Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב מסוים שאני רוצה לקנות בדיל ממש מציאה אבל הבעיה הצבע של הרכב שחור , אני אוהב את הצבע הזה אבל מבחינת סיכון קראתי מחקרים שרכבים בצבע שחור יש להם את הסיכוי הגבוהה ביותר לעבור תאונה מאשר צבעים אחרים אז אני בדילמה אם לקחת אותו .

פורסם

אם אתה כלכך רוצה את הרכב אז תצבע אותו.

מבחינת צבע הייתי אומר שיש מספיק פתרונות.

כל מיני הדבקות למינהם, וגם צבע רגיל אפשר למצוא במחיר סביר.

פלסטידיפ וכו'

רק אתמול ראיתי איזה פאסאט ישנה שעטפו אותה בשחור מט, נראה סביר.

אתה גם יכול לעשות לו סתם סטריפים לבנים לאורך, זה בהחלט יבליט את הרכב.

עכשיו מבחינה סטטיסטית:

זה שרכבים שחורים עוברים יותר תאונות (זה בדוק??) לא מחייב,

אם ניכנס לסטיגמות אז מי שאוהב שחור הם לרוב ערסים:-D כאלה שנוהגים "יפה".

ומכאן ניתן להבין שזה לא הרכב אלא הנהג.

פורסם
אם אתה כלכך רוצה את הרכב אז תצבע אותו.

מבחינת צבע הייתי אומר שיש מספיק פתרונות.

כל מיני הדבקות למינהם, וגם צבע רגיל אפשר למצוא במחיר סביר.

פלסטידיפ וכו'

רק אתמול ראיתי איזה פאסאט ישנה שעטפו אותה בשחור מט, נראה סביר.

אתה גם יכול לעשות לו סתם סטריפים לבנים לאורך, זה בהחלט יבליט את הרכב.

עכשיו מבחינה סטטיסטית:

זה שרכבים שחורים עוברים יותר תאונות (זה בדוק??) לא מחייב,

אם ניכנס לסטיגמות אז מי שאוהב שחור הם לרוב ערסים:-D כאלה שנוהגים "יפה".

ומכאן ניתן להבין שזה לא הרכב אלא הנהג.

זה בדוק וזה לא מחקר בנעשה בישראל זה במדינות כמו אוסטרליה ניו זילנד זה לא בהכרח ערסים פשוט שחור זה מראה "יוקרה" וזה יותר נובע מזה שבלילה יותר קשה לראות אותם מרכב לבן או אפור למשל ..

ונתת רעיונות מעניינים אתה יכול להגיד לי כמה עולה צבע רגיל למשל כי ראיתי מחיר צביעת רכב איזה 4500 שקל וכמובן שזה יותר מדי לאוטו ב20 אלף חח ואיך "עטפו " תגיד לי בבקשה מחירים לכל הדברים האלו כי זה מעניין

פורסם

הצבע מפריע לך ברמה האישית או רק הסטטסיטיקה?

אם זה רק סטטיסטיקה - אין לך מה לחשוב, תיקח ותהנה - גם ככה הצבע הוא לא הגורם מספר אחת לתאונות בארץ.

אם תאונות דרכים זה מה שמפחיד אותך קנה רכב בטיחותי - וללא קשר לצבע שלו, האם הרכב שאתה מצאת הוא בטיחותי? אם כן זה יותר חשוב מכל צבע בפן הזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רכב שחור זה פשוט רכב שכל שריטה קצת יותר בולטת עליו מרכבים בצבעים אחרים ותו לא.

בחושך עדיין אתה נוסע עם אורות דלוקים והרכב נראה והמחקר הזה נשמע לי יותר כמו בלבול מוח,

או צירוף מקרים -עקב העובדים שערסים אוהבים יותר את הצבע הזה-כמו שנאמר מקודם.

בכל מקרה לכל רכב שתביא כמעט יש סיכוי טוב לקבל כמות יפה של שריטות מרכבים קרובים-לא משנה כמה אתה פדנט ונצמד לעמודים עם הרכב בחניות ברמה מוגזמת(כמוני לדוגמא).

אם מצאת אחד ממש שמור שווה לך לקנות אותו ולא לחכות לפני שהוא ייחטף.

פורסם
זה בדוק וזה לא מחקר בנעשה בישראל זה במדינות כמו אוסטרליה ניו זילנד זה לא בהכרח ערסים פשוט שחור זה מראה "יוקרה" וזה יותר נובע מזה שבלילה יותר קשה לראות אותם מרכב לבן או אפור למשל ..

ונתת רעיונות מעניינים אתה יכול להגיד לי כמה עולה צבע רגיל למשל כי ראיתי מחיר צביעת רכב איזה 4500 שקל וכמובן שזה יותר מדי לאוטו ב20 אלף חח ואיך "עטפו " תגיד לי בבקשה מחירים לכל הדברים האלו כי זה מעניין

כל מחקר תיקח בעירבון מוגבל (במיוחד נעשה במדינה אחרת), אבל כן הגיוני מאוד ששחור פחות בולט בלילה,

לגבי צבע, אני לא מאמין שתמצא בפחות מ 3000

לגבי עטיפה של הרכב, כמובן תלוי בסוג, באיכות החומר/עבודה, לפי מה שאני יודע מתחיל בסביבות 1000.

יש מדבקות עם גימור מסוים - דמוי מטאלי, מט וכו'.

יש גם plastidip חפש ביוטיוב, מדובר למעשה בצבע שהוא גומי והוא נותן מראה מט, אבל הוא יקר.

אבל אני לא באמת מכיר מקרוב את התחום

מציע לך לעיין בפורום קוסמטיקה ולפתוח שם שרשור בהתאם.

פורסם
כל מחקר תיקח בעירבון מוגבל (במיוחד נעשה במדינה אחרת), אבל כן הגיוני מאוד ששחור פחות בולט בלילה,

לגבי צבע, אני לא מאמין שתמצא בפחות מ 3000

לגבי עטיפה של הרכב, כמובן תלוי בסוג, באיכות החומר/עבודה, לפי מה שאני יודע מתחיל בסביבות 1000.

יש מדבקות עם גימור מסוים - דמוי מטאלי, מט וכו'.

יש גם plastidip חפש ביוטיוב, מדובר למעשה בצבע שהוא גומי והוא נותן מראה מט, אבל הוא יקר.

אבל אני לא באמת מכיר מקרוב את התחום

מציע לך לעיין בפורום קוסמטיקה ולפתוח שם שרשור בהתאם.

http://www.plastidip.co.il/index.php/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%93%D7%99%D7%A4-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/product/127-

זה עמיד בגשם וזה לא ישחק אחרי יומיים ?

פורסם
הצבע מפריע לך ברמה האישית או רק הסטטסיטיקה?

אם זה רק סטטיסטיקה - אין לך מה לחשוב, תיקח ותהנה - גם ככה הצבע הוא לא הגורם מספר אחת לתאונות בארץ.

אם תאונות דרכים זה מה שמפחיד אותך קנה רכב בטיחותי - וללא קשר לצבע שלו, האם הרכב שאתה מצאת הוא בטיחותי? אם כן זה יותר חשוב מכל צבע בפן הזה.

לא

משהו מיוחד פג'ו 107 תאונה לא במקום ואני כפות זה סופר מיני אחרי הכל

פורסם

לי הייתה פנדה שחורה ולאבא שלי 107 שחורה.

על עניין הצבע והחשש מתאונות בכלל לא היה על הפרק.

אני חושב שזה הדבר האחרון שצריך להוריד אותך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...