Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולך לקבל רכב מהעבודה - צריך לבחור

דגשים -

- זוג + 2 קטנים

- יש רכב נוסף לאישתי - מגאן 2 -

- יש הגבלת דלק של הדלקן 1300 ש"ח

- הנסיעה בעיקרה בין עירונית (א"ת לוד - גוש טלמונים)

חשוב לי בעיקר נוחות/הנאה מנהיגה - עושה כל יום 80+ ק"מ - וכן צריכת דלק.

ההתלבטות כמובן היא טיפו - יותר מרווחת - אבל מנוע "משעמם" - גימור לא להיט

מאזדה 2 דמיו - יותר קטנה(בעיקר מאחורה) - אבל ביצועים מתקדמים (יחסית לטיפו) - וגימור יותר איכותי.

לגבי צריכת דלק - מהבירור שעשיתי לא מצאתי נתונים משמעותיים שיזיזו אותי לכיוון כזה או אחר.

אשמח לדעתכם המלומדת.

פורסם

הבחירה היא רק בין שניהם?

מכיוון שמדובר ברכב שישמש את המשפחה כולה (לפחות בסופי שבוע), צריך שיהיה מתאים לכך - לדעתי המאזדה 2 דמיו היא פשרה צפופה (אל דאגה - גם שם יכנסו הילדים).

אני מניח שמדובר על הטיפו 1.6 סדאן, כאן כבר מדובר ברכב מרווח בהרבה עם בגאז' ראוי. מאזדה 2 אכן זריזה יותר אבל לא מדובר בהבדלי כאלה גדולים בביצועים...

דרך אגב, תקציב 1300 לדלק זה לא מעט. בחישוב פשטני של 6 ש"ח לליטר, מדובר בערך ב-215 ליטר בחודש שזה שווה ערך ל-2400 ק"מ (בהנחה של צריכת דלק 1 ל-11 שרוב הסיכויים שתשיג יותר מזה). זה משאיר לך בערך 700 ק"מ בחודש לנסיעות פרטיות (שוב - בהנחה של רגל כבדה על הגז).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לא בטוח שיש "דעה מלומדת" נחרצת.. גם הדמיו איננה "שוס" בהנאה מנהיגה, הטיפו מרווחת יותר מה שנותן יתרון בנסיעות משפחתיות, כל עוד אין אתה נושא בירידת הערך של הפיאט, אני הייתי בוחר בה דווקא.

בתכל"ס בין המאזדה לפיאט הייתי בוחר בקקטוס אוטומטי...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תנסה להשיג את הטיפו 5 דלתות עם מנוע 1.4 טורבו הידנית. גם מאובזרת יותר ועדיין מרווחת ועם תא מטען די גדול. מתומחרת אותו דבר בערך. למרות שהסיכוי שחברת הליסינג תאפשר את זה, די קלוש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

זה לא רק חברת הליסינג הבעיה,

אל תשכח שבמידה והבחור יסיים את עבודתו בחברה לפני תום חוזה הליסינג - קצין הרכב "יתקע" עם רכב האצ'בק ידני משפחתי, לא בדיוק חלומם של 99.9% מנהגי הליסינג מה שיקשה עליו למצוא לו שימוש בחברה וייתכן שיעמוד חודשים כאבן שאין לה הופכין.

זה למה הרבה קציני רכב(בעיקר בחברות גדולות) אוהבים להגביל את הבחירה מספר מצומצם של רכבים, גם כדי לתת מבחר של הרכבים שיש עליהם את המבצעים הכי טובים לליסינג ויהיו הכי זולים לחברה וגם רכבים שיהיה להם ביקוש ברגע שיצטרכו להעביר אותם לעובד אחר.

בכל מקרה,

תלך לאולם התצוגה של מאזדה ותבדוק את המאזדה 2 דימיו - אם היא נוחה לך מבחינת מרווח בשאר הדברים היא עדיפה על הפיאט לדעתי משמעותית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...