Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ כביש (קרוס) עד 75 אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב אז ככה: מרגיש שהגיע הזמן להתחדש, מאוד רוצה לראשונה רכב גבוה וחושב על קניית ג'יפ כביש עד תקציב של 75 אלף ש"ח (זה הגג אשמח להצעות גם בפחות)

מה שהכי חשוב לי זה אמינות, עלויות תחזוקה, הנאה מהרכב וצריכת דלק (אני יודע שג'יפ צורך יותר אבל לא בא לי רכב שצריך תחנת דלק בבגאז'). יכולות שטח זה ממש לא בראש מעיניי.

לפי מה שבדקתי בתקציב שלי אני יכול פחות או יותר לרכוש הונדה crv 2010/טוסון, קשקאי/ייטי/ סוזוקי קרוסאובר 2012-3.

אציין כי הרכב לא חייב להיות ענק (בד" כ נוסע זוג אבל יש לי גם 2 ילדים).

ההונדה החדשה ה-hrv מתאים לי בול מבחינת הגודל ואני קצת משוחד (מת על הונדה) הבעיה שזה רכב מאוד יקר ואין לו שנתונים ישנים מ2016. אגב, בגלל זה אני נוטה כרגע לcrv אף על פי שהוא נראה לי גדול מדי לצרכיי.

אשמח מאוד לייעוץ ממבינים לגבי החלופות שהצעתי או לדגמים נוספים שיכולים להתאים.

תודה וחג שמח!!!

פורסם

אם אתה מחפש קרוסאובר חסכוני יחסית ותחזוקה סבירה הייתי הולך על הסוזוקי קרוסאובר או על הקשקאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...