Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במעבר מים באחד הטיולים לאחרונה המגבר והצ'נגר זכו לטבילה במים ומיד הפסיקו לעבוד

כמובן שהדבר האחרון שחשבתי עליו שהתחילו להכנס מים זה המגבר :cry:

אבל זה כבר היסטוריה ובהתקנה הבאה המיקום יהיה יותר גבוה (גב המושבים האחוריים).

ניסיתי להפעיל אבל הנוריות של המגבר לא דולקות ואין שום תגובה אותו סיפור עם הצ'נגר

בדקי את הפיוז והוא לא שרוף.

אשמח אם תוכלו לחשוב על סיבות נוספות או להפנות למעבדה אמינה :?::?::?:

תודה מראש

בית פרטי על הים בלתי אפשרי להשיג, לפחות נהנה במכונית החלומות...

פורסם

את אותותיה די במהרה, כפי שקרה לי עם הפלאפון שלי שזכה לטבילה בים התיכון....

הקליאו שלי כרגע היא 1.4. כשהיא תגדל היא תהיה MK2

פורסם

אהלן.

תשמע.קודם כל,חבל .בתור איש שטח,היית צריך לדעת שמגבר ברכב שטח מתקינים גבוה.אז אולי זה לא תמיד שיא האסטתיקה,אבל זה מצמצם נזקים עתידיים.

אבל על חלב שנשפך אין מה לבכות ולבוא בטענות אחרי מעשה זו חוכמה קטנה מאוד.

הפיתרון פשוט,אבל לא נעים.

פתח את המגבר-ייבש אותו היטב עם מייבש שיער.אני יודע שזה לא בדיוק היי טק-אבל זה עובד.

אם המגבר חזר לאיתנו-על הכיפאק.אם לא-כל הזי*.

רק קח בחשבון-כמו שהוזכר כאן-האוייב הוא הקורוזיה שתיווצר בעתיד.תכין תקציב למגבר חדש תוך כשנה ותיזהר בהתקנה הבאה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם המגבר היה נרטב ולא היית מפעיל אותו לאחר מכן אז אולי היה סיכוי לייבש אותו וגם ממש לא בטוח.

אבל בגלל שהפעלת אותו הסיכויים הם שגרמת לקצרים.

אבל תנסה לייבש באמת, אולי יהיה לך מזל, איזה מגבר זה?

פורסם

תודה על העצות

ונכון אתם צודקים לגבי המיקום ואפילו חשבתי על אופציה למיקום יותר גבוה, אבל אז הייתי מסתכן באפשרות שהוא חשוף לעיניים חמדניות כי אין אצלי מגש כמו בפרייבט שהיה מסתיר את המגבר.

לגבי קצרים בהפעלה אם נגרמו זה כנראה כבר בזמן הטבילה כי לאחר מכן לא העלתי אותו לפני שפתחתי אותו ניקיתי וייבשתי עם פן אבל נאדה :( לא עובד

כנראה שאפרק אות לגורמים ונתחיל לבדוק מתח מהנק' חיבור והלאה, מגעים ונקיון של קורוזיה.

האם הפיוזים לא נועדו למקרים כאלו? אז למה דוקא הם לא נשרפו?

אולי ספריי מגעים?

אולי יש איזו מעבדה שתוכל להחיות אות?

ד.א.

המגבר הוא של blaupunkt gta410

בית פרטי על הים בלתי אפשרי להשיג, לפחות נהנה במכונית החלומות...

• תוכן חדש...