Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אוטו של אשתי, פוקוס 2010, 167 אלף ק״מ. עבר טיפול שגרתי לפני כשלוש שבועות במוסך מורשה והכל היה תקין.

היום פתאום בהתנעה ראשונה להיום, התחיל לקרטע סל״ד לא יציב, נורת בדוק מנוע מהבהבת ולפעמים דולקת קבוע. אם מנסים לנסוע זז בקושי וגם נכבה.

יש ריח חזק של דלק באוויר.

חשדתי שהוא עובד על 3 מצתים, ניסיתי כל פעם להוציא כבל הצתה אחר וכל פעם היתה תגובה של גמגום או אפילו נכבה המנוע.

מה לדעתכם הכיוון מחשבה במקרה הזה?

תודה מראש

פורסם

אכן בעיית הצתה כשנורת צ'ק אנג'ין מהבהבת - יכול להיות פלאגים, קוילים או חוטי הצתה.

ראשית תתחבר עם סורק תקלות ותשלוף קוד תקלה שיכוון אותך.

ציין מהיכן אתה בארץ כדי שמישהו כאן יוכל להשאיל לך סורק.

Stay Dirty

פורסם

אני מאזור עמק חפר,

קויל הוחלף בחדש לפני כחצי שנה. הפלאגים לא הוחלפו בטיפול האחרון, לא זוכר מתי כן (כמובן הכל מתועד ומסודר במוסך וגם אצלי).

חוטי הצתה נראים תקינים ויזואלית.

פורסם

הבעיה שאין לי סורק והיום כולם סגורים בגלל החג.

ניסיתי להוציא חוטי הצתה אחד אחד, הראשון והרביעי אין ניצוץ כאשר אני מוציא אותם וצליל המנוע לא משתנה. השניים האמצעיים כן יש ניצוץ. אומר משהו?

פורסם (נערך)

בדקתי מה הוחלף לפני חצי שנה, כתוב סליל הצתה אחד, עלותו 310₪.

אני לא יודע אם יש סליל משותף או לא. יש קויל איפה שיוצאים ארבעה חוטים ויש מקדימה חלקים ירוקים קטנים מול כל פלאג. נראה לי שהם הסלילי הצתה

עריכה אחרונה על ידי adel
פורסם

פירקתי את סליל ההצתה, יש עליו תאריך מ 29.3.06 למרות שלפי המוסך הוחלף בשנה האחרונה!

האם כל הזמן ובכל החוטים צריך להיות ניצוץ אם מוציאים את החוט הצתה מכיוון הסליל?

פורסם

אפשר להוריד torque ולאפס את התקלה, למרות שמנסיון עם פוקוס לאחר כמה מחזורי נסיעה זה יעלם לבד .

כמובן לאחר החלפת הסליל.

• תוכן חדש...