Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי מדובר במנוע 2.0TSI שמגיע במקור עם 190 כ"ס כמו אאודי למניהם.

לפני כחודש פורסמה ידיעה ראשונה אודות ה GTI בה נאמר שהGTI החדשה יורשת את המנוע של הגולף GTI דור 5.

אכן פוטנציאלי לשיפורים אך מעניין מאד האם מדובר בדור החדש של ה DSG 7 עם קלאץ' רטוב או ה'מיושנת' הרגילה עם קלאץ' יבש מוגבלת ל250nm

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיטיאי דור חמש מדובר בtfsi, מדובר במנוע משנת 2005, מנוע עם בעיות אמינות, לא חסכוני ומזהם בסטנדרטים של היום. אם כבר גיטיאי דור6 וגם קשה לי להאמין. הגיוני יותר גיטיאי דור 7 אבל הוא חזק מידי, המנוע שצירפתי לינק אליו יותר הגיוני הוא מוחלש ביחס לגיטיאי וחסכוני יותר, וכן הוא מגיע עם dsg7 רטוב, בדיוק כמו בA3 שנמכרת בארץ כרגע בווריציאה של 2.0tsi+dsg7

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

באירופה, השוק העיקרי של הפולו, בשנים האחרונות הסופר מיני נוגסות פעם אחר פעם בשוק המשפחתיות הקלאסיות ופלח השוק שלהם נמצא בצמיחה. עכשיו שהפולו והאיביזה גדולות יותר מאי פעם כמו שאמר הקריין בסרטון קשה עוד יותר למצוא סיבה לרכוש גולף.

הסופר מיני הפכו להיות הקטגוריה המושלמת למשפחה הקטנה, נחכה לשנה הבאה לפני שנבחר סופר מיני ידנית.

פורסם
לפני כחודש פורסמה ידיעה ראשונה אודות ה GTI בה נאמר שהGTI החדשה יורשת את המנוע של הגולף GTI דור 5.

אכן פוטנציאלי לשיפורים אך מעניין מאד האם מדובר בדור החדש של ה DSG 7 עם קלאץ' רטוב או ה'מיושנת' הרגילה עם קלאץ' יבש מוגבלת ל250nm

לשפר GTI רצית ? רק ידני קנית !

כל צוער שהיה בבה"ד 1 יודע לדקלם את זה...אך פספסת ? :-P

זמין 8)

פורסם
לא יודע..משיהו לא מסתדר לי עם הפולו הזאת.

פולו תמיד הייתה רכב דיי משעמם, להוציא את גרסאות ה-GTI שנראו סבירות, במיוחד MK4 שהייתה חמודה ממש.

אבל הם עשו עבודה מצויינת עם העיצוב של הדור החמישי MK5 2009-2017 (לכן קניתי אחת).

הדור החמישי עשה מהפכה והעיצוב הרופס של הפולו הפך למוקפד ומזמין.

הפולו החדשה (דור שישי MK6) נראית כאילו הם מנסים להפוך את הפולו למשפחתית, במקום להמשיך לשפר אותה בתור סופר מיני צעירה.

העיצוב מוקפד והמימדים נדיבים יותר, אבל נדמה כאילו היצרן לקח את הפולו הנוכחית, הכניס אותה למכונת הזדקנות והוסיף לה 10 שנים לגיל.

הפולו הפכה מבת 25 רווקה ל בת 35 + 1 .

כמובן שמדובר ברושם ראשוני.

יכול להיות שבמציאות הרכב נראה דווקא לא רע בכלל.

נמתין למבחנים מחו"ל.

למרות שאני מהמר שהיצרן הפך את הגרסה החמה- GTI למשעממם בכוונה תחילה כדי לא לדרוך על האצבעות של הגולף - לא שהגולף קיצונית אבל עדיין...:wink:

יתכן והתחרות הקשה ביותר תבוא לפולו דווקא מבית, בדמות איביזה החדשה.

אחת המכוניות שהרשימו אותי מאוד בתערוכת ז'נבה האחרונה. שיפור משמעותי במרווח הפנימי, בשימושיות ובתחושת האיכות.

בנוסף, היא מעט מעניינת יותר למראה מהפולו.

גם אם לא תהיה בסוף קופרה, גרסת FR עם 150 כ"ס במחיר אטרקטיבי במיטב המסורת של מותג סיאט בישראל, תמכור כמה מאות יחידות בשנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

^

מסכים.

אם האיביזה קופרה החדשה תקבל המחרה אטרקטיבית זה בהחלט יהיה דיל נחמד.

אבל אני מניח שהיצרן לא פראייר- ספק שהם ישיקו את האיביזה קופרה החדשה ביחד עם הפולו GTI.

בטח ימתינו שכל אוהבי המותג יקנו פולו, אחרי זה תופיע גם האיביזה קופרה.

ממה שהבנתי הפולו החדשה קרובה מאוד במימדים לגולף MK4.

