Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרבה דברים פה הם טעם וריח - אישית הרבה מהיתרונות שלך לדעתי יכולות להיות חסרונות,

- הגיר הרציף של הגאז' זוועתי! מושך הילוכים ויוצר רעש לא נעים בתא הנוסעים.

- לא מזהם פחות משאר הרכבי טורבו עם המנועים הקטנים בקטגוריה.

- אמינות? דורות קודמים לא בהכרח רלוונטים(הרכב השתנה), אני דווקא נתקלתי בכמה גאז הייבריד שבאיזור ה100K שבק בהם הגיר הרציף חיים - לא בהכרח מעיד על בעיה אבל המיתוס האל מותי שלהן לדעתי מוגזם.

מה שכן אני נותן לה זה הרבה מערכות בטיחות מקוריות של היצרן בדור החדש.

לא אוהב את הגאז' - לא מבין מה הרוח והצלצולים סביבה.

הגיר לא מושך הילוכים, כי אין כאלה מעצם היותו גיר רציף. בנסיעה רגועה הסל''ד לא עובר את ה 2000. אם תלחץ עד הסוף אז כן יש סלד גבוה ורעש.

לגבי האמינות , הג'אז נבחרה לרכב הכי אמין ע''י הבריטים. (לא יודע לגבי ההיברידיות אבל זה פחות רלוונטי ). נחייה ונראה לגבי הדור החדש. אני מהמר על אמינות טובה , במיוחד בהשוואה לצרפתיות סוררות, לגיר של הוואגיות , ולרכבי טורבו.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין סיבה שהדור החדש לא יפגין אמינות טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הוא כבר שנים מפרסם שהוא עובד של מאיר.

ואיפה הוא לכלך על המתחרות?

כנראה שאני לא קורא כאן מספיק, וליכלוך היא מילה מעט קיצונית, אבל כשאני קורא בשירשור הזה גופו ביקורת על לובינסקי בצד דברי שבח לג'אז ולטרייד אין של היבואן שלו, ובזכרון העמום קטילות של טיפו פוקוסים ועוד כהנה וכהנה, מתעוררת אצלי תחושה לא נעימה שראוי להפיגה באמצעות גילוי נאות, לא כזה שיגיע בקצה השירשור כהצעת עזרה מבורכת לכשעצמה לחבר כאן, אלא מלכתחילה.

פורסם

אני לא רואה את זה כמוך.

אם אני עובד אצל יבואן - זכותי לכתוב כמשתמש פרטי כאן בפורום.

אני לא נציג של היבואן.

אם אני יודע שליבואן שלי יש עסקה שיכולה להתאים לך - אני יכול להציע לך את זה כחבר פורום.

בטיפו לדעתי הוא כתב שהלאון עדיפה משמעותית - גם אני חושב ככה. אז מה? מה זה משנה לו כעובד של מאיר אם תקנה טיפו או לאון?

בפוקוס אני לא זוכר.

הבחור לא נציג מכירות ותאמין לי שהם מסתדרים שם במאיר גם בלי שהוא יעשה פישינג לאנשים פה בפורום.

הוא כבר שנים חבר ומייעץ.

פורסם
כנראה שאני לא קורא כאן מספיק, וליכלוך היא מילה מעט קיצונית, אבל כשאני קורא בשירשור הזה גופו ביקורת על לובינסקי בצד דברי שבח לג'אז ולטרייד אין של היבואן שלו, ובזכרון העמום קטילות של טיפו פוקוסים ועוד כהנה וכהנה, מתעוררת אצלי תחושה לא נעימה שראוי להפיגה באמצעות גילוי נאות, לא כזה שיגיע בקצה השירשור כהצעת עזרה מבורכת לכשעצמה לחבר כאן, אלא מלכתחילה.

תקרא קצת יותר תגובות שלי לפני שאתה מגיב ומחליט.

תשנן את זה טוב- אני אדם פרטי וזכותי המלאה להגיב כאן כאחד כזה. מעולם לא הסתרתי את מקום העבודה שלי ונראה לי הזוי להזכיר אותו בכל דיון.

הטיפו מתחרה של הג׳אז, כמו שאתה מתחרה שלי.

הפוקוס האכילה מרורים עשרות אלפי ישראלים וזו עובדה, גם אם היא לא נעימה לך (אני חושב שבגרסה הידנית והספורטיבית היא מכונית מצוינת ומהנה לנהיגה).

אני באמת מצטער שבמסגרת העבודה אני מכיר גם אנשים שעובדים אצל יבואנים אחרים ומשתפים במידע (כמו על מנוע ה-1.2).

אם אחרי כל התגובה הזו אתה עדיין מרגיש לא נעים, תבדוק את עצמך.

תודה רבה לחבר נאקמיצ׳י וחג שמח.

פורסם (נערך)

ראשית מודה על המחמאה, אנחנו באמת לא מתחרים, אבל C3 וג'אז למשל כן. אתה לא רואה בעיה אתית, כנראה שגם החבר נאקאמיצ'י לא, אולי גם אחרים, אני כן, משתתפים באתר פומבי כזה המקיים דיונים חופשיים לרבות כאלו בהם הם ממליצים לאחרים לבחור או לא במכוניות מסוימות, ראוי שיגלו אם יש להם ענין בתוצאות המלצתם. די אלף בית הסיפור הזה. חג שמח וכשר שיהיה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לא אוהב את הגאז' - לא מבין מה הרוח והצלצולים סביבה.

