Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד הייתי רוכש בגיחותיי לאירופה את המוצרים של Balea. בדרך כלל בחנויות של DM. לצערי אני מגיע גם למצבים שהאפטרשייב אזל כאשר טרם הספקתי לרכוש חדש, לכן אני מבקש המלצותיכם לחומר טוב, ללא אלכוהול כאמור, שניתן לרכישה דרך הרשת ושלא עולה כאילו עשוי אבקת זהב. לדוגמא, המוצר של סבוקלם עולה כ- 85 ש"ח. מוגזם לדעתי.

תודה.

פורסם

Balea הוא מותג הבית של DM. אכן זול להפליא.

אצלי בבית נוצר מאגר של מוצרי Cien, גם הוא מותג זול שנפוץ בכל אירופה.

מוצרים מסוג ה-balm קיימים בכל חנות פארם. כיון שמדובר במוצרים שאתה מורח על עור הפנים לדעתי עדיף לרכוש אותם בחנות שאתה סומך על שרשרת האספקה שלה, בדומה לתרופה. יש מספיק מותגים, כולל ישראליים, וכיון שמדובר במוצר שאתה רוכש פעם במספר חודשים לא מדובר באיזה הוצאה ענקית שאי אפשר לעמוד בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לניוואה אחלה קרם אחרי גילוח, לא שומני ונספג מהר יחסית. עושה יופי של עבודה עם ריח טוב (חפש את הסנסטיב). 45 שח

*התחלתי להשתמש גם בג'ל גילוח מאותה הסדרה, מעולה.

Screenshot_20170530-105657.jpg

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

המי קולון מכילים, הקרם לא.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
תודה KHC.

היכן אתה רוכש במחיר כזה?

אפשר בבקשה קישור?

התרגלנו לחו"ל אבל המחיר הנ"ל בשופרסל

(אולי בעוד סופרים)

סופר פארם לעומת זאת, מרשה לעצמו לדרוש 70 שח (לפעמים ב"מבצע" השני בשקל או ב10) גנבים.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מי שרוצה לשמור על עור פנים בריא/צעיר להרבה שנים? ממליץ לו להימנע מאלכוהול לפנים. (בכל צורה)

קרם לחות על בסיס מים ללא שומנים - עושה פלאים לעור.

• תוכן חדש...