Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מסכים כולל משענות ראש בצבע הריפוד לרכב,שני המשענות נשלחו ע"י פדקס,כתוב במעקב משלוחים שדרוש אישור ייבוא והחבילה ממתינה לשחרור.

השאלה שלי ממתי צריך אישור ייבוא למשענות ראש עם מסכי די וי די...?

ככל הנראה אומר לפדקס שיישלחו את זה חזרה לשולח.

ההפתעות לא נגמרות בחברות הללו.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

זה לא ממש קשור אליהם. קח בחשבון שבמסכים ניידים החברים שלנו במכון התקנים יכולים לקחת אותם לבדיקה של כמה שבועות. בדברים האלה אנחנו מדינת חלם.

פורסם
הזמנתי מסכים כולל משענות ראש בצבע הריפוד לרכב,שני המשענות נשלחו ע"י פדקס,כתוב במעקב משלוחים שדרוש אישור ייבוא והחבילה ממתינה לשחרור.

השאלה שלי ממתי צריך אישור ייבוא למשענות ראש עם מסכי די וי די...?

ככל הנראה אומר לפדקס שיישלחו את זה חזרה לשולח.

ההפתעות לא נגמרות בחברות הללו.

לא יכול לעזור לך בנושא הזה ספציפי, אבל יש לי מסכים עם משענות ראש (שחורים, לא יודע מה צבע הריפוד שלך) שקיבלתי מתנה ואפילו לא התקנתי, אם אתה רוצה אוכל למכור לך את זה במחיר טוב.

פורסם

הריפוד שלי בצבע בז'.

אסף אתה רוצה לומר לי שכל המשענות ראש עם המסכים שמתקינים כאן בהתקנה מקומית כמו בקיה של אישתי הם עם תקינה??

אם כך אי אפשר לייבא בכלל משענות ראש עם מסך,מי ייתן אישור לדבר כזה...?מה התקן לדבר כזה....?מוסך לא מתעסק עם הנושאים הללו ואביזרי רכב למינהם אין להם את הידע לתת אישור למה בתקן ולמה לא ואין להם גם את האינטרס לעשות זאת.

פורסם

לא יודע אם יש להן תקינה או לא.

מה שאני כן יודע, זה שפדקס לא קובעים את הרגולציה, אבל הם בהחלט צריכים לעמוד בה ולכן אין מקום להתרגז עליהם.

• תוכן חדש...