא תפתור אותך מלקחת פרופסיה לכל החיים, ולמרוח מינוקסידיל על הראש.

2. ייתכן ותצטרך לעבור השתלות נוספות בעתיד.

3. מחיר גבוה

4. אני אישית לא הייתי לוקח תרופה שמשחקת עם ההורמונים בכל הגוף בשביל (אולי) להצמיח ולשמר את השיער הקיים, אבל זה רק אני.

חפש על פרופסיה הייתה נגד החברה שמשווקת אותה תביעה ייצוגית...

פורסם

פרופסיה בטוח לא, זה פגוע בקטן.

תשיג מארה"ב את rogaine המקורי בנוזל, לא קצף.

הקצף זה החדש שלא נוזל אבל לפי מחקרים הוא פחות יעיל.

כל הגנרים אפילו פחות יעילים.

השתלה במצב שלך כל שנה תצטרך לעבור עוד השתלה.

ראיתי מישהו מבוגר יותר שעבר השתלה על כל הראש במזרח אירופה בהרבה יותר זול מאשר בארץ.

אמר שזה עינוי רציני אבל השער שלו נראה טבעי לגמרי.

אייל

פורסם

בתור אחד שסבל ועדיין סובל מאותה בעיה כמו של פותח הפוסט, אני די מבין אותו. אומנם אצלי זה קרה בגיל יותר מאוחר, אבל גם בגיל 24 מבאס להיות עם מפרצים-במיוחד אם אתה רווק. כל ניחום של "קרחת זה יפה" ו"זה מה שהולך היום" וכדומה לא ממש מנחמים את פותח הפוסט.

לענייננו, בתור אחד שניסה כמעט הכל בנוגע לנשירה, אוכל להגיד שיש רק 2 פתרונות רלוונטים. כל השאר כמו פרופסיה, מינוקסי וכל מיני מסרקי פלא- לא רק שלא עוזרים אלא הם גם הורסים דברים אחרים(במיוחד פרופסיה).

שני הפתרונות הטובים ביותר הם:

א. השתלה.

ב. הדמיית שיער.

השתלה זה פתרון לא זול, אבל כזה שנותן תוצאות טובות ומיידיות. בטח אם מבצעים זאת בשיטת FUE, השיטה שבה שחקן הכדורגל ווין רוני השתמש וככל הנראה גם גארת' בייל הולך בעקבותיו. החסרונות- רק השיער שמושתל לא נושר. כלומר אתה יכול בקלות להגיע למצב שאתה תהיה אחרי שנה שנתיים עם השיער שהושתל לך בלבד מה שיחייב אותך לעוד השתלה. החסרון השני הוא כמו שרשמתי-המחיר. מדובר לפי דיווחים בעלות של מעל 16 אלף ש"ח. לא יודע אם זה מחיר שאתה תרצה לשלם אותו. אם כבר השתלה, אז לעשות אותה בגיל מבוגר יותר שבו אתה רואה שהשיער שלך נשאר באותו מצב פלוס מינוס לאורך כמה שנים. כלומר, הוא הגיע כבר לשיאו מבחינת איבוד שיער וקרחת.

השיטה השניה של ההדמייה היא שיטה שזולה הרבה יותר ונפוצה מאוד. אני בעצמי עשיתי אותה. יש הרבה הסברים עליה ברשת, אבל ארשום שבגדול היא מומלצת למי שיש שיער למעלה, אבל פה ושם קרחות ומפרצים-אחרת רואים שעשית הדמיה וזה כבר פחות יפה. החסרון? כואב, אפילו כואב מאוד. והחסרון השני הוא שאם אתה באמת רוצה שזה יראה יפה, אתה צריך להסתפר קצוץ כל שבוע כי אחרת יראו שמדובר בהדמייה. בנוסף, בגלל השמש יש צורך לבצע תחזוקה כל שנה אחרת הצבע דוהה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
ממה שהבנתי וקראתי, היעילות מאוד נמוכה אם לא משתמשים בחוסם DHT כלשהו AKA פרופסיה. (רוגיין=מינוקסידיל)

פרופסיה פוגע לך בבולבול. אתה באמת חושב שעדיף שער על בולבול?

רוגיין זאת התרופה המקורית, כמו כל תרופה מקורית היא עובדת יותר טוב מכל החקיינים.

את פרופסיה תכננו כפוגע בגבריות שהתוצאה היא יותר שער.

רוגיין עובד בטעות. במקור זאת הייתה תרופה למשהו אחר שלקוחות התלוננו שצומח להם שער שהם מתשמשים בזה.

אייל

פורסם
בתור אחד שסבל ועדיין סובל מאותה בעיה כמו של פותח הפוסט, אני די מבין אותו. אומנם אצלי זה קרה בגיל יותר מאוחר, אבל גם בגיל 24 מבאס להיות עם מפרצים-במיוחד אם אתה רווק. כל ניחום של "קרחת זה יפה" ו"זה מה שהולך היום" וכדומה לא ממש מנחמים את פותח הפוסט.

