Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לחשבון אשראי שלי כמו שאני רגיל לעשות אחת לשבוע, ושמתי לב שחייבו אותי בשאוורמה מסויימת ב888 שקל במקום 88, איך להתנהל נכון מעבר ללפנות לבעל העסק? מאז העסקה עבר נכון לעכשיו 9 ימים.

תודה.

פורסם

לי גם קרה מקרה דומה בסורוקה.

חוייבתי על בגט 360 ₪ במקום 36₪.

יש לציין שמיד בוצע ביטול וחיוב מחדש.

אבל את זה גיליתי אחרי כמה ימים בבדיקה בחשבון או התקשרות למוקד (אני כבר לא זוכר איך) .

Sent from my Le X820 using Tapatalk

פורסם

למיטב ידיעתי אם אתה מצהיר שהחיוב שגוי יזכו אותך תוך כמה ימים, במיוחד לאור העובדה שחיוב של 880 שקל בשווארמיה הוא נדיר יחסית ולאור העובדה שאתה לא "מבטל עסקאות סדרתי". יתכן שיתעכב במקצת בגלל החגים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שאלה אחרת אך בנושא.

אני מנוי בשירות מסויים שבסיסו בארה"ב. אותו נותן שירות לא מאפשר לי לבטל מנוי דרך האינטרנט אלא רק דרך הטלפון. בקיצור לא מעוניין להתקשר אליהם.

אם אני מבטל דרך כרטיס האשראי, למה אני צפוי בהמשך?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
נכנסתי לחשבון אשראי שלי כמו שאני רגיל לעשות אחת לשבוע, ושמתי לב שחייבו אותי בשאוורמה מסויימת ב888 שקל במקום 88, איך להתנהל נכון מעבר ללפנות לבעל העסק? מאז העסקה עבר נכון לעכשיו 9 ימים.

תודה.

אתה אפילו לא צריך לפנות לבית העסק. תפנה לחברת האשראי, תציין שרכשת את מנת השווארמה היקרה בעולם והם כבר יבצעו את הבירור מולם. אם הם יכחישו, יבצעו בירור ביניכם בשיחת ועידה (לא מאמין שיגיע לזה).

פורסם

בגלל זה גם אם קניתי קפה ב5 שח אני מבקש קבלה כדי לראות שלא עקצו אותי ב 555 ולא פעם קניות של 42 יצאו 420 או 12 יצא 122.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ךפני כמה שבועות קניתי בקפיטריה של האונ' איזה שני חטיפים שעלו 12 שקלים או משהו כזה.

המוכר שאל אם אני צריך קבלה ואמרתי שלא.

שאלה די סטנדרטית ולא העלתה חשד כי הם תמיד שואלים שם.

אחרי כמה ימים ראיתי את החיוב שלי וגם שני חיובים נוספים באותו יום בשעה מוקדמת יותר על אותו הסכום. כלומר סהכ 36 שח במקום 12 או משהו כזה.

פניתי לקפיטריה לא ידעו על מה אני מדבר המנהל לא היה. אמרו תבוא ביום אחר.

פניתי לחברת האשראי ואמרתי להם את מה שאירע. תוך יומיים חזרו אליי ואמרו שמבטלים את 2 העסקאות המומצאות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בגלל זה גם אם קניתי קפה ב5 שח אני מבקש קבלה כדי לראות שלא עקצו אותי ב 555 ולא פעם קניות של 42 יצאו 420 או 12 יצא 122.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אני תמיד מבקש קבלה כי אני מאלה ששומרים קבלות כעשור, בניגוד לנורמה...

בכל מקרה, חברות האשראי מטפלות ביעילות ובזריזות בבעיות חיוב, בלי ויכוחים וטרטורים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני מבקש קבלה ומציץ בה מיד, למרות שזה לא תמיד קל (מה לעשות, בגיל שלי כמעט אי אפשר לקרוא בלי להרכיב משקפיים, וזו טרחה נוספת).

בשנים האחרונות היו לי במשפחה מקרה של גניבת כ"א וניצולו על ידי הגנב (כ-300 ש"ח) ושני ניסיונות הונאה בכ"א - כל מקרים טופלו היטב על ידי החברה (במקרה שלי - ישראכרט).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...