Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רק פעם אחת במלון באילת, אז לא מבין בזה כל כך..

מלון לזוג צעיר, מראשון עד חמישי בסוף ספטמבר,

אין כל כך הרבה דרישות, דגשים על אוכל חדרים והדברים הבסיסיים.. אם יש אפשרות לחוף פרטי (לא על חשבון איכות המלון). מרחק הליכה מהטיילת גם יכול להיות נחמד ושוב איכות המלון חשוב יותר.. תודה :)

אחד מהמלונות האלו:

אסטרל פלמה

הולידי אין קראון פלאזה

ישרוטל ים סוף

לאונרדו פלאזה שרתון מוריה

לאונרדו פריויליג׳

לאונרדו קלאב

לגונה

סאנרייז

פרימה מיוזיק

קיסר פריימר

פורסם

תבדוק את אסטרל מאריס, הייתי שם מראשון עד חמישי. נמצא במיקום הכי טוב באילת , קרוב לכל דבר, נמצא על הטיילת. צוות המלון שירותי ברמות שלא נתקלתי. חדר מעולה , כל המלון עבר שיפוץ. נקודת התורפה היחידה היא האוכל שלא כל כך היה לטעמי.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הייתי בפריווליג לפני שלוש שנים בערך. היה בסדר גמור, אוכל מעולה בכמות שלא נגמרת

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

הייתי בהרודס בשבועות. המחיר לא בשמיים לעומת המלונות הדומים (כ900 ש"ח ללילה בחג) והמלון סוף הדרך. על הטיילת, חוף צמוד, ארוחות עם מגוון עצום וכו'. יש כמה בריכות במלון ובשביל זוג עדיף ללכת לבריכה השקטה באיזור ה"בוטיק".

פורסם

תודה לכולם, מלון שלא נמצא ברשימה אני לא יכול לקחת..

הזמנתי אחרי סקר שוק ובדיקה בטריפאדווייזר את לאונרדו פלאזה וממש השבוע חזר משם חבר ואמר שעל הפנים המלון, האוכל לא משהו והחדר היה מסריח והייתה התערבות של מנהלת פעמיים ובקיצור הכניס אותי לבלבלות.. המלון הכי טוב מבחינת ביקורות וציון מהרשימה שנתתי הוא לגונה אבל הבנתי שזה הכל כלול ואני מפחד ליפול על הר של ילדים ולסבול מזה.. למרות שאני איהיה במלון באמצע שבוע ולא סופ״ש ואחרי שהחופש הגדול נגמר. מה דעתכם?

פורסם

במשך לא מעט שנים (11-12) הגעתי מהעבודה לישרוטל ים-סוף אחת לחודש.

המלון נמצא בחלק הדרומי של העיר, מעבר לנמל הנפט ככה שאין מה לדבר על הליכה ברגל לטיילת או כל דבר דומה.

בסך הכל מדובר מלון חביב +, אוכל סביר + וגם היום, כשאני צריך להגיע מהעבודה לאילת, הוא הבחירה הראשונה שלי (כשהוא נכנס למסגרת תקרת ההשתתפות).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

לאונרדו פלאזה שרתון מוריה

מלון טוב, אוכל טוב מאוד, מיקום מעולה

מחזק, מלון מעולה.

שילוב מעולה של מחיר סביר, מיקום מעולה ישר על הטיילת ושירות טוב מאוד.

יחד עם זאת, למה לא חופשה בחו"ל במחיר זהה?

באותו מחיר של מלון טוב באילת אפשר לקבל 5 כוכבים הכל כלול בקפריסין או באחד מאיי יוון, ממליץ בחום על זקינטוס.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

השנקל שלי:

לגונה מלון בינוני.

המינוסים:

אוכל בינוני מינוס

בריכה 1 לא גדולה.

החיובי:

קרוב יחסית לטיילת

קרוב לים

לא יודע אם זה כל מי שמזמין שם חדר אבל במלון יש אפשרות להכל כלול שזה נחמד.

פורסם

הבעיה הכי גדולה באילת זה האספספוף שמתרוצץ בלובי, בבריכה ובחדר האוכל.

חם, יקר... מה יש לך לחפש שם?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היינו בצפון היינו במרכז, אני לא חובב אילת אבל האישה כן. היינו שם רק פעם אחת ובגלל שלא הצלחנו לתפוס מלון שממש ממש רצינו (בראשית) הסכמתי להתפשר איתה על אילת כדי שלא תתבאס.

במידה ואקח לגונה זה יהיה במסגרת הכל כלול, השאלה כמה זה רלוונטי לזוג.

• תוכן חדש...