Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,יס עושקים אותי כבר שנים והתחלתי לחפש תחליף.

סלקום TV נראה נחמד,הבעיה שמגיע עם ממיר אחד והם רוצים 15 ש"ח על ממיר לחודש,ואני צריך לפחות עוד 2.

הבנתי שיש אפליקציה שאפשר להתקין על סטרימרים שאני קונה עצמאית? מישהו יודע איך זה עובד?

בשורה התחתונה הדבר שהכי חשוב לי זה תכנים עם תרגום ותכנית בעברית(יש ילדים קטנים)

ערוץ דיסקברי,זה הדבר היחידי שאני רואה בערך,או לפחות את התכנים שיש בערוץ.

שיהיו סרטים מעודכנים וכנ"ל גם סדרות.

והמחיר שיהיה סביר,בנוסף איך זה עובד מבחינת פס רוחב? לצורך העניין אם יש 3 טלווזיות דלוקות במקביל ישאר לי פס רוחב לדברים אחרים? אני מוריד לא מעט תכנים וגם משחק משחקי רשת.

הדאגה העקרית שלא ישאר לי פס רוחב לשום דבר אחר,וכרגע האזור שאני גר בו מוגבל ל40 מגה.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קודי.

נותן לך ערוצי צפייה ישירה כמו ערוץ 1+2 ועוד שלל ערוצים בינלאומיים כמו דיסקברי ועוד הרבה דברים

כל הסרטים שתרצה+כל הסדרות שתרצה בלחיצת כפתור.

לקחת בחשבון שזה שזה לא יציב 99% כמו יס\הוט אלה יותר בכיוון של 85% אולי אפילו יותר

ולקחת בחשבון שהנוחות שימוש לא משתווה ליס\הוט.

יש הרחבות ייעודיות לילדים שמפוצצים בתכנים.

מעבר לזה, הכל פיקס. אני אישית ממליץ

פורסם

לנו יש נטפליקס ואנחנו מאוד מרוצים. כמעט לכל הסדרות שבדקנו יש תרגום לעברית ויש גם המון תכנים לילדים עם דיבוב לעברית.

יש חודש חינם, אתה יכול לנסות ואם לא תרצה להפסיק אחרי חודש או מתי שתרצה. הרישום והניתוק סופר קלים ונעשים מיידית באינטרנט בלי מעבר דרך כל מיני מוקדי שימור לקוחות מעצבנים שיש בחברות הישראליות.

אתה יכול לצפות דרך הדפדפן, דרך אפליקציה לסטרימר/טאבלט/סמרטפון וגם אפשר להוריד תכנים למכשיר ולצפות בהם אחר כך בלי צורך באינטרנט

פורסם

גם אני חיפשתי תחליף ליס וטרם מצאתי (למשפחה), בינתיים הצלחתי להוריד את המחיר למחיר של לקוח חדש.

סלקום TV יקר לדעתי ביחס למה שמקבלים בתמורה, במיוחד אם לוקחים 4 ממירים או יותר (בפעם האחרונה שבדקתי רצו 30 ש"ח על כל ממיר נוסף).

ניסיתי את נטפליקס, הלכתי שם קצת לאיבוד.. יש המון סדרות, אבל פחות חדשות. אין עדיין ממשק בעברית.

פורסם (נערך)
אריק אם מדובר בילדים אין ככ תחליף ליס ולהוט . אני מסתפק בקודי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

משפט פשוט עצוב.

אני ניתקתי בזמנו את yes, נשארנו רק עם עידן פלוס וזה עוד לפני עידן הקודי ונחש מה קרה לילדים?

כלום!

אף ילד לא השתגע או יצא מגידרו, הם פשוט עשו דברים אחרים שכבר לא מצאו את כל יומם מול המסך הגדול.

כל הנושא של הטלויזיה הרב ערוצית זו פינה בחיי היום שאנחנו אשמים בעצמנו שגרמנו לה להיות מרכזית בשעות הפנאי או להתמכורת גם לנו וגם לילדיינו.

עכשיו תגידו לי מה עם המבוגרים או אלו שאין להם מה לחפש בערוצים עיבריים, אז אתן לכם כדוגמא את חמי-חמתי שגם ניתקו את עצמם מההבל הזה וגם להם לא קרה כלום!

התחילו לדבר יותר בינהם בשעות הערב, נהיה להם רצון גדול יותר לארח חברה למכרים או להתארח במקומות אחרים ולבלות כי הם פשוט לא היו שוקעים כל ערב מול המסך

פשוט תתנתקו מהרב ערוצי הזה, זה דבר שלא אמור להיות קיים בחיי היומיום של בני האדם.

קודי יכול למלא בכיף את הדרישה לסרט טוב מידי פעם באוירה ביתית.

