Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבקשה בכותרת.

הרקע: לפני כמה ימים, נרקומן נכנס לחנות שבה אני עובד, ויצא לו ביחד עם הסיגרייה האלקטרונית שלי. הייתי מרוחק ממנה באותו רגע, טרוד במשימה כלשהי. לא שמתי לב לעובדה עד לאחר זמן מה, ואז כבר היה מאוחר מדיי.

אז החלטתי שאני רוצה לשים מתקן מעקב שיצפצף לי בסלולארי כשהסיגרייה מתרחקת ממני יותר מדיי. אני ממילא מעולם לא במרחק של יותר מעשרה מטרים ממנה...

אז, הדרישה היחידה בעצם שיש לי היא לגבי הגודל- כמה שיותר קטן, כדי שלא יציק לי ביד בזמן השימוש.

הדרישה הבאה בתור היא סוללה הניתנת להחלפה, אך זה לא קריטי.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה די מבאס לאבד את המכשיר, לא משנה כמה הוא עלה. תמיד יש תקופת הסתגלות מעצבנת למכשיר חדש, גם אם הוא מאותו הדגם.

Leasingfahrzeug oder nichts

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מקרה מבאס אבל לדעתי חד פעמי.

סתם מסקרן, האם מדובר במכשיר של 300₪ או משהו רציני יותר עשוי מעץ נדיר ביופיו בשילוב אוטומייזר יקר?

נקווה שחד פעמי... :wink: מכשיר פשוט, אבל ארגונומי. מה שאומר שעד שהחדש (דגם זהה) הגיע, כאב לי ביד משימוש באחד ישן שיש לי.

זה די מבאס לאבד את המכשיר, לא משנה כמה הוא עלה. תמיד יש תקופת הסתגלות מעצבנת למכשיר חדש, גם אם הוא מאותו הדגם.

לא איבדתי אותו. הוא נגנב לי.

לאבד משהו, זה מבאס.

שמשהו נגנב לך, זו הרגשה הרבה יותר מגעילה מסתם "באסה".

יש לכם גלאי בחנות שמונע גניבות? (מגנטי)

לא. חנות סיטונאית, לא בנוייה לקהל הרחב.

פורסם

חקרתי את הנושא לפני כמה שבועות:

1. לא מצאתי כאלה שהם ממש קטנים, רובם בגודל כשל זי'טון קזינו פחות או יותר. מתאימים לצרור מפתחות או להכנס לארנק בלי הרגשה, אבל לסיגריה אולי פחות מתאימים.

2. יש כאלה שניתן להחליף בהם סוללה לבד, לאחרים יש "תוכנית חידוש" כשנגמרת הסוללה.

בסוף אני קניתי את זה: https://www.nutfind.com (נקנה כמתנה, המקבל מדווח על תוצאות טובות).

פורסם

אכן, כל אלו שמצאתי הם גדולים מדיי ויהפכו את העסק למגושם ולא נוח לצערי.

תודה לעונים.

• תוכן חדש...