Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הרבה התלבטויות, החלטתי להזניח את היפניות שרכשתי עד עכשיו ולתת הזדמנות לסיטרואן וללובינסקי.

קראתי כאן המון חוות דעת חיוביות, אבל נתקלתי בהטייה כבר בתחילת הפניה אליהם - ולכן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות.

בינתיים חייב לציין שהחוויה ממש מאכזבת:

הרשת מלאה בפרסומות על C3 וכתוב שכרגע המבצע כולל טרייד אין במחיר מחירון

ובכוכבית מצויין מפורשות שמחירון הרכב לדגם המפואר הוא 94900 ש"ח.

הגעתי לסוכנות ונאמר לי שזה מחיר רק ללא טרייד אין. הראתי להם את המודעה והסברתי שרשום מפורשות שזה המחיר, בלי שום מילה "השקה" ובלי כוכביות. אמרו לי שהמודעה לא מדוייקת... ושהמחירון הוא 100K אם אני עושה טרייד אין.

התעצבנתי, אבל נשכתי שפתיים והמשכתי...

אמרתי טוב, אז נלך על מחיר 100K עם טרייד אין במחיר מחירון, כפי שאתם כותבים.. בהתחלה אמרו לי שהמבצע כבר נגמר, הראתי להם שוב את הפרסומים שלהם, ואז אמרו לי שהמבצע לא נגמר אבל הוא לא לכל הרכבים.

בסופו של דבר, הציעו לי על הסופר מיני היפנית שלי שהמחירון שלה 32K רק 22K ורכישת C3 ב- 100K...

אם זאת לא הטייה, אז מה כן?!

אין לי זמן וכח לפנות למועצה הצרכנים וכו'... סתם שתדעו שתכירו.

בנוסף כמעט ולא ידעו פרטים על הרכב- שאלתי מתי אמור להגיע עם מערכת בלימה אוטונומית (בפרסומים שונים בעיתוני רכב, ציינו שיגיע בקרוב) - לא היה להם מושג על מה מדובר.

בקיצור, אם ככה מתנהלים בשלב המכירה - וויתרתי.

אשמח לשמוע הצעות על סופר מיני אלטרנטיבית בתקציב של סביב 90 - 95K.

הרכב חייב להיות בטוח מאוד.

אשמח לסאן רוף / גג שקוף - לא חובה.

הרכב משמש לכ- 15 - 18 אלף ק"מ בשנה, עירוני / בינעירוני קצר. מדי פעם הסעה של 1-2 ילדים. רב הזמן לבד.

רכב שני במשפחה.

תודה רבה,

ל.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

חבל, הסיטרואן רכב מצוין.

אבל למה אתה בטוח שתקבל מחירון טוב בטרייד על הרכב הישן שלך לעומת מה שהוצע לך בסיטרואן?

ניסית לגשת לסוכנות אחרת?

הייתי בודק את הקליאו,קרסו נתנו לאבא שלי מחירון על ה107,וגם לי הוצע מחירון על הפנדה בזמנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מצפה בטרייד לקבל מחירון, אלא אם... כתוב שהמבצע שלהם הוא "טרייד אין במחיר מחירון".

חבר שלי רכש ניסאן חדשה וקיבל עבור מגאן (!!!) מחירון בלי שנאמרה לו מילה.

זאת המשמעות של המבצע.

ופה התחושה היא תחושה רעה של מלכודת, שרק מושכים אותך לאולם תצוגה...

לגבי האופציות שהזכרתם - הסוויפט החדשה לפי הפרסומים מגיעה בלי מערכות הבטיחות - לכן פחות רלוונטית.

קצת פחות מתחבר לקליאו.

אבדוק את הפאביה.

לגבי הג'אז - למה הכוונה ב"לא ממהר"?

תודה

פורסם

המנוע, למרות שהוא חסכוני, לא כזה חזק, ומפיק את עיקר כוחו בסל"ד מאוד גבוה ורועש.

אם אתה נהנה מלחיצות פאביה או 208 טורבו תתאמנה לך יותר טוב.

פורסם
חבל, הסיטרואן רכב מצוין.

אבל למה אתה בטוח שתקבל מחירון טוב בטרייד על הרכב הישן שלך לעומת מה שהוצע לך בסיטרואן?

ניסית לגשת לסוכנות אחרת?

הייתי בודק את הקליאו,קרסו נתנו לאבא שלי מחירון על ה107,וגם לי הוצע מחירון על הפנדה בזמנו.

אותו דבר היה לי עם הקיה ריו בזמנו - הציעו מחירון בקלות וללא מיקוח.