אני גם לא בעד שקודי נהיה אצל רבים המרכז לצפיה בערוצים וסדרות.

אנשים צריכים להבין שצריך לתת למסך כמה שפחות זמן בחיים ולא משנה גילם, שפתם או כמה הם בודדים ומשועממים, יש הרבה חיים מחוץ למסך שגם ככה אנו מבלים לא מעט מול הסמארטפונים

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

^^ יכול להעיד על על עצמי שמאז שהתקנתי קודי, ה TV עובדת ב 80% לפחות פחות שעות ממה שעבדה כשהייתי מחובר ליס. כשהייתי מחובר ליס, הטלוויזיה סתם הייתה דולקת על איזה ערוץ שרץ ברקע. כל מה שהיינו גם ככה רואים זה ערוצי סדרות וערוצים 1-2-10-22.

עכשיו שאין יס ואי אפשר סתם להדליק TV כי אין מה שירוץ ברקע, אז ה TV סגורה רוב היום. פותחים מדי פעם כשרוצים לראות סדרה או סרט וסוגרים. לא שיערתי שככה זה יהיה אחרי שנתנתק מיס, וחייב להגיד שמרוצה מהמצב. כשהילדה רוצה TV, שמים לה איזה משהו מההרחבות וזהו. וגם לא להרבה זמן.

פורסם
משפט פשוט עצוב.

אני ניתקתי בזמנו את yes, נשארנו רק עם עידן פלוס וזה עוד לפני עידן הקודי ונחש מה קרה לילדים?

כלום!

אף ילד לא השתגע או יצא מגידרו, הם פשוט עשו דברים אחרים שכבר לא מצאו את כל יומם מול המסך הגדול.

כל הנושא של הטלויזיה הרב ערוצית זו פינה בחיי היום שאנחנו אשמים בעצמנו שגרמנו לה להיות מרכזית בשעות הפנאי או להתמכורת גם לנו וגם לילדיינו.

עכשיו תגידו לי מה עם המבוגרים או אלו שאין להם מה לחפש בערוצים עיבריים, אז אתן לכם כדוגמא את חמי-חמתי שגם ניתקו את עצמם מההבל הזה וגם להם לא קרה כלום!

התחילו לדבר יותר בינהם בשעות הערב, נהיה להם רצון גדול יותר לארח חברה למכרים או להתארח במקומות אחרים ולבלות כי הם פשוט לא היו שוקעים כל ערב מול המסך

פשוט תתנתקו מהרב ערוצי הזה, זה דבר שלא אמור להיות קיים בחיי היומיום של בני האדם.

קודי יכול למלא בכיף את הדרישה לסרט טוב מידי פעם באוירה ביתית.

אני גם לא בעד שקודי נהיה אצל רבים המרכז לצפיה בערוצים וסדרות.

אנשים צריכים להבין שצריך לתת למסך כמה שפחות זמן בחיים ולא משנה גילם, שפתם או כמה הם בודדים ומשועממים, יש הרבה חיים מחוץ למסך שגם ככה אנו מבלים לא מעט מול הסמארטפונים

מה שמתאים לך אולי לא מתאים לכל אחד.

לי יש טיימר שסופר לאחור כשהילד צופה בטלוויזיה, יש לו כשעת צפייה בשאר הזמן הוא בחוגים.

פורסם

מעולם לא היה לנו כבלים או לווין. עד לפני כחודשיים היינו רק עם עידן+ וגם שם אם כבר ראו משהו זה חינוכית 23, שאגב יש בה אחלה תכניות לילדים.

מלפני כחודשיים עשינו מנוי לנטפליקס. הבנים הגדולים (11, 16) רואים בחדרים שלהם סדרות שמענינות אותם, במחשב האישי (הפעלתי דרישה לקוד לכל תוכן שמוגדר 16+. הגדול יודע אותו הקטן לא). הבן הקטן (4.5) רואה מידי פעם משהו מדובב (יש דווקא לא מעט).

זוגתי ואני פעם בכמה ימים מוצאים זמן לראות משהו בייחד ואז רואים פרק של משהו ששודר לפני שנים (כרגע זה האוס). אני התחלתי לראות Star Trek TNG מידי פעם (אח. הנוסטלגיה)

אני מאוד מרוצה מהסידור.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

עבור מי שלא מחפש ערוצי ספורט, או לזפזפ נטפליקס לדעתי מאוד משתלם.

יש לנו רשימה אדירה של סדרות ששמנו בפייבוריטס שאנחנו רוצים לראות. יש להם ממשק סופר פשוט, לא הבנתי מה זה משנה אם הוא גם בעברית.

אני רק מקווה שעכשיו אחרי שהם גם יהיו חלק מהתכנים שתציע הטלוויזיה של פרטנר, הם לא יתחילו להוריד מהתכנים שהם מציעים.

• תוכן חדש...