שלא לדבר שהפולו החדשה ארוכה יותר ב-35 ס"מ מגולף MK1.

עם השנים הפולו ממשיכה לתפוח.

כבר לא ממש סופרמיני...:puzzled:

עריכה אחרונה על ידי papikian

זמין 8)

פורסם
גיטיאי דור חמש מדובר בtfsi, מדובר במנוע משנת 2005, מנוע עם בעיות אמינות, לא חסכוני ומזהם בסטנדרטים של היום. אם כבר גיטיאי דור6 וגם קשה לי להאמין. הגיוני יותר גיטיאי דור 7 אבל הוא חזק מידי, המנוע שצירפתי לינק אליו יותר הגיוני הוא מוחלש ביחס לגיטיאי וחסכוני יותר, וכן הוא מגיע עם dsg7 רטוב, בדיוק כמו בA3 שנמכרת בארץ כרגע בווריציאה של 2.0tsi+dsg7

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

זה לא אותו gen3 עם is20 אבל עם תוכנה מוחלשת? לא הגיוני ששיחרו מנוע חדש לגמרי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
זה לא אותו gen3 עם is20 אבל עם תוכנה מוחלשת? לא הגיוני ששיחרו מנוע חדש לגמרי.

לא, מדובר במנוע שונה לגמרי שעובד במחזור מילר.

עדיין לא מחייב שיבחרו בו לGTI והCUPRA והבאות, אבל זה הגיוני יותר מאשר מנוע של גולף GTI מדורות קודמים.

https://www.autoevolution.com/pdf/news_attachements/audi-unveils-new-20-tfsi-for-2016-a4-190-hp-consumes-less-than-5-l-100km-95195.pdf

ובעברית

http://www.cartube.co.il/%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-2-0-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94-a4-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94

פה אפשר לראות שהמנוע מוציא 32 קג"מ ומשודך לגיר DSG7.

משמע מדובר על גיר DSG7 הרטוב שיכול לספוג יותר מ25.4 קג"מ(כמו ביבש)

http://audi.co.il/wp-content/uploads/2017/05/BTL_68137_Mechiron053_Mifrats_Part15_A3-SB.pdf

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

כולם מדברים על המנועים אבל אני חושב, כבעלים של פולו, שהתוספת המשמעותית לאורך (8 ס"מ) היא מבורכת ביותר וחשובה לא פחות. זה כבר לא "בייבי גולף" אלא גולף ג'וניור :-)

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

ואג לא משתמש ברכבים שלהם במנועים מדורות קודמים. לא הגיוני שיהיה שם gen2. שים לב בסרטון של אוטוגופול כשהוא פותח מכסה מנוע הוא נראה כמו מנוע הנוכחי gen3. אם פולו תקבל גם dq380 האוטו הזה יגנוב המון לקוחות של גולף גיטיאי. כנראה גולף דור 8 יקבל משהו אחר לגמרי.כי הם מדברים על מעבר למגדש מחברה אחרת

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני לקראת רכישה של leon fr+ 1.8 dsg.. לאחר שירדתי מקניה של פולו GTI בדיוק בגלל שאוטוטו יוצאת החדשה

העניין הוא שעד שתגיע הGTI החדשה יקח איזה 8-10 חודשים.

לא תכננתי לחכות, אבל הגיר DSG הרטוב גורם לי לחשוב בשנית.

הוא בטח יהיה הרבה יותר אמין מהיבש, וזה רכב שיוכל להחזיק לי שנים ללא דאגות.. לעומת הלאון שאני קצת חושש לגבי זה.

פתחתם לי פה דילמה דילמה

פורסם

לא יודוע עדיין איזה גיר יהיה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לא יודוע עדיין איזה גיר יהיה

מה שכתב tamir fr מאד הגיוני, מנוע דומה לA4 החדשה 2.0 עם DSG 7 חדש קלאץ רטוב

פורסם
אני לקראת רכישה של leon fr+ 1.8 dsg.. לאחר שירדתי מקניה של פולו GTI בדיוק בגלל שאוטוטו יוצאת החדשה

העניין הוא שעד שתגיע הGTI החדשה יקח איזה 8-10 חודשים.

לא תכננתי לחכות, אבל הגיר DSG הרטוב גורם לי לחשוב בשנית.

הוא בטח יהיה הרבה יותר אמין מהיבש, וזה רכב שיוכל להחזיק לי שנים ללא דאגות.. לעומת הלאון שאני קצת חושש לגבי זה.

פתחתם לי פה דילמה דילמה

לא הייתי ממתין עשרה חודשים בגלל זה, תהנה מ1.8 לפחות שנתיים שלוש ואז תחליף לGTI.

הGTI שתגיע לארץ בטוח תיהיה פחות מאובזרת מהלאון וגם פחות מרווחת, תקח את זה בחשבון.

• תוכן חדש...