לענייננו, בתור אחד שניסה כמעט הכל בנוגע לנשירה, אוכל להגיד שיש רק 2 פתרונות רלוונטים. כל השאר כמו פרופסיה, מינוקסי וכל מיני מסרקי פלא- לא רק שלא עוזרים אלא הם גם הורסים דברים אחרים(במיוחד פרופסיה).

שני הפתרונות הטובים ביותר הם:

א. השתלה.

ב. הדמיית שיער.

השתלה זה פתרון לא זול, אבל כזה שנותן תוצאות טובות ומיידיות. בטח אם מבצעים זאת בשיטת FUE, השיטה שבה שחקן הכדורגל ווין רוני השתמש וככל הנראה גם גארת' בייל הולך בעקבותיו. החסרונות- רק השיער שמושתל לא נושר. כלומר אתה יכול בקלות להגיע למצב שאתה תהיה אחרי שנה שנתיים עם השיער שהושתל לך בלבד מה שיחייב אותך לעוד השתלה. החסרון השני הוא כמו שרשמתי-המחיר. מדובר לפי דיווחים בעלות של מעל 16 אלף ש"ח. לא יודע אם זה מחיר שאתה תרצה לשלם אותו. אם כבר השתלה, אז לעשות אותה בגיל מבוגר יותר שבו אתה רואה שהשיער שלך נשאר באותו מצב פלוס מינוס לאורך כמה שנים. כלומר, הוא הגיע כבר לשיאו מבחינת איבוד שיער וקרחת.

השיטה השניה של ההדמייה היא שיטה שזולה הרבה יותר ונפוצה מאוד. אני בעצמי עשיתי אותה. יש הרבה הסברים עליה ברשת, אבל ארשום שבגדול היא מומלצת למי שיש שיער למעלה, אבל פה ושם קרחות ומפרצים-אחרת רואים שעשית הדמיה וזה כבר פחות יפה. החסרון? כואב, אפילו כואב מאוד. והחסרון השני הוא שאם אתה באמת רוצה שזה יראה יפה, אתה צריך להסתפר קצוץ כל שבוע כי אחרת יראו שמדובר בהדמייה. בנוסף, בגלל השמש יש צורך לבצע תחזוקה כל שנה אחרת הצבע דוהה.

הדמיית שיער זה כמו שאייל גולן עשה - לא? מן ציור כזה , לא באמת שיער. נכון או שאני טועה?

פורסם
הדמיית שיער זה כמו שאייל גולן עשה - לא? מן ציור כזה , לא באמת שיער. נכון או שאני טועה?

אמת. לא לכל אחד זה מתאים ולא לכל אחד זה יפה. אצלי, למזלי, יש את סוג הראשים שקרחת מתאימה להם בנוסף לכך שיש לי שיער למעלה חוץ מאיזור המפרצים ובקרקפת. אם לא היה לי שיער בכלל, הייתי מוותר על ההדמייה.

לגבי פרופסיה, לא משנה מה, אל תחשוב על זה אפילו. בתור אחד שניסה חודש אחד בלבד, זה פשוט חירב לי לגמרי את החשק המיני עד כדי כך שבאותו זמן אפילו אם בר רפאלי הייתה הולכת ערומה ליידי זה לא היה גורם לי להרגיש כלום. למזלי, הפסקתי אחרי זמן מאוד קצר. שמעתי על אנשים שלקחו את התרופה הזאת למשך תקופה ארוכה וזה הרס להם את החשק המיני לכל החיים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
פרופסיה פוגע לך בבולבול. אתה באמת חושב שעדיף שער על בולבול?

רוגיין זאת התרופה המקורית, כמו כל תרופה מקורית היא עובדת יותר טוב מכל החקיינים.

את פרופסיה תכננו כפוגע בגבריות שהתוצאה היא יותר שער.

רוגיין עובד בטעות. במקור זאת הייתה תרופה למשהו אחר שלקוחות התלוננו שצומח להם שער שהם מתשמשים בזה.

אני כבר רשמתי את דעתי על השתלות ועל הפרופסיה ואני נגד.

כמו שאמרתי, אני מעדיף לא לקחת כלום. לא אסכן את הגוף שלי בשביל אולי לשמר/להצמיח קצת, שיער ולהיות תלוי בתרופה הזו לכל החיים. לשחק עם ההורמונים בשביל שיער? לא תודה. גם למינוקסידיל/רוגיין יש תופעות לוואי והיא תרופה לכל דבר ועניין.

ויש לך אי דיוק את הפרופסיה פיתחו לטיפול ב-(הגדלה שפירה של הערמונית), לא לפגיעה בגבריות וגילו במקרה שהיא עוזרת גם להתקרחות.

מה שבאתי להגיד שכטיפול בודד, המינוקסידיל לא בהכרח יהיה יעיל.

• תוכן חדש...