מרווח פנים, וגמישות ייחודית בהזזת המושבים, ליצירת חלל הטענה ללא תחרות.

גירסת הייבריד.

תנוחת ישיבה גבוהה, עם ראות מעולה (כמו מיניוואן קטן).

הג'אז מכונית מרווחת מאוד ופרקטית, ויכולה לשמש תחליף לקומפקטית בגלל זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ראשית מודה על המחמאה, אנחנו באמת לא מתחרים, אבל C3 וג'אז למשל כן. אתה לא רואה בעיה אתית, כנראה שגם החבר נאקאמיצ'י לא, אולי גם אחרים, אני כן, משתתפים באתר פומבי כזה המקיים דיונים חופשיים לרבות כאלו בהם הם ממליצים לאחרים לבחור או לא במכוניות מסוימות, ראוי שיגלו אם יש להם ענין בתוצאות המלצתם. די אלף בית הסיפור הזה. חג שמח וכשר שיהיה לכולם.

אין צורך ב"גילוי נאות", כל עוד העובדה אובייקטיבית ו/או מבוססת (וגם דעה זה בסדר בתנאי שמודיעים שזו דעה). לא אמור לעניין אותי איפה הוא עובד ולא צריך לחדור לו לפרטיות.

תחשוב על זה, זה סתם בולשיט שמישהו צעק לאוויר.

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

דווקא כשמדובר אכן ב"בולשיט" שנזרק לאוויר ואין מאחוריו כלום לרבות היכרות עם הזורק, האפשרות לבדוק אם דעה היא אובייקטיבית או מבוססת, אינה קיימת כידוע. לי אין ויכוח אתך על מידת ההסתמכות הראויה על המלצות כאן או במקום אחר, יש כאן מאידך לא מעט הכרות תודה על המלצות, אפילו לא מעט מחברים שהמלצות כאלו עזרו להם להחליט. כשמדובר בהחלטה שהיא בין השאר תוצאה של אינטרס, ראוי שהאינטרס של הממליץ יהיה גלוי. אני משתתף גם בפורום שעוסק בתחום שונה לחלוטין, כל משתתף שם שעיסוקו נוגע בתחום הענינים שהפורום דן בהם, מופיע לצד האומטיקון שלו הכיתוב "עוסק בתחום", כך ראוי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

כשממליצים לך על משהו, אתה יכול לשאול מאיפה הידע והניסיון כדי לוודא, אבל אם הוא המליץ לך על פוקוס ידנית אז אין קשר לעבודה אצל מאיר.

כשימליץ על ג'אז יוכל לספר לך שהוא עובד שם אם ירצה וככה הוא מכיר ויכול להמליץ.

ולהפך, גילוי נאות יכול לגרום לך כמחפש המלצה לחשוב שהדעה לא אובייקטיבית ודווקא אצל האדם הזה ספציפית היא כן. בקיצור, אין טעם.

ט.ל.ח

פורסם
דווקא כשמדובר אכן ב"בולשיט" שנזרק לאוויר ואין מאחוריו כלום לרבות היכרות עם הזורק, האפשרות לבדוק אם דעה היא אובייקטיבית או מבוססת, אינה קיימת כידוע. לי אין ויכוח אתך על מידת ההסתמכות הראויה על המלצות כאן או במקום אחר, יש כאן מאידך לא מעט הכרות תודה על המלצות, אפילו לא מעט מחברים שהמלצות כאלו עזרו להם להחליט. כשמדובר בהחלטה שהיא בין השאר תוצאה של אינטרס, ראוי שהאינטרס של הממליץ יהיה גלוי. אני משתתף גם בפורום שעוסק בתחום שונה לחלוטין, כל משתתף שם שעיסוקו נוגע בתחום הענינים שהפורום דן בהם, מופיע לצד האומטיקון שלו הכיתוב "עוסק בתחום", כך ראוי.

למי שיש רכב מסויים בבעלותו, יש לו אינטרס, יותר מלמי שעובד במקום שמוכר רכבים, אלא אם הוא איש המכירות עצמו והעמלה מגיעה אליו.

יש כאן כמה וכמה שעובדים בתעשייה, מכל מיני כיוונים.

בשביל זה יש בפורום מגוון של דעות, כדי לקבל תמונה מלאה ומאוזנת.

בכל מקרה, מנהלים מנהלים משתמשים, לא משתמשים.

אם יש לך בעיה עם התנהלות של משתמש, פנה לאחד המנהלים. אנחנו נדע לבדוק, ואם צריך לפעול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מרווח פנים, וגמישות ייחודית בהזזת המושבים, ליצירת חלל הטענה ללא תחרות.

גירסת הייבריד.

תנוחת ישיבה גבוהה, עם ראות מעולה (כמו מיניוואן קטן).

הג'אז מכונית מרווחת מאוד ופרקטית, ויכולה לשמש תחליף לקומפקטית בגלל זה.

אין לג'אז החדשה גרסה היברידית

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

יש, אמנם לא בארץ, אבל קיימת אחת כזו, והיא אפילו מערכת שונה מה-IMA ששירתה את הונדה בשנים האחרונות.

בתפריט מנוע 1.5 עם מנוע חשמלי, 137 סוסים סה"כ, תיבת 7 הילוכים דו מצמדית ואם הבנתי נכון קיימת גרסת הנעה כפולה של הכלי.

• תוכן חדש...