Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב מעל מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיקלול 13.000 לא רע :)

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מדובר על רכב מבוקש או מיוחד, ולכן הסכויים לקבל מעל מחירון (ואם תשאל גם מחירון) הם אפסיים. הרכב שלך בן 15 וב-13K ש"ח בשוק המוצף שלנו יש לו מעט אלטרנטיבות שמבחינת ערך לכסף עדיפות בהרבה.

אם תבקש מעל מחירון, ספק אם בכלל יתקשרו אליך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תלוי גם בביקוש , לי הציעו על רכב שווה ביום טוב 9 במחירון, 15 ! הבוחן במכון טסטים... עניין של מזל גם .

יש הבדל גדול בין הציעו לשילמו.

פורסם

סתם דוגמה טרייה - לפני שבועיים פרסמתי לידידה מזדה לנטיס 2002 מנוע 2 ליטר, אוטומטית, יד ראשונה, עם 120 אלף קילומטרים ב 15 אלף שקלים. היו הרבה מתקשרים, אבל לא היו מוכנים לשלם מחיר מבוקש.

היום הוחלט להוריד את הרכב מהלוח ולהשאיר אותו כרכב נוסף בבית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש הבדל גדול בין הציעו לשילמו.

מכיר אותו אישית, מכיר גם את ההצעות מהחלון ברמזור... ובאמת בכנות? לדעתי היה מרוויח מהעסקה, אפילו פה בפורום כשרציתי למכור הציעו 15 פנים מול פנים.

פורסם
היית צריך לרוץ למלא טוטו באותו היום.

היו לי כמה ימים כאלה, עד שלא ראית את הרכב אל תשפוט כל כך נחרצות .

פורסם

מכרתי רכבים ביותר מכפול ממחיר מחירון ומכרתי ב40 פחות. הכל עניין של היצע וביקוש.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
סתם דוגמה טרייה - לפני שבועיים פרסמתי לידידה מזדה לנטיס 2002 מנוע 2 ליטר, אוטומטית, יד ראשונה, עם 120 אלף קילומטרים ב 15 אלף שקלים. היו הרבה מתקשרים, אבל לא היו מוכנים לשלם מחיר מבוקש.

היום הוחלט להוריד את הרכב מהלוח ולהשאיר אותו כרכב נוסף בבית.

לפני כמעט 3 שנים פרסמתי את הלנטיס 1.6 של אבא שלי. שנת 2000 יד1 עם 140kkm. כשלוי יצחק מתמחר ב11.5k, המודעה הייתה 15k.

כמות הטלפונים הייתה מטורפת, אבל אבא שלי כבר קבע להיפגש עם מישהו (בטעות נקב במחיר מעט נמוך יותר), אנשים הציעו לו בטלפון יותר מ15 רק שיפגש איתם וישחרר את האוטו (כמובן שזה לא קרה והרכב נמכר לחמו של חבר פורום במחיר שננקב בטלפון).

אני חושבת שדווקא ברכבים הזולים עם נתונים יפים הרבה יותר פשוט לקבל מעל המחירון מאשר ביקרים. כיוון שההפרשים נמוכים יותר וסט צמיגים+טיימינג כבר שווים עשרות אחוזים משווי הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מסכים, ברכבים זולים ופופולריים - אקזמפלרים שמורים יימכרו מהר ומעל המחירון.

אבל גם אז בגבולות ההיגיון.

לשלם 3.5 אלף מעל על לאנטיס שמורה מאוד זה הגיוני.

לשלם 7.5 מעל זה כבר לא היה קורה בכזאת קלות.

פורסם

אין שחור ולבן, לפעמים יש בן אדם שמחפש משהו מאוד מאוד ספציפי... ואז גם אמריקאית מזדקנת יכולה להמכר מעל המחירון.

מכרתי פיאט פנדה 2006 מעל המחירון, 4000 אפילו לא התמקחתי זה מה שהבן אדם היה מוכן לשלם ורצה לשלם והתאים לי .

פורסם

לבקש אפשר, יש סיכוי טוב שתקבל אם הדגם מבוקש. הבעיה היא, ממה שאני מכיר, דגמי ה-1.8T 20V הם המבוקשים ואכן נסחרים הרבה מעל מחירון. הדגמים האטמוספרים הרבה הרבה פחות מבוקשים.

פורסם (נערך)

אני מכרתי את הפביה הידנית שבחתימה שלי לפני חצי שנה ב 2000 מעל המחירון וזאת לאחר שהטיפול הראשון אחרי סיום אחריות נעשה עצמאית והקונה ידע זאת כבר בטלפון הראשון ולא, הוא לא היה חבר בפורום.

לקח את האוטו לבדיקה והבודק אמר לו קח ת'אוטו מהר, חבל על הזמן.

לאחר העברת בעלות לימדתי אותו איך מחליפים מסננן אוויר ומזגן ואפילו הבאתי לו אחד מכל סוג מתנה (מקורי ו MANN ) כי לא תכננתי למכור את הרכב בהתחלה. הדגמתי לו והסברתי איך עושים שמן ופילטר שמן אבל זה הוא העדיף להשאיר למוסך. הוא הודה לי ממש ואמר שזה ממש מרשים אותו שיש עוד אנשים שככה יודעים ואוהבים לעשות דברים ברכב שלהם לבד אבל אמרתי לו: זה לא חוכמה, שעובדים בתחום זה בא לבד... וגם אני לא יודע לעשות הכל ברכב והולך עדיין למוסך (לרון) מתי שאני לא רוצה, או לא יכול, או לא יודע לעשות דברים לבד עם הגולף הקשישה הנוכחית. יש אנשים שיידעו להעריך ולתת קצת יותר על רכב ששווה את זה רק צריך להיות סבלניים. כמובן שהיו לפניו כאלה שהתעניינו ולא המשיכו לשלב הבדיקה אבל ההפסד היה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם

גם הלנטיס וגם הפאביה זה סיפור אחר מהלאון,

פשוט שלא ישלה את עצמו הסיכוי לקבל מעל מחירון לכזה רכב נמוך מאוד, כך שגם לדעתי חבל על ההשקעה.

• תוכן חדש...