אני היום קיבלתי קליאו לייף בת 3 חודשים מהעבודה, כרכב פרטי(שבא ברמת גימור גבוהה יותר) מדובר ברכב ממש לא רע(נוח,מנוע-גיר לא רעים ומרווח מקדימה אבל קצת פחות לנוסעים מאחורה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מבין לגמרי את ההרגשה שלך אבל אני אישית לא הייתי פוסל רכב שמלכתחילה רציתי, בגלל התנהלות של היבואן כלפיך. כן, יכול להיות שההתנהלות לא תקינה (יש ים של פרשנות משפטית לכל המבצעים האלה וכו) והם כנראה קצת פישלו, אבל תכלס, אתה קונה סיטרואן, לא לובינסקי (ככה אני רואה את זה בכל אופן) ואם זה הרכב שמתאים לצרכים, למה לוותר? לרכב שילוב מנוע/גיר יותר ממספק ביחס להרבה עגלות בשוק (ויסלחו לי חובבי יאריס וג׳אז) והוא גם נראה מצוין. הרנו אגב, היתה הבחירה השניה שלי אם הייתי במקומך. נהגתי קצת ברכב והוא חזק, נוח יחסית ומרווח (מקדימה בכל אופן). לגבי ואגיות, ת׳אמת? עד כמה שהפאביה או האיביזה מפתות, עד שלא אפסיק לקרוא מדי שבוע שבועיים על עוד תקלה ב DSG 7 (עם תגובה לאחר מכן שהחל מ 2000 ו, אין יותר תקלות בגיר...) אני פשוט לא הייתי מסכים להיכנס להרפתקה הזאת. לא משנה כמה הרכבים האלה איכותיים ברוב הפרמטרים. זה סכום כסף לא מבוטל ואין שום סיבה כשיש מתחרות ראויות לא פחות. בהצלחה בכל אופן.

פורסם

מעצבן לשמוע את כל מה שעברת..

אתייחס רק לנושא התמורה המגוחכת שהציעו בגין הרכב הישן שלך,

ללא קשר ללובינסקי, ברוב המקרים בטרייד אין מורידים בין 10-20% (למעט אם מדובר באקזמפלר מיוחד וכו').

בשנה שעברה במהלך שיחת טלפון עם צ'מפיון, כשחשבנו לשדרג לגולף דור 7 ורק ע"פ הנתונים היבשים הם הורידו 10% וציינו שזה עוד לפני בדיקה.. כלומר עשו כבר הכנה להכנסה של האלמנט :lol:

כנ"ל גם בסוכנות של סיאט בהרצליה, כשהתעניינתי באותה תקופה בשדרוג לליאון FR.

זו אחת הסיבות שהחלטתי להישאר עם הרכב הקיים.

פורסם

אני בכול זאת הייתי הולך לסוכנות אחרת,חבל שתפסיד רכב שאתה רוצה בגלל סוכנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בא נדייק - לא כל רכב בכל מצב יקבל מחירון, ככל שהרכב יקר יותר הסיכוי שיקבל מחירון יורד.

מחירון מקבלים על רכב שלא צריך להשקיע בו - אם יש פגמים - הם יורדים מהמחיר.

ולגבי סיפור הניסאן והמגאן - סביר להניח שאם הבחור היה בא עם מזומן הוא היה מקבל הנחה שהיתה מכסה לו את ההפרש בין מחיר השוק למחיר ה"מחירון" ומותירה לו עודף לגרעינים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים שלא צריך לפסול, ונסיעת המבחן הייתה חיובית סה"כ.

אבל גם לפרסם מחיר מחירון אחד במודעה ואחר בפועל וגם לפרסם משהו שאין לו קשר עם המציאות לגבי הטרייד...

לא יכולים לעמוד בזה - אל תפרסמו.

ומילא שהרכב שלי היה לא סחיר. מדובר ביפנית סופר מבוקשת שאוכל בקלות למכור סביב מחיר המחירון (פשוט רציתי לוותר על כאב הראש).

להציע 1/3 מחיר פחות?

לגבי הרכב עצמו:

אהבתי מאוד למעט היעדר מערכת בלימה אוטונומית.

קראתי שאמור מתישהו להגיע איתה, אבל בסוכנות לא היה מושג על מה אני מדבר...

הייתי מוכן לקפוץ להרפתקאה צרפתית, כי 5 שנות אחריות הרגיעו אותי.

פורסם

יש גם גיר יפני וסך הכול המנוע כבר רץ ב208 קרוב לשנתיים כבר.

• ספונסר פורום
פורסם

ל. שלום,

פנינו אליך אתמול בערב בהודעה פרטית.

אנחנו מצטערים על התחושה עימה יצאת מאיתנו.

אם אתה מעוניין, נשמח אם תעביר לנו שם וטלפון ונדאג שמישהו מאנשי סיטרואן ייצור עימך קשר וינסה לתקן את הרושם שקיבלת,

בברכת חג שמח,

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...