Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי ביונדאי i30cw

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורד היתה של מחזיר שמן שהיה פורץ ומגיע למצמדים ובשל כך הגיר היה מחליק והבלאי היה גבוהה,בנוסף היתה נפגעת הסחיבה ועוד מיני בעיות.

גירים אלה אני אישית לא אוהב כי הם עדיין טיפה לא נוחים בפקקים,בנוסף המערכת לא תמיד יודעת לכוון את הקלאץ' ועש צורך לבוא למוסך לעדכון גיר פעם בתקופה...

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

פורסם

שלום

אני מבין שאתה מתייחס לרובוטי ביונדאי

הרובוטי בקיה סיד בסדר??

זה לא גיר זהה בשתיהן?

היו לי 60 רכבים כאלה, אני לרוב לא טועה... חפש שרשורי עבר על הפוקוס, והסקודות .

אני הכי אוהב בגיר הזה, שאחריי פקק של 20 דקות באיילון הוא מבקש ממך 7 דקות מנוחה .

לאחר עדכון גרסא, הוא כבר לא מבקש מנוחה " כדי לא להפחיד" את הנהגים, הוא פשוט דופק בכל ההילוכים במשך 7 דקות .

אין מה להשוות לאיוניק/ קיה סיד .

סך הכל זה פורום, לא בית משפט... אני לא הולך להציג ראיות .

אשמח לשתף מנסיון.

פורסם (נערך)
היו לי 60 רכבים כאלה, אני לרוב לא טועה... חפש שרשורי עבר על הפוקוס, והסקודות .

אני הכי אוהב בגיר הזה, שאחריי פקק של 20 דקות באיילון הוא מבקש ממך 7 דקות מנוחה .

לאחר עדכון גרסא, הוא כבר לא מבקש מנוחה " כדי לא להפחיד" את הנהגים, הוא פשוט דופק בכל ההילוכים במשך 7 דקות .

אין מה להשוות לאיוניק/ קיה סיד .

סך הכל זה פורום, לא בית משפט... אני לא הולך להציג ראיות .

אשמח לשתף מנסיון.

+1.

בחברת הליסינג בה אני עובד מגיעים אליי לפעמים לקוחות עם ההתרעה של הגיר כאשר הם נוסעים בפקקים ועליות ממושכות כמו בירושלים שנעלמת אחרי כמה דקות (או אפילו אחרי נסיעה שלמה, עד ההנעה הבאה). כולם עברו עדכון גרסה, והוא מתפקד בסדר בסך הכל. יש לו כמה פאשלות, אבל גם הסיד בדיוק אותו הדבר. מבחינת ההתנהגות שלהם אין מה להשוות ל-DSG, אבל הוא די אמין יחסית לגיר מסוגו. כן נתקלתי בתקלות גם בסיד וגם ביונדאי שלא היו קיימים עם גיר פלנטרי רגיל (ככל הנראה), אבל בכמות קטנה. בטח בהשוואה לפוקוס הרובוטיות או ה-DSG.

לדעתי הוא גם נוח יותר ומגיב יותר טוב מהגיר שנמצא למשל בפלואנס דיזל (שגם הוא לא בעייתי במיוחד מבחינת אמינות). אני גם מעדיף אותו מאשר האוטומטי פלנטרי המסרס והאיטי שהיה לפני מתיחת הפנים.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
  • תוכן חדש...