Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אך בעל הבית אמר שאין לו את הסוג שאני רוצה,וכל עיניין הדירוג זה שטויות,בקיצר דחף לי צמיג טויו ב450 שקל (כפול 4)לא יודע איך נפלתי,אבל כשהגעתי הבייתה,אומנם ראיתי שזה צמיג יפני ויש גם המלצות,אבל הדירוג לא משהו,המחיר יקר מאוד,ולא מתקרב לצמיגים שרציתי.

מוסר השכל:לא ללכת לצמיגיה לפני שהתקשרת ובדקת שיש את הצמיגים שאתה רוצה,וקיבלת הצעת מחיר סבירה!!

מי דירג את הצמיג ולמה אתה מאמין "לדירוג"?

למה אתה מאמין דווקא לאיזה אתר אינטרנט... לא יודע.

בעל הצמיגייה לא "דחף" לך, הוא שכנע אותך. לגבי המחיר, כבר בדקת כמה עולים צמיגים שרצית, אז למה שילמת יותר?

דרך אגב, אילו צמיגים לא קנית?

והכי חשוב, אם אתה יודע שאתה לא מבין בתחום מסויים, למה אתה ממליץ במקום לשאול?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי הכותרת כבר חשבתי שקנית צמיגים נחותים כדי לחסוך כמה גרושים ואתמול בבלימת חרום לא הצלחת לבלום או איבדת אחיזה ועכשיו אתה כותב ממיטה בבית חולים חס וחלילה, כדי להזהיר אחרים.

סה"כ קנית צמיגים של חברה טובה, וראית שהדירוג הוא לא משהו. הדירוג באתרים זה לא הכל.

זה לא שהצמיג לא טוב, ואני מבין שגם המחיר סביר.

סע בדרכים טובות, שאלה יהיו כל הצרות שלך!

פורסם

היום כשלכל אחד יש את האינטרנט בכיס באמת קשה להבין איך משלמים הרבה יותר מהמחיר הממוצע...

לעניינו של הצמיג, הוא בהחלט טוב ומומלץ כמו שציינו.

• תוכן